![]() |
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur İki türlü insan daima açtır. Biri ilmi arayan, diğeri de parayı... Bilimsiz din kör, dinsiz bilim ise topladır Her tanımlama bir sınırlamadır Bilginin efendisi olmak istersen, çalışmanın kölesi olmalısın Düşünmeden öğrenmek faydasız, öğrenmeden düşünmek ise tehlikelidirİyimser mutlu bir sersem; kötümser, mutsuz bir sersemdir Başarının %5'i yapmayı bilmekten, %95'i yapabilmekten oluşur.Bizden başkalarında olan yetenek ve beceriye biz şans deriz Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır Bir ülkede, kısa boylu insanlar uzun gölgeler veriyorlarsa, orada güneş batıyor demektir |
Yüksekliği aradım, onu alçakgönüllülükte buldum. |
<FONT face=Verdana><SPAN style="COLOR: black">Eller çok olunca yük hafifleşir. |
KÖRLE YATAN ŞAŞIRMIŞ KALKAR |
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim |
Sen Benim Farkımı Farkedemedin, Çünkü Benim Farkımı Farkedenler Senden Çok Farklı... |
Ağyarını mani efradını cami ;) |
Şöförün bahtı kara muavinin gönlü yara |
Yeryüzünde güneş ışığına layık olmayan nice insan var. Ama güneş her gün doğar. Seneca Hayat tecrübesi, yanılgıların toplamıdır. Yüksek dağların tepelerinde hem kuşa hem de yılana rastlanır. Biri uçarak, diğeri sürünerek buraya gelmiştir. Bilmek, hakim olmaktır. Bacon |
sevenin halinden sevenler anlar |
| Saat: 21:21 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık