![]() |
ya arkadaslar 7.5 kullanıyorum habiree yeni sürümü yükleyin diyoo live yide sevmiyorum nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz nasıl kurtulurum bu yazdan yaa açamıyorum msni |
hem ben avatar olusturmak ıstıorum onuda basaramadım sahura ne kaldı kafayı yıyıp doyımmı neyı neyın ıcıne atcaz ya du ben bıseyler denıcem kafama göre:break: |
Alıntı:
Alıntı:
Bu konu da tam olarak sizin yaşadığınız problemler ve çözümleri adına mevcut. Neden yazdıklarımı okumak istemiyorsunuz? :) Neyi neyin içine atacağınızı başka türlü nasıl ifade edebilirim ki? İlk sayfanın ilk mesajına tekrar göz atın, satır satır yazdıklarımı okuyun lütfen. |
herşeyi denedim ama gene olmuyo.system32 nin içine attım dosyayı,7.5 sildim yükledim,dosyayı kopyaladım, 31 sıra sayısı, msidcrl.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı" diyip duruyo hala. |
Alıntı:
|
Alıntı:
kardeş satır satır okudum vee msn dosyasını bulamıyorum.... zip dosyasını indirdim ve msnmsgr diye çıktı karşımaa açıyourm msni gene aynı hatayı veriyoo dosyayı bulamıyorum nerde bu msn dosyası yaww?:$ |
Alıntı:
ama gene olmuo gene olmuyo :D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
hihihi:naughty: yok durun ben bıde kardesımı cagırcam o okusun e ben pc den anlamıorumkı sadece 7.5 den vazgecemıomusunuz sorusunun yanıtı ıcın uye oldum tüh bana:hysteric: kacmayın bi tamammı döncem |
ekteki ZIP dosyasını indirebilir ve içindeki msnmsgr.exe dosyasını C:\Program Files\MSN Messenger klasörünün içine atabilirsiniz. Eski dosyanın üzerine yazmayı ve bu işlemleri yaparken Messenger'ınızın kapalı olması gerektiğini unutmayınız. attım,dier verdiğin dosyayıda system32 nin içine attım,herşey tamam dimi başka yol yok olmuo gene yaptım herşeyi diyorum |
| Saat: 13:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık