![]() |
adam yardım istiyor, silinmiyor diyor...verilen cevaplara bak:"üstüne gel delete yap silinir" öyle hallolsa adam niye sorsun |
silinmiyo yha başka napabilirizz ... |
acillll facebook sayfasında kayıtlı kalıpta silinmeyen e postalar nasıl silinir delete siliyor ama yine kayıtlı kalıyor yardım edin lütfen... |
(onayla kodu nedir ??kodu gönderin hesabıma ) |
bana çok lazım sınavım var hemen silip çıkıcam yakışıuklılar cevabınızı bekliyorum |
arkadaslar siz facede ihsan yazıcı diye birini tanıyormusunuz adam facesinde 19 tane arkadası var beni nası ekledi acaba oo kişiyi bilen varsa lütfen söyleyin |
ayarlardan geçmişe tıkla geçmişte yaptıgın işlemler çıkacak sağ üst köşede öğeleri düzenle var oraya tıkla tüm geçmiş verilerini sile tıkla 6 tane kutucuk çıkacak hepsini seç ve sil işlem tamam |
@37 aynen doğru.. Google crome kullananlar için daha kolay bir yöntem.. - Sağ üst köşede anahtar işaretine tıkla.. - Geçmiş i seç.. - Tüm tarama verilerini temizle yi tıkla.. - 6 kutucuktan , en alttaki 2 taneyi işaretle.. - Tarama verilerini temizle yi tıkla.. Hadi geçmiş olsun.. :) |
E-posta yazan kutucuktaki adresin üzerine gelip delete yaparsanız silinir. Kaynak: Facebook ana sayfada e-posta adresi nasıl silinir? |
face giriş sayfasında adresi silemiyorum acil yardım edin |
| Saat: 18:42 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık