![]() |
zuppe_miss yha bnmde msn mde ekLi oLan bir kişi çevrmdışı gözüküo Listeye ekLediqimde o kişiyLe konuştuqumda ekLi qözüküo fakt çevrmdışı. konuşma sayfasını kapattıktan snra Listedende msn siLinio :s anLamadm napmam Lazm cvb atarsanız seviniirm |
Alıntı:
Şu mesajı da inceleyebilirsiniz: MSN Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası - Tekil Mesaj - MsXLabs İlgili mesajdaki adımları izlemeniz sorunu çözmekte yardımcı olabilir. |
ekledigim kişinin beni onaylayıp onaylamadıgını nasıl öğrenebilirim ? |
mrb arkadaslar bu olay msn plus tada oluyor kişi liste temizleyiciden ben beni silenleri görebiliyordum ama son zamanlarda bu olay bozuldu artik bende eklide olsa hem plusta hemde gizlilik ayarlarında beni silmiş gözüküyor ama ekli olup konusabiliyoruz |
Genel bir hata vardır. Veyahut o sileni aktif delete görüntüsünden anlama devri bitti. |
arkadaslar beni msn den silip silmediklerini nasil görebilirim arkadaslar beni msn den silip silmediklerini nasil görebilirim |
Alıntı:
msn den kimler silmiş ,ve engellemiş bilmek istiyorum. |
internet sorunu bende bilmek istiorum bir msn oluşturuom dakkada çalınıo:@ |
Bir düşmanın varmış daimi olan ki anında çalınıyor. Ama konuyla ne alakası var bu çalınmanın |
Çok acil.. Benim genel olarak bir sorunum yok , fakat dün yanlışlıkla sildiğim msn adresini tekrar eklediğimde o açık olduğu halde bende çevrimdışı görünüyor ben ise onda çevrimiçi. O bana yazmazsa yazamıyorum , üstte kişi listenize ekle uyarısı var ama bastığım halde işe yaramıyor. Anlık ileti gönder , Çevrim dışı anlık ileti gönder şeklinde sekmelerde yok sadece e-posta gönder yazıyor. Gizlilik ayarlarında ise engelli listemde ekli değil izinli listemde ekli fakat sağ tıkladığımda kişilere ekle,engelle,sil sekmelerinin üçüde aktif. Burdanda kişilere ekle diyince bir işe yaramıyor.Yardım ederseniz sevinirim..Çok acil o yüzden herşeyi yazdım |
| Saat: 21:27 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık