![]() |
bi program verirken önce bi test edin bi kac kere ileti msji geldi diye kesin calisiyo diye vermeyin bosuna bizim zamanimizida harcamayin benim evde 2 bilgisayarim var ikisinde de ayri ayri msn aciyorum 8.0 versiyonu da sizin yazdiginiz gibi sürekli aciyorum kapiyorum pencereyi bisi olmuyo msni kapatip actim pcyi restart yapip actim yok kafasina göre 10 kere acista 1 kere pencere acildi msji geliyo %99 calismayan seyleri vermeyin bitte |
ben daha önceden bunu kullanıyordum ama pek kullanışlı değil ansızın ekranın ortasında beliriyo uyuz bişey ve kaybolması için tekrar mausla kapatmak gerekiyor yada saniyelerin bitmesini beklemek gibi bi durum |
ewt lınk olu dostum tesekkurler daha kullanMadım yanı saat sabahın 8i msn acan ınsan yok henus :) |
abı madem bole ıyı calısmıyo neden koyrsınızkı anlamam :S ben daha denemedım ama cohu kısı calısmıyor dıyor :S |
valla ben yükledımsağ alltta simge cıkıyo bi iş yapmıyp galıba plus eklentısı d edğiinz gibi |
Bu programı ındırdıkten sonra her hangı bır sey yapmmaıza gerek varmı |
bende çok beğendim bunu sağol ya bişi dicem bana bi live msn çoklu oturum linki atsanız sevabına :) bence deneyin çalıştıramayanların olması sizinde çalıştıramıycağınız anlamına gelmez |
ben de yükledim bu programı ama bi işe yaramıyo.altta simge olara duruyo sadece icrahat yok yani:D:D |
indirdim ve harika, acan yada kapatan oldugu an bildiri geliyor, birsey olmuyor diyen arkadaslar demekki size konusmak icin pencere acilip konusmadan kapatan yok, o nedenle de hic birsey olmuyor sanirim... paylasan ellerinize saglik cok harika sunum |
İyide ona ne gerenk var anlamadım discovery onun alasını yapıyo genede paylasımın için tşkler :D |
| Saat: 00:34 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık