![]() |
Arkadaşlar ben eklenmiş dosyaları indiremiyorum.Ne yapmam lazım?*-) |
Alıntı:
|
Çoklu oturum açmanız için programa ihtiyacınız yok Çoklu oturum açmanız için programa ihtiyacınız yok Artık msninizde çoklu oturum açmanız için herhangibir program yada eklentiye ihtiyacınız yok.Çok basit bir şekilde programsız olarak bu uygulamadan yararlanabilirsiniz. Çoklu msn açmak için programa ihtiyaç yok sadece yapmanız gereken C ye girmek ordan program files /msn messenger/ içindeki msnmsgr vede msgsc.dll kopyalayıp adını değiştirip yapıştırın kopyaladınız msnle 2.msnizi açabilirsiniz 3.4. nekadr isterseniz çoğaltmak size kalmış. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Adını değiştirip aynı yere yapıştırıyorsunuz... |
nerden çoklu messenger yüklüye bilirim |
Alıntı:
Ya da WLM Kullaniyorsaniz Bu Konudaki Ilk Mesajdaki Tek Ek, Eklenmis Dosyalar Bölümünden Indirebilirsiniz. |
YA ARKADAŞLAR BENDE AÇILMIYO BU YAMA:( |
Alıntı:
MSN Messenger 7.x Kullaniyorsaniz Bunu Indirip Kurun -> MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Çoklu Oturum Açma Yaması Windows Live Messenger Kullaniyorsaniz Bu Konudaki Ilk Mesajdaki Tek Ek, Eklenmis Dosyalar Bölümünden Indirebilirsiniz. Takildiginiz 1 Yer Olursa Bu Konu Altinda Belirtebilirsiniz. |
windows live messenger 8.0.0812.00 i kurdum ama çoklu yamasını bulamadım :^)yardımcı olursanız sevinirim.tşkler.. |
| Saat: 21:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık