![]() |
http://download.microsoft.com/downlo...ip-neutral.cab Bu program sayesinde sorun çözüldü arkadaşlar. kaç gündür indirmediğim dosya yüklemediğim program kalmamıştı,908 kb. bir program sayesinde sorun 10 saniyede halloldu. Paylaşandan allah razı olsun... |
Alıntı:
Regsvr32 %windir%system32msxml3.dll çözümü olmuo |
Alıntı:
çözdüm sanırım bu arkadaşın verdiği linkteki dosyayı indirip çalıştırarak, çok sağoll.. arkadaşlar 80040154 hatasını alanlar bunu çalıştırsın indirerek... :) |
ne yaptıysam olmuo maalesef başka bi çözüm yolu yokmu kaç gündür uğraşıom nolur yardım edinn... |
zap messenger programı ile msn i bilgisayarımdan kaldırıp ve Bilgisayarım daki msn ile ilgili tüm dosyaları shift+delete ile sildim. Msnin son sürümü bilgisayarıma indirip bu dertten kurtuldum. |
hiç bi halt olmadı şimdide 8007007f hatası verio olmuoooo farklı hatalar veriooo pff |
bu nasıl bişey ya extrada ki herşeyi kurdum bu seferde açıldı ama hata verdi windows live communications platform diye bi hata :S bunu çözemedim hiç |
OLmuyo :S |
bende bu hatayı aldım konunun başındaki 3 maddeyi yaptım düzelmemişti bütün wlm, msn yi kaldırdıktan sonra Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) burdaki extra kurulumları yapınca oldu.. teşekkürler herkese |
arkadaslar tüm söylenenleri yaptım ama olmuyorum hersey bu beta sürümü geldikten sonra oldu kaldı öyle pc format mı attırmak lazım illa |
| Saat: 21:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık