MsXLabs
Sayfa 4 / 12

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/27457-msn-messengerda-iletileri-log-kaydetme.html)

sisligunesh 3 Kasım 2008 21:14

ileti geçmişi

discovery kurduktan sonra ileti geçmişimi görüntüleyemez oldum. bu konuda ne yapabilirim?

ahmetgns 6 Kasım 2008 09:57

Alıntı:

sisligunesh adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1217148)
discovery kurduktan sonra ileti geçmişimi görüntüleyemez oldum. bu konuda ne yapabilirim?

MessengerDiscovery'yi tamamen kaldırabilir ya da bir önceki sürümü buradan yükleyebilirsiniz.

buse_gs 8 Kasım 2008 09:44

belgelerim\sohbet günlüklerimde başka yerde olma şansı yok

ahmetgns 8 Kasım 2008 15:47

Alıntı:

buse_gs adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1220990)
belgelerim\sohbet günlüklerimde başka yerde olma şansı yok

Neye cevap veriyorsunuz bilemedim ama Messenger'da konuşulan şeylerin Belgelerim\Sohbet Günlüklerim'den başka Belgelerim\Alınan Dosyalarım altındaki bir dizinde de (ve konuşmaları kaydedebilen herhangi bir programın konuşmaları kaydettiği herhangi bir yerde) olma şansı var, haberiniz olsun.

pentium4 15 Aralık 2008 21:20

İleti geçmişinin görünmemesi

Herkese merhaba,
Live messenger 8.5
Live!Plus
Stuff
Msn Discovery programları bilgisayarımda kurulu..

İleti geçmişimi farklı bir klasöre depoluyorum.Daha önceden bilgisayarıma format bile atsam ileti geçmişim ve özellikle son konuşmalarım ekrana geliyordu.
Ancak msn discovery ve stuffplug'ı yükledikten sonra son iletilerim ekrana yansımamaya başladı.Sorunumun çözümü hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

ahmetgns 16 Aralık 2008 23:40

Alıntı:

pentium4 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1257499)
Herkese merhaba,
Live messenger 8.5
Live!Plus
Stuff
Msn Discovery programları bilgisayarımda kurulu..

İleti geçmişimi farklı bir klasöre depoluyorum.Daha önceden bilgisayarıma format bile atsam ileti geçmişim ve özellikle son konuşmalarım ekrana geliyordu.
Ancak msn discovery ve stuffplug'ı yükledikten sonra son iletilerim ekrana yansımamaya başladı.Sorunumun çözümü hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Muhtemelen MessengerDiscovery'nin yüklediğiniz sürümünden kaynaklanan bir hatayla karşı karşıya kalmışsınız. Bu hatadan dolayı konuşma pencereleri kapatıldığı halde pencerenin kapandı bilgisini Windows Live Messenger alamıyor ve o pencerede yazılanları kaydetmiyor. Çünkü WLM konuşmaları pencere kapatılırken kaydeder. Pencere kapatılmazsa, daha doğrusu WLM pencerenin kapatıldığı bilgisini almazsa konuşmayı da kaydetmez.

MessengerDiscovery'nin yüklediğiniz sürümü 1.5.800 ise buradan eski sürümü indirip kurun. Bu sürümde o sorun yok.

pamatra 5 Ocak 2009 14:07

Msn Geçmiş Dosyası yardım

salamunaleyküm arkadaşlar ben yeniyim sitenizde baya inceledim gayet guzel ve hoş bi site elinize sağlık

benimde bi yardima ihtiyacim var yardim ederseniz çok sevinirim

msnde kayıt altında tutugum geçmis dosyalarindan 1 tanesine ulaşamiyorum
şu şekilde uyari veriyor yardimci olabilirseniz sevinirim....

XML sayfası görüntülenemiyor
XML girişi stil sayfası kullanılarak görüntülenemez. Lütfen hatayı düzeltin ve Yinele düğmesini tıklatın veya daha sonra yeniden deneyin.
Metin içeriğinde geçersiz karakter bulundu. 'file:///D:/aysetok2383712682.xml' kaynağı işlenirken hata oluştu.

ahmetgns 9 Ocak 2009 02:35

Alıntı:

pamatra adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1278095)
salamunaleyküm arkadaşlar ben yeniyim sitenizde baya inceledim gayet guzel ve hoş bi site elinize sağlık

benimde bi yardima ihtiyacim var yardim ederseniz çok sevinirim

msnde kayıt altında tutugum geçmis dosyalarindan 1 tanesine ulaşamiyorum
şu şekilde uyari veriyor yardimci olabilirseniz sevinirim....

XML sayfası görüntülenemiyor
XML girişi stil sayfası kullanılarak görüntülenemez. Lütfen hatayı düzeltin ve Yinele düğmesini tıklatın veya daha sonra yeniden deneyin.
Metin içeriğinde geçersiz karakter bulundu. 'file:///D:/aysetok2383712682.xml' kaynağı işlenirken hata oluştu.

Uyarıya bakılırsa günlük dosyasının içinde bir şekilde, desteklenmeyen bir karakter varmış. Bu nasıl olur, çözümü nedir bilemiyorum ancak dosyaya sağ tıklayarak Birlikte aç... ile değişik programlarla, mesela Not Defteri gibi basit bir metin düzenleyici programla yine de açabilirsiniz. Ancak içeriğindeki karmaşık XML etiketlerini göreceğinizden yazıları okumanız çok güç olacaktır. Dosyayı böyle açtıktan sonra baştan sona şöyle bir tarayarak desteklenmeyen karakter olduğunu düşündüğünüz bir ya da daha fazla karakter bulmaya çalışın, bulursanız o karakter(ler)i silerek dosyayı kaydedin, sonra dosyayı tekrar normal bir şekilde görüntülemeye çalışın.

efe0121 9 Ocak 2009 21:16

contacts de toplanan ileti geçmişini nasıl okurum

merhaba ben msn iletilerimi normal iletilri kaydet alarak işaretlemedim ve kaydetmedi
şimdi onları okumamlazım
bildiğim kadarla contacts klasörü içine kaydediliyor ama bu dosyalar normal ileti geçmişi görüntüleri gibi görüntülenip okunamıyor bunları okuyacağım bir program varmı
contacts dosyasına baktım kaydedilmiş dosyalar var ama açamıyorum yardım edin lütfen
şimdiden teşekkürlwer

ahmetgns 10 Ocak 2009 00:57

Alıntı:

efe0121 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1282820)
merhaba ben msn iletilerimi normal iletilri kaydet alarak işaretlemedim ve kaydetmedi
şimdi onları okumamlazım
bildiğim kadarla contacts klasörü içine kaydediliyor ama bu dosyalar normal ileti geçmişi görüntüleri gibi görüntülenip okunamıyor bunları okuyacağım bir program varmı
contacts dosyasına baktım kaydedilmiş dosyalar var ama açamıyorum yardım edin lütfen
şimdiden teşekkürlwer

Konuşmaları 'kaydetme'yi seçtiyseniz hiçbir yerde kaydedilmez. Eğer siz onu seçtiğiniz halde yine kaydediliyor olsaydı, o zaman o seçeneğin bir anlamı kalmazdı. Contacts klasörü, kişilerinizle ilgili özel bir takım bilgilerin tutulduğu dosyaların klasörüdür ve o dosyalara doğrudan erişilmesi önerilmez.

Saat: 03:06
Sayfa 4 / 12

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık