![]() |
ya illaha must kullanılmalı mısır? mesela= speed limit=limiti aşmayın demek.must ı kullanacakamıyuz? |
ingilizceden must ve mustn e ile ilgili trafik kuralları ve ismini yazın ki ben onun resmini çizim acilllllll performans ödevim var yarına hadiii |
must la trafik işareti sölynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn |
daha fazla |
daha fazla yazar mısınız |
mustnt mustn't için yok mu |
You Must exeed 50 khp You mustn't turn left you Must turn Right |
ya lütfen daha detaylı bilgi |
LüTfEN Bana trafik işaretlerinden must ve musnt lı örnekler verin yaa hiçbiyerde doğru düzgün bişe bulamadım yahh ödevimi yapamadımmmm:((( aCill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
MUST - You must pay the bill before you leave the restaurant. (Restarondan ayrılmadan önce hesabı ödemelisin.) - You must visit the art gallery. The paintings are wonderful there. (Sanat galerisini ziyaret etmelisin. Orada resimler harika) - You must do your homework. (Ev ödevini yapmalısın.) - You are ill, you must see the doctor. (Hastasın, doktora görünmelisin.) - Children must keep their rooms tidy. (Çocuklar odalarını toplu tutmalıdır.) - I am really tired. I must go home now. (Gerçekten yorgunum. Şimdi eve gitmeliyim.) - Tomorrow is Jill's birthday, we must buy her a present. (Yarın Jill"in doğumgünü, ona hediye almalıyız) |
| Saat: 00:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık