![]() |
ya herşeyy var bide winaptan caldıgında msn ne ne dinlediğnii gösterseydiniz iyi olurdu |
Alıntı:
İnceleyin: https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/4456-coklu-oturum-coklu-oturum-acma-a-patch-windows-live-messenger.html |
arkadaslar benim sorum söyle kişiyi araçlar gizlilik bölümünden bakınca sil işareti çıkıyor fakat kişi kendine space oluşturmuş ve bende on off durumunun yanında papatya çıkıyo yani onun space ine girebiliyorum bunun tam anlamı nedir sadece engellemişmi yani benim on veya of olduğumu görebiliyormu yoksa o bende halen ekli olduğundanmı space i görünüyor bu arada ismi halen en son konuştuğumuz gibi bir deişme yok. :( |
Alıntı:
Muhtemelen engellemiş ya da silinmişsinizdir. Sizinde belirtteğiniz gibi "İsmi son konuştuğunuz gibi" olur. Çünki o anki kayıtlarda o vardır. Space de aynı şekilde.. Eğer önceden beri spaces'i varsa o işaret görünür... |
selam arkadaslar: ben msn messenger live 8.1 versiyonu kullanıyorum ayrıca plus 4,20 yi yuledım fakat her bilgisayarı kapadıgımda yada yenıden baslattıgımda plus live den ayrılıyor ve yenıdenn yuklemek zorunda kalıyorum yanı plus 4,20 surumu live 8,1 e yapısmıyor hep geçiçici kalıyor sebebini ve çözümünü yazarsanız çoook sevinirim kafayı yıycem bu gıdısle yaw...:(( lütfen yardımcı olun bana numan saygılar herkese....:)) |
ıyı abı de bızı sılenlerı tekrar eklersek yenıden onlarla konusabılır mıyız? abı sızden acıl cevep beklıyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:banana:bende kişinin üstüne sağ tıklayınca yazı koyu ise engellemiştir diye biliyorum :) |
Alıntı:
sanal alemin sınırları içersinde mümkün olmayan hiçbirşey yoqtur ;) Alıntı:
|
| Saat: 11:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık