![]() |
Alıntı:
|
hayal ve düş konulu şiirlr performans ödevlerini yapan arkadaşlar yardımınız ihtiyacım var. şiirin başlığında "hayal ve düş " kelimeleri geçmek zorunda mı? önemli olan şiirin içeriği değil midir? özellikle bu performans ödevini daha önce yapmış arkadaşlara soruyorum biraz açıklayıcı bilgi verirmisiniz? |
Hayaller Hayaller bir damla sudur kimi zaman, kimi zaman derin bir nefestir hayaller. Bakarsın oluk oluk akar, sel sel dağları aşar. Bakarsın deniz olur okyanus olur, evrene sığmaz hayaller. Gerçek ve hayal Bir gerçekler vardır Bir de hayaller Keşke hayaller Gerçek olsa Gerçekler de hayal... Hayaller Şehri Seni kavgamın sebebinde saklıyorum Öfkelerin dinmediği,Hayaller şehrinde Ben aşkı bilemedim Çünkü aşkımı anlayacak bir sevgilinin elinden tutamadım... Dedim ya Hayaller şehrinde yaşıyorum... Sana buğulu penceremin kenarından bakıyorum Karşımda sen ama seni göremiyorum... Can çekişen yüreğimin o kayıp yıldızların veriyorum sana Acıların geçmediği,Hayaller şehrinde Ben güzel yaşamayı öğrenemedim Çünkü haybeden olan yaşamımızda sol yanımız hep boş kaldı... Dedim ya Hayaller şehrinde yaşıyorum... Seni yalnızlığımın geçmek bilmeyen saatlerinde gizliyorum Umutların bitmediği,Hayaller şehrinde Ben mutluluğu beceremedim Çünkü mutluluğumuza engel bazı nedenlerimiz vardı hayata ilişkin... Dedim ya Hayaller şehrinde yaşıyorum... Seni hayallerimin ötesinde bırakıyorum Hep hayal kurmaktan başka çaresi olmayan insanların yaşadığı HAYALLER ŞEHRİNDE.. |
hayalim de düşümde sensin hayalerimi süsleyen düş bahçemin beyaz gülü hayalin hiç gitmez aklımdan gerçeği düşleyen hayalimsin herhün çıkp karşıma bakınca gözlerimin içine işte ben o anda ölüyorum hayallerinle |
başka şiir yokmu arkadaşlar ya of hemde hiç |
| Saat: 13:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık