MsXLabs
Sayfa 4 / 5

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   Türkçe/İngilizce - İngilizce/Türkçe çeviri yapabilir misiniz? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/214159-turkce-ingilizce-ingilizce-turkce-ceviri-yapabilir-misiniz.html)

Misafir 22 Aralık 2009 18:20

İngilizce sorularıma

What are you ne demek acaba?

_KleopatrA_ 23 Aralık 2009 08:41

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1619034)
What are you ne demek acaba?

Sen Nesin?

Misafir 23 Aralık 2009 21:25

patates püresi

1 kilo patatesi tencereye koyar haşlarız. sonra patatesleri soyar bir tabakta ezeriz. sıvı yağla karışrıtdıkan sonra tepiye döşer üzerine yoğurt dökeriz
bu metnin ingizcesini bana çevirirmisiniz.

Misafir 23 Aralık 2009 21:56

Çamaşır makinesi hakkında bilgi verir misiniz?

çamaşır makinesini kim bulmuşturr??

Misafir 29 Aralık 2009 14:11

ben 24 mayıs 1999'da doğdum

fadedliver 29 Aralık 2009 14:15

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1630135)
ben 24 mayıs 1999'da doğdum

I was born on May 24, in 1999

Misafir 8 Ocak 2010 11:02

were you ne demek ti :S

Misafir 18 Ocak 2010 21:06

ingilizce cümle türkçe çevirisi

describe 20 jobs using pictures

Daisy-BT 18 Ocak 2010 23:56

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1661857)
describe 20 jobs using pictures

describe 20 jobs using pictures; Resim kullanarak 20 işi (meslek) açıklayınız.

Misafir 22 Ocak 2010 19:56

türkçe karşılığını istiyorum

check now very nice win iphone click

SmgBlack 3 Şubat 2010 18:36

Çeviri yardımı

before pleasantview there was sunnet valley founded by the goth family and built up by the londgroobs to be a quiet peaceful town.but when the altos arrive with up town ideals,will the townsfolk feel the need to choose sides.

rica etsem türkçeye çevirebilirmisiniz ??

PrettyAngel 4 Şubat 2010 19:08

şu 3 soruyu cevplar mısınız?

1.how long ago did you start school?
2.how long ago did you meet your best friend?
3.how long ago did your parents get married?

kalıp olarak aynılar.soruların cevaplarını yazar mısınız?

Daisy-BT 4 Şubat 2010 19:40

Alıntı:

PrettyAngel adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1679894)
1.how long ago did you start school?
2.how long ago did you meet your best friend?
3.how long ago did your parents get married?

kalıp olarak aynılar.soruların cevaplarını yazar mısınız?

1.how long ago did you start school? Ne kadar zaman önce okula başladınız?
2.how long ago did you meet your best friend? Ne kadar zaman önce en iyi arkadaşınızla tanıştınız?
3.how long ago did your parents get married? Ne kadar zaman önce ebeveyniniz evlenmiştir?

ingilizceeeeeee 9 Şubat 2010 15:57

nasıl yapılır

I have been to Africa.

I have flown to Germany...

How would you respond them using 'too' or 'either'

Bu ne yha lütfen cevapp

Misafir 9 Şubat 2010 16:20

yanlış anladınız ben I have been to Africa ya da diğerini too lu ya da eitherli yapmanızı istiyorum : )))) nasıl olur bilmiyorum

Misafir 9 Şubat 2010 18:38

how many tentacles has an octopus got

Misafir 16 Şubat 2010 19:06

where were you last night?

Daisy-BT 16 Şubat 2010 20:56

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1697289)
where were you last night?

Where were you last night?: Dün gece neredeydiniz?

Misafir 17 Şubat 2010 22:59

bossaball anlamını bilen varmı

akanyanik 21 Şubat 2010 22:20

Bu Metni İngilizceye Çevirebilirmisiniz ?

Oyun Kardeşliği Dünya Kardeşliğine Örnektir. Bu Metnin İngilizcesi Lazım Bana Yardımcı Olurmusunuz ?

Misafir 24 Şubat 2010 15:51

büyükannesinin büyük bir evrim geçirdiğini düşündü ve bir çözüm aramaya başladı kafasında . kurt ona hiçbirseyden haberi yokmuş gibi baktı ve hızla kactıgını görünce onu yedi

acil lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Misafir 25 Şubat 2010 22:34

birşeyler yemek istiyorum ingilizcesi ne

Daisy-BT 25 Şubat 2010 23:45

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1710257)
birşeyler yemek istiyorum ingilizcesi ne

birşeyler yemek istiyorum: I want to eat something.

byaang 12 Mart 2010 09:04

Yardım edermisiniz.

Bilgisayarla ortaokul yıllarında tanıştım. Bilgisayara büyük ilgi duymaya başladım, ortaokul yıllarında yeni program bulup denemeyi çok severdim yine o yıllarda photosop’a büyük ilgim vardı ama çalışmak için bilgisayarım ve doküman yoktu. Bilgisyara olan bu merakım lise de de devam etti. lisede kendime bir hedef koydum, hedefim ilerde mutlaka bilgisayar okumaktı . Öss tercihlerinde 24 tercihime bilgisayar bölümünü yazmıştım. Ve şu an sizlerle birlikte bilgisayar programlama okuyorum. İlerde web programlama ya da yazılım la uğraşmayı düşünüyorum. Dinlediğiniz için teşekkür ederim.

Daisy-BT 12 Mart 2010 11:45

Alıntı:

byaang adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1726490)
Yardım edermisiniz.

Bilgisayarla ortaokul yıllarında tanıştım. Bilgisayara büyük ilgi duymaya başladım, ortaokul yıllarında yeni program bulup denemeyi çok severdim yine o yıllarda photosop’a büyük ilgim vardı ama çalışmak için bilgisayarım ve doküman yoktu. Bilgisyara olan bu merakım lise de de devam etti. lisede kendime bir hedef koydum, hedefim ilerde mutlaka bilgisayar okumaktı . Öss tercihlerinde 24 tercihime bilgisayar bölümünü yazmıştım. Ve şu an sizlerle birlikte bilgisayar programlama okuyorum. İlerde web programlama ya da yazılım la uğraşmayı düşünüyorum. Dinlediğiniz için teşekkür ederim.

Anladığım kadarıyla bu metnin İngilizceye çevirilmesini istiyorsunuz. çeviri sitesi değiliz. Ancak size şöyle bir yardım yaparız. Siz metni yapabildiğiniz kadar İngilizceye çevirin, sözlük vb yardımıyla, hatalı da olsa bu konunun altına ekleyin. Arkadaşlarımızdan biri ya da ben düzelterek size yardımcı olalım. Yabancı dil, kendi gayretinizle öğrenilir ve bu tür bir çalışmanın size yararlı olacağını sanıyorum.

Misafir 16 Mart 2010 19:45

ıs she a secretary?

Misafir 23 Mart 2010 08:24

borç emanet borç emanet

borç emanet

saniye 27 Mart 2010 13:16

slm
Eskişehirde ilk yerleşim M.Ö 3500 yıllarına dayanır. Şehir Hititlerin,Friglerin,Perslerin,Romalıların,Bizanslıların,Selçukluların ve osmanlıların hakimiyetine geçmiştir.
bunu cevirir misiniz

Misafir 1 Nisan 2010 20:05

ödevv

lütfen bana da çeviri yapın !!!
2 bilim adamının kim olduğunu , mesleğini, uğruğunu , başarılarını , varssa aldığı ödüller , okuduğu okullar nereli olduğunu lütfen acil yazın !!

KaRma 3 Nisan 2010 10:13

Warrock doğum gününü değiştirmek için ticket atmak

İyi günler gamefirst.Kayıtlı olurken doğum gününü rasgele yazdığım için şuan hatırlamıyorum.Mail adresime kayıt olduğumda yazdığım doğum gününü gönderebilirmisiniz.

Bu yazının ingilizceye tercüme edebilirmisiniz bide bilgisi olan varsa ekleme yapabilirmi

angel98 3 Nisan 2010 12:39

:S:S

Alıntı:

Keten Prenses adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258471)
I get up at seven o'clock.Iwash up my face and hands.I have my breakfast. Ido my homeworking.I Play computer games.I listen to music. Igo to play football at midday.Icome home at half past three .I check my homeworks again.Iplay computer games again.Istudy my subjects at nine o'clock.I watch sinema on tv.and I Got o bed ...

verdiğin yazı iin teşekkür ederim ama bana lazım oolan şeylerşunlar paragfraf halinede adım yaşım hobilerim falan yardımcı olabilir misin ??

Misafir 6 Nisan 2010 21:39

acilen çevrı ypmam gwerekıo yardm edersenz sevnrım.....

merhaba ben Elif GİRAN.kendimi tanıtmak istiyorum.. 22.07.1995 yılında istanbulda doğdum.kırşehirliyim.Göz rengim yeşil boyum 1.68.kilom 55.ilkokul ve orta okulu istanbul gazi osman paşa cumhuriyet ilköğretim okulunda okudum.liseyide kırklareli anadolu imam hatip lisesinde okuyorum.Annemin adı esin.34 yaşında.babam yok 13 yıldan beri istanbulda yaşıyordum.okulum nedeniyle buraya geldim.burada dedem ve ananem yaşıyorum.ananemin ismi ayşe dedmin ismi ferhat.annanem48 dedem 54yaşında.utangaç,kıskanç,duygusal,yerine göre sinirli bir insanım.çevremle ilişkilerim iyi bu yüzdende arkadaşlarım tarafından sevilen biriyim.yalnızlıktan ve karanlıktan çok korkuyorum.boş zamanlarımda kitap okumaktan,müzik dinlemekten,şiir yazmaktan bisiklet sürmekten ve gezmekten hoşlanırım.erkek arkadaşım yok.televizyon izlemeyi,sinema ve tiyatroya gitmeyi sevmiyorum.dört tane dayım,bir tane teyzem bir tane halam 7 tane amcam var.matematik,edebiyat,ingilizce kimya tarih derslerini seviyorm.fizik ve arapça dersini sevmiyorm.çünkü ikisindede çok zorlanıyorum.en sevdiğim yemekler biber dolması,nohutlu pilav,karnı yarık.satranç oynamayı bilardo masa tenisi oynamayı çok seviyorum.en çok kış mevsimini severim.kalabalık ortamları sevmiyorum..yağmurda yürümeyi kar yağarken onu izlemeyi seviyorum.Hayatımda benim için değerli insanlar öncelikle ailem öğretmenlerim ve arkadaşlarım.onlarım benim yanımda oldugunu bilmek beni mutlu ediyor.onları çok seviyorum onlarında beni sevdiğini düşünüyorum.

Dehşetaliminyum 17 Nisan 2010 16:47

Güzel Sözlük - İngilizce Türkçe Çeviri çevirilerinizi kısadan ve en hızlı şekilde yardımcı olur
KONULAR=CLOSED

Misafir 3 Mayıs 2010 19:12

ersin

I shall either find a way or make one

Misafir 21 Eylül 2010 17:36

un

fadedliver 21 Eylül 2010 17:40

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1826877)
un

un - flour

MystCrose 27 Eylül 2010 11:45

Çeviri

Bunun Türkçe Çevirisi Lazım

alright this has been fixed in original server but since its Episode 5 it might come up again. and in Private servers it works.
Open ur shaiya 3 times.
u have the GOLD account, and the CLEAN account.
Trade items or gold bars to the CLEAN account, the GOLD account presses OK in transaction.
In third shaiya LOG In with GOLD account which makes the gold account in first shaiya DC. in second Shaiya with the clean account wait 9seconds and press OK.
then log in with GOLD account and hopefully u now DUPED the items. ^^
DO this Several time before it will work. it doesnt always work.

Misafir 6 Ekim 2010 09:09

dün sabah kalktım.elimi yüzümü yıkadım.ve giyinmeye başladım .sonrababannemi ziyarete gittim.oradan çıktım.arkadaşlarımla gezdim .eve geldim derslerimi yaptıım ve uyudum.sabah kalktığımda dün hatırlayıp çok mutlu oldum

çevirirseniz çok mutlu olurum

Misafir 19 Ekim 2010 13:09

The Fugees - Ooh La La La türkçe çevirisini yaparmısınız

The Fugees - Ooh La La La şarkısının türkçe çevrisini bulamadı myardım edermisiniz

Misafir 26 Ekim 2010 20:25

Şu Sözlerin İngilizcesi Nedir?

Türkiye devletinin şekl-i hükûmeti cumhuriyettir.”
• Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir. (1924)
• Cumhuriyet rejimi demek, demokrasi sistemiyle devlet şekli demektir. (1933)
• Cumhuriyet, yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayanan bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir. (1925)
• Bugünkü hükümetimizin, devlet teşkilatımızın doğrudan doğruya milletin kendi kendine, kendiliğinden yaptığı bir devlet ve hükümet teşkilatıdır ki onun adı Cumhuriyettir. Artık hükümet ile millet arasında geçmişteki ayrılık kalmamıştır. Hükümet millet ve millet hükümettir. (1925)
• Türk Milletinin tabiatına ve geleneklerine en uygun olan yönetim, cumhuriyet yönetimidir
• Cumhuriyet, yeni ve sağlam esaslariyle, Türk milletini emin ve sağlam bir istikbal yoluna koyduğu kadar, asıl fikirlerde ve ruhlarda yarattığı güvenlik itibariyle, büsbütün yeni bir hayatın müjdecisi olmuştur. 1936

Misafir 2 Kasım 2010 09:32

you are the most loveliest of facebook

Misafir 13 Kasım 2010 10:47

Türkçe kelimeleri ingilizceye çevirme

neyi merak ediyorsun - merak ettiğin ne
cümlelerini ingilizceye çevirirmisiniz

Misafir 13 Kasım 2010 23:28

İngilizce kelimenin Türkçesini yazarmısınız

You can't imagine how much I love you

bu cümlenin türkçesini yazarmısınız çok acil lütfen yardım edin

Misafir 1 Aralık 2010 19:50

ingilizce

note book nedir

Misafir 9 Aralık 2010 18:44

deniz kelimesinin inilizcesi nedir

Daisy-BT 9 Aralık 2010 22:47

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1864999)
You can't imagine how much I love you

bu cümlenin türkçesini yazarmısınız çok acil lütfen yardım edin

Seni ne kadar sevdiğimi tahmin edemezsin.

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1882550)
note book nedir

Not kitabı anlamına gelir. Dizüstü bilgisayarlara verilen genel bir isimdir.

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1892048)
deniz kelimesinin inilizcesi nedir

Deniz: sea

Misafir 26 Aralık 2010 22:04

lütfen şunu çevirin..

she goes from fit and trim to dangerously unhealthy

Misafir 27 Aralık 2010 17:10

I was born in november eighth in Bartın.
bu ben 8 kasımda bartında doğdum anlamına mı geliyor?
değilse ..
ben sekiz kasım 1998 de bartın da doğdum ingilizce de nasıl yazılıyor?

En Büyük Cimbom 1 Ocak 2011 09:59

Google çeviri yanlış veriyor.Bu kelimelerin anlamlarını söyleyebilir misiniz ?

Welcome to English Club online, helping you learn English or teach English. You'll find everything from lessons for learners to jobs for teachers, including fun pages like games, quizzes and chat - all free!

Learn English
Lessons, games, videos and more to help you
Teach English
Lesson plans, jobs, forums and admin
English Reference
Idioms, sayings, quotes, slang...
The Learning English Video Project
7 films in 7 countries: Morocco, Romania, USA, Spain, China, Brazil, UK. With sub-titles, vocabulary and quizzes.
STAR Members -
check 'em out!

My EnglishClub
Your page with blogs, pictures, videos...
ESL Resources
Products and resources for learning & teaching
ESL World
Schools and courses with country info

SorCevaplayak 6 Ocak 2011 16:27

İngilizce çeviri

Cries from the heart - stories from around the world kitabının özeti lazım arkadaslar çok acil yardım olur musunuz lütfen!..?:^):^):^)

Saat: 18:41
Sayfa 4 / 5

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık