MsXLabs
Sayfa 4 / 45

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/53994-msn-messenger-7-5-surumunden-vazgecemiyor-musunuz.html)

ghost_man 14 Eylül 2007 01:23

ya arkadaslar 7.5 kullanıyorum habiree yeni sürümü yükleyin diyoo live yide sevmiyorum nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz nasıl kurtulurum bu yazdan yaa açamıyorum msni

only_1907 14 Eylül 2007 01:25

hem ben avatar olusturmak ıstıorum onuda basaramadım
sahura ne kaldı kafayı yıyıp doyımmı
neyı neyın ıcıne atcaz ya
du ben bıseyler denıcem kafama göre:break:

NeutralizeR 14 Eylül 2007 01:30

Alıntı:

ghost_man adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696069)
ya arkadaslar 7.5 kullanıyorum habiree yeni sürümü yükleyin diyoo live yide sevmiyorum nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz nasıl kurtulurum bu yazdan yaa açamıyorum msni

Alıntı:

only_1907 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696071)
hem ben avatar olusturmak ıstıorum onuda basaramadım
sahura ne kaldı kafayı yıyıp doyımmı
neyı neyın ıcıne atcaz ya
du ben bıseyler denıcem kafama göre:break:

Sevgili arkadaşlar,

Bu konu da tam olarak sizin yaşadığınız problemler ve çözümleri adına mevcut. Neden yazdıklarımı okumak istemiyorsunuz? :)

Neyi neyin içine atacağınızı başka türlü nasıl ifade edebilirim ki?

İlk sayfanın ilk mesajına tekrar göz atın, satır satır yazdıklarımı okuyun lütfen.

blacklotus 14 Eylül 2007 01:31

herşeyi denedim ama gene olmuyo.system32 nin içine attım dosyayı,7.5 sildim yükledim,dosyayı kopyaladım,
31 sıra sayısı, msidcrl.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı" diyip duruyo hala.

NeutralizeR 14 Eylül 2007 01:33

Alıntı:

blacklotus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696083)
herşeyi denedim ama gene olmuyo.system32 nin içine attım dosyayı,7.5 sildim yükledim,dosyayı kopyaladım,
31 sıra sayısı, msidcrl.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı" diyip duruyo hala.

Çünkü indirdiğiniz msnmsgr.zip dosyasının içindeki msnmsgr.exe dosyasını doğrudan çalıştırmayı deniyorsunuz. Bu dosyayı C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne kopyalamalı ve MSN Messenger'ı her zamanki kısayolundan başlatmalısınız.

ghost_man 14 Eylül 2007 01:33

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696081)
Sevgili arkadaşlar,

Bu konu da tam olarak sizin yaşadığınız problemler ve çözümleri adına mevcut. Neden yazdıklarımı okumak istemiyorsunuz? :)

Neyi neyin içine atacağınızı başka türlü nasıl ifade edebilirim ki?

İlk sayfanın ilk mesajına tekrar göz atın, satır satır yazdıklarımı okuyun lütfen.

kardeş satır satır okudum vee msn dosyasını bulamıyorum....

zip dosyasını indirdim ve msnmsgr diye çıktı karşımaa açıyourm msni gene aynı hatayı veriyoo dosyayı bulamıyorum nerde bu msn dosyası yaww?:$

blacklotus 14 Eylül 2007 01:35

Alıntı:

blacklotus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696083)

valla senide yoruyoz bizimle uğraşıyorsun saol.
ama gene olmuo gene olmuyo :D

NeutralizeR 14 Eylül 2007 01:36

Alıntı:

ghost_man adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696087)
kardeş satır satır okudum vee msn dosyasını bulamıyorum....

zip dosyasını indirdim ve msnmsgr diye çıktı karşımaa açıyourm msni gene aynı hatayı veriyoo dosyayı bulamıyorum nerde bu msn dosyası yaww?:$

Alıntı:

blacklotus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696090)
valla senide yoruyoz bizimle uğraşıyorsun saol.
ama gene olmuo gene olmuyo :D

Alıntı:

..ekteki ZIP dosyasını indirebilir ve içindeki msnmsgr.exe dosyasını C:\Program Files\MSN Messenger klasörünün içine atabilirsiniz. Eski dosyanın üzerine yazmayı ve bu işlemleri yaparken Messenger'ınızın kapalı olması gerektiğini unutmayınız.
Tüm zamanların en gizli satırı olamamasının sebebi; konunun ikinci paragrafında yer alıyor olması...

only_1907 14 Eylül 2007 01:36

hihihi:naughty:
yok durun ben bıde kardesımı cagırcam o okusun
e ben pc den anlamıorumkı
sadece 7.5 den vazgecemıomusunuz sorusunun yanıtı ıcın uye oldum
tüh bana:hysteric:
kacmayın bi tamammı
döncem

blacklotus 14 Eylül 2007 01:38

ekteki ZIP dosyasını indirebilir ve içindeki msnmsgr.exe dosyasını C:\Program Files\MSN Messenger klasörünün içine atabilirsiniz. Eski dosyanın üzerine yazmayı ve bu işlemleri yaparken Messenger'ınızın kapalı olması gerektiğini unutmayınız.
attım,dier verdiğin dosyayıda system32 nin içine attım,herşey tamam dimi başka yol yok
olmuo gene yaptım herşeyi diyorum

Saat: 13:36
Sayfa 4 / 45

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık