![]() |
ya kardes 12 de ismin nedir |
Alıntı:
|
[B][/B]3 evrende 200bin puanın üstünde puanim var. İttifağim (BAşkanım) ortalam 160 bin puanda. puanı ittifağımın puanıma yakınsa sizleri aramiza davet ediyorum. galiba burdaki en tecrubeli benim. Oyun hakında bilgi almak isteyenlerde mesaj atabilir. Yardımım dokunabilecek bir sorun olursa yardım ederim. |
ne alaka ben sadece oyununu devam ettirmesi için istiyorum oynamıyosa ben oynayım diye boyle dusundugun için sana tesekkur ediyorum |
arkadaşlar ben ogamemi yein oynuyom çok iyi bilmiyom tershane nerden veya nasıl kurukuyo bana yardım ederseniz iyi olur be agalar:smiley32: bana nasıl yapıldığını yazın lütfen |
Alıntı:
|
AL SANA İPUCU ... BUNA GÖRE SIRAYLA YAPARSIN S1 M1 M2 S2 M3 K1 S3 M4 K2 S4 D1 S5 M5 K3 K4 S6 K5 S7 M6 M7 S8 K6 M8 S9 D2 M9 S10 M10 K7 S11 K8 |
arkadaslar 12.evrende oynayan arkadaslar varsa beraber takılalım ... yardımlasırız en azından arkadaslar ıyı olur hemde tanısmıs oluruz ... |
9 . evren mavi gezegen mavi ittifak yapalım varsa 9m |
MSXLABS AİLESİNE ÖZEL OGAME İTTİFAKI AÇILMIŞTIR :turkiye: :turkiye::turkiye: arkadaşlar ogamede msxlabs dostluk ittidağina tüm ogame oyuncularını bekleriz :turkiye::turkiye::turkiye:msx ailesine özell ittifak ismi:msxlabs dostluk ittifaki tag:msxlabs powered BY_ZEGEX |
| Saat: 15:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık