![]() |
parola yanlış diyor |
arkadaşlar ben burda yazan ve izternette byuldugum her şeyi denedim fakat olmadı sorun sadece msn de degil internet sayfalarınıda açamıyorum pc nin kafası eserse açıyo yoksa açmıyo bu forumu açana kadar ne çektim tek çare format mı yoksa başka çaresi var mı??? |
Alıntı:
|
HEPSİNİ DENEDİM OLMADI NOLUR YARDIM |
Msn Hata 80048820 & 80048439 Kesin Çözüm. İnternet Explorer > Özellikler > Bağlantılar > Ayarlar > Özellikler > Ağ İletişimi > İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP) - Özellikler > Aşağıdaki DNS Sunucularını Kullan Dedikten Sonra Yeğlenen DNS Sunucusu -............ Diğer DNS Sunucusu - .............. Bunları Ayarladıktan Sonra Bağlantınızı Kapatıp Açın ve Tekrar Deneyin Msn'e Bağlanmayı birde bu hatada pc nizin tarihine bakın eğer yanlışsa ondan da girmiyor olabilir |
Alıntı:
MSN AÇİLMIYOR NE YAPMAM LAZIM SÜREKLİ HATA VERİYOR |
yukarıdaki işlemleri denedik hala hata raporu gönder diyo ve msn açılmıyo |
İnternetim olmasa Cvp Yazamam :S En son sürüm yüklü hatta tüm sürümlerde denedim gene olmuyo :S 2 gün önce giriyodu bi sorun yoktu. Güvenlik duvarı yok Tarih ve saati 2 gün önceye aldım çünkü 2 gün önce çalışıyodu. oLmadı tabi şuan güncel durumda saat ve tarihte sorun yok Güvenlik duvarı ve tüm vürüs tarayıcılar devre dışı başlat çalıştıra söylediğiniz herşeyi yazım fark yok. bazen 81000306 bazende 80048820 hatalarını verio... Ve hiç bir Msn adresime giremiyorum. BiRinin YaRDım EtmeSi Lazım internetin En güZeL yanı Msn oLmaDan Hiç Bişi oLmuyoOo. AyrıCa Msn Artıq Günlük hayatın bi parçası oldu Hani Artıq Çok SinirLenmeye başladım 2 gündür Pc başından kalkmadan bu sitede ne yazıyosa herşeyi denedim... SıKıLdım Girmek için 15 kere felan daha denedim 80071392 hatasınıda aldım SayGıLar :S |
Bu zamana kadarki tüm yorumları kim ne dediyse denedim yoq sadece bi arkadaş yasaklı sitelere girmekle ilgili bi program sölemiş :S onuda sildim ama gene giremiyorum... |
Alıntı:
Evet ArkadaşLar :D:D SonunDa Girdim böle bişi herkezin başına gelebileceği için Yardım ediyim dedim Ben Msn messengera hala giremiyorum Ama AMAAAAA :D:D Aması war gezginler die bi sitede herkez biliyodur dai reklam yapmıyom :D:D Amsn die bi program war dandik bişi hatta berbat :D:D Msnin ilk versionuna benzio ama o programla girebiliyorum... En azından arkadaşalarımla konusabiliyorum belki yardımcı olmuşumdur.... |
|
Alıntı:
|
Bir üstteki mesajımda bulunan bağlantıya tıklayıp konuyu inceleyiniz. |
msn acamıyorum yeniklıkler cıkıyor neden acaba |
Alıntı:
|
yha arkadaşlar ben 8.5 msn yükledim ama açamadım sorun gider diorum anahtar bağlantı noktalarında sorun gösteriyor 9.0 ı yükledim yine aynısı oluyo yardım edermisiniz acil ne yapabilirim |
msn açıyorum fakat açılır açılmaz messenger çalışmayı durdurdu diyor altındada Bir sorun programın çalışmasını durdurdu .Windows programı kapatacak ve çözüm varsa size bildirecek yazısı geliyor ama hala bildirilmedi |
merhabalar.. ben de live messenger'da hata kodu:80048820 alıyorum. ayriyetten hiç bir güvenlik duvarı yüklemedim.. bilgisayarın kendi güvenlik duvarını da kontrol ettim. xp sp3 kullanıyorum. yukarıdaki önermeleri de tek tek denedim. ancak yine de giremiyorum. ayrıca sadece msn değil facebook'a da erişim sağlayamıyorum. IE 7, sertifika doğrulamadı gibi bir hata veriyor. daha dün akşam hiç bir sorun olmadan giriyordum. ama bugün bu sorunla karşılaştım.. ne yapabilirim.. buradaki yazıların hepsini okudum bu arada.. farklı bi yöntem war mıı? |
162200 hatası ne oluo :( 9.0 beta ykledm açamıorm :( |
dinamik baglantı kitaplığında bulunamadı :S dior sürekli |
arkadaşlar 80048820 hatası olanlara kesin çözüm ! program ekle kaldıra girin msn dosyalarının hepsini değiştir yapın bilgisayarn saatini ve tarihini ayarlayın giricek (; |
Discovery kullanıyorsanız " Discovery'i kapat " seçeneğini tıklayın... Öyle deneyin... Yeni keşfettim bunu yapın açılıyor o zaman ;) |
8100030d hata msj.msn yeni sürümünü yükledim yüklerken açık olan msn mi şimdi artık açamıyoru.başka msn adreslerini açıyorum ama lütfen yardım edin |
arkadaşlarr kaç gündür kabus gibi günler geçiriyorumm... yardım lütfenn :S msnimi açamıyorum çözüm aramamı ve programı kapamamı söylüyo NET messenger hizmeti ile bağlantınız yok diyo bi alakası olablr mi...ya da IE ayarları ile bi sorun bn öle düşünüyorum en azından lütfen yardımcı olun... |
YAZDIGINKODLARDAN BIRI BULAUNAMADI DIYO ONDAN OLABILIRMI |
arkadaşlar ya HATA KODUM:80048820 sorun gideriyorum SİSTEM DOSYASI ve ANAHTAR BAĞLANTI NOKTALARI hata veriyo herşeyi denedim ama olmuyoo:(:( acil yardım plss:(:( |
arkadaşlar yazıyorum ama gerçeklerştirildi diyor daha sonra (regsvr) adlı molikül bulunamadı diyo |
arkadaslar msnım yenı surumu yuklu sureklı hata raporu verıo bı turlu gıremıorum:S cogunuzdada aynı sorun var sanırım bunu nasıl duzeltebılırım bırınız bılıosa lutfen yardımcı olun |
Alıntı:
|
ya kafayı yicem biri bişey söylesin 8.5 kullanıyordum yenı surunum yukleemelısınız dıye bı yazı geldı 9.0 ı yukledım sadce 1 tane msn acılıyor dıgerlerı acılmıyor sorun gıder gelıyor tmm dıorum onar dıorumyıne tık yok ne ılgınc bısey bu 9.0 yaa bırı yardım etsınn |
Alıntı:
Bunun için konu mesajındaki ekli dosyayı indirip kurun > https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6531-windows-live-messenger-plus-live-final.html |
msj attm defalarca hiçbiri gitmedi sanrm hata kodu 80048820 aynı sorun windowslive yardmdan tüm admları gerçkleştrdm szn söyledklernizide yaptm ama hala aynı.. varsayılan ağ geçidi çevrim dışı diyo ama ie ç.içi ayarlı.. ltfen yardm!! |
güvenlik duvarı ayarlarını nasıl değiştiririm |
Alıntı:
buradan değiştirebilirsiniz ayarlarınızı |
Windows Live Messenger2 yazın adını belki açılır! |
yha arkadaşlar ne olur bana yardım edin msn açılıyo 5 sn de kapanıyo.... tekrar açıyorum tekrar kapanıyo...çıldırmak üzereyim... |
Alıntı:
slm msn açmıyor önce ayarladım açtı tekrar aynı hatayı gösteriyon 80048820 şimdi saatı ayarlayamıyorum sistem saatini ayalamaya sahip değilsiniz diye yazı çıkıyor ne yapmalıyım tşklr şimden |
hiç biri olmuyo internetle ilgili bi sorun ztn |
kardeş her dediğini yaptm.. gelişmş sekmesine tıkladım ama sıfırla diye bi secenek yok bende... |
Morrigan çok saoğol laptopumda windows 7 kulanıyorum internet seçeneklerinde sertifika seçeneğini kaldırdım ve # Use SSL 2.0" sekmesin "Use SSL 3.0 sekmesini tıkladım uyguladım artık msn e girebiliyorum çok teşekkürler |
80048820 nolu hatayı nasıl düzeltirim |
Alıntı:
|
80048820 hata kodu veriyor ne yapmalıyım |
yav ben araçlar internet seceneklerine giriyom gelişmişe tıklıyom ama sıfırladıe bişey cıkmıo varsayılanı yükle falan dio |
ya msn mi acamıyorum teknık destek nasıl alırım nerden |
Alıntı:
Nasıl bir sorunla karşılaşıyosunuz veya hata kodu nedir? |
hata kodu 80048820 olan live meeseger açılmıyo her yolu denedim ayrıca mtüm sürümleri de indirdim işe yaramadı internet üzerinden yetkili kişilere le nasıl bağlantı kurarım |
mrn ben windows kullanıcısıyım msn 80048820 hata kodu veriyor dediklerinizi yaptım ama başlat çalıştır olmadığı için yapamadım başka bir yanıtınız varmı acaba |
ahmet seydi kardeşim çok sağol bendede öle bir sorun wardı yazınca düzeldii :) Bilgisayarın saat ve tarihinin doğru olduğundan emin olun. Eğer saat ve tarih ayarlarında herhangi bir problem yoksa, Başlat'dan Çalıştıra'a tıklatın ve şu kodları teker teker yazıp Enter 'a basın: regsvr32 Softpub.dll regsvr32 Wintrust.dll regsvr32 Initpki.dll regsvr32 Rsaenh.dll regsvr32 Mssip32.dll regsvr32 Cryptdlg.dll regsvr32 Msxml3.dll |
ya kardeş araçlara giriom ordan int seçeneklerine tıklıom gelişmişe tıklıom ama orda sıfırla yok varsayılanı yükle var onu denedim dedigin gibi kutu çıkmadı yardımcı olurmusun sana face adresimi verim ::::::( ugur kalkan) birader dediklerini uyguladım ama gelişmişte altt sıfırlaa demio varsayılanı yükle dio bana yardımcı olurmusun bana ulşabilmen için facebook adresim::(ugur kalkan)ilginiz için ayrıca teşekkür ediyorum |
| Saat: 21:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık