![]() |
ne demek şimdi önce ve sonra mı:P :P |
para hariç her kelimenin içinde bir hayvan ismi var...Ama parada yok...Dikkat ederseniz görürsünüz... |
ben yorumumu yaptım arkadaş .. . .. . :D |
Yok ben o soruyu görmüştüm başka yerde...Ordan biliyorum :D |
Soru işaretinin yerine ne gelmesi gerekir? Pİ,SI,ÇA.PE,CA,?,PR |
Cİ :P |
Evet doğru cevap Cİ Günlerin ilk ve son harlerinin birleşmesi ile oluşuyor. Pazartesi = Pİ Salı = SI Çarşamba = ÇA Perşembe = PE Cuma = CA Cumartesi = Cİ Pazar = PR |
benden de bilmece var Soru: Adamın biri, güneşin doğduğu yer olan doğuya dönükse, adamın arkası ne olur? Cevap: Gölgeye. Soru: Memurlar niçin kravat takarlar? Cevap: İki yakası başka türlü bir araya gelmediği için. Soru: İnek niçin kuyruğunu sallar? Cevap: Sütüne sinek düşmesin diye. Soru: Bir İskoç'tan daha cimri ne vardır? Cevap: İki İskoç. Soru: Sarhoşlar milletvekilliğine niçin adaylıklarını koymazlar? Cevap: Nutuk kürsüsündeki bardakta içki yerine su olduğu için. Soru: Deliler niçin şapka yerine başlarına huni koyarlar? Cevap: Kendilerini akaryakıt varili sandıkları için. Soru: Güneş niçin tutulur? Cevap: Ayın güzelliğine âşık olduğu için. Soru: IV. Murat Osmanlı tahtına çıktıktan sonra ne yaptı? Cevap: Oturdu. Soru: Hangi balık, köpekbalığından çok korkar? Cevap: Pisibalığı. ŞAŞIRTMACA BİLMECELER 01- Ateş olmayan yerde ne olmaz? 02- Hangi yolda trafik kazası olmaz? 03- Yankesiciler neden modayı takip ederler? 04- Hiç kar yağmayan hava hangisidir? 05- Çalındığı halde görülmeyen şey nedir? 06- Horoz nerede öter? 07- Hangi top zıplamaz? 08- Hangi karnede sıfır olmaz? 09- Hangi bağda üzüm yetişmez? 10- En güzel kokan fil hangisidir? 11- İlk Türk bayrağını kim dikmiştir? 12- Gözlemeyi en çok kim sever? 13- Hangi kazanın kaymakamı yoktur? 14- Arı ile eşek arasında ne fark vardır? 15- Beş yıllık okulu otuz yılda bitirene ne denir? 16- Hangi macunla diş fırçalanmaz? 17- Kim evini kiraya vermez? 18- Dokunmadan tutulan şey nedir? 19- Denizler niçin tuzludur? 20- Hangi istasyonda tren durmaz? 21- Kadın ve politikacıdan ortak beklenti nedir? 22- Hangi ağrı en güzel ağrıdır? 23- Zır cahil bir zenciye ne der? 24- Hangi köye kimse gitmek istemez? 25- Erkekler niçin kravat takar? 26- Elbiselerden başka ne ütülenir? 27- Hangi kale tarihi değildir? 28- Kızdığını en çok kim belli eder? 29- Eve gelen hırsız neyi çalmaz? 30- Meyvelerin şefi hangisidir? 31- Damlaya damlaya ne olur? 32- Hiç ceza alınmadan öldürülen şey nedir? 33- İnsan, en çok hangi zilden etkilenir? 34- En neşeli çiçek hangisidir? 35- Hangi lastik otomobile takılmaz? 36- Sürekli döküldüğü halde tükenmeyen şey nedir? 37- Hangi yazı silinmez? 38- Hangi barajda su olmaz? 39- İpsiz ve mandalsız ne asılır? 40- En hızlı yenilen şey nedir? 41- Yazın en çok kim hava atar? 42- Hangi yapraklar sonbaharda dökülmez? 43- Adamın biri durmadan uluyormuş, neden? 44- En uzun hikâye nedir? 45- Hangi kuşağı belinize bağlıyamazsınız? 46- İçilmeyip, yenen sigara hangisidir? 47- Ankara niçin soğuktur? 48- Hangi kaba su konmaz? 49- Elekle su nasıl taşınır? 50- Hangi kalemle yazı yazılmaz? 51- Hangi gül kokmaz? 52- Hangi bağda üzüm yetişmez? 53- En kestirme yol hangisidir? 54- Avukatlar niçin kadın gibi uzun elbise giyerler? 55- Tüfek, makineli tüfeğe ne demiş? 56- Hiç hareket etmeden neyimizi değiştirebiliriz? 57- Hiç kimsenin okuyamadığı yazı hangisidir? 58- Kadınla radyo arasında ne benzerlik vardır? 59- İki kadınla evlenmenin en kötü tarafı nedir? 60- İlanı aşk ile ilanı harp arasında ne benzerlik vardır? 61- Geveze bir kadın ile tesbih arasında ne gibi bir fark vardır. 62- Termometre ile öğretmen arasında ne benzerlik vardır? 63- Hangi kanun insanları yargılamaz? 64- Bir politikacının ölüp ölmediğini nasıl anlarız? 65- Kimler profesyonel atıcıdırlar? 66- Hangi eve giren senelerce o evden dışarı çıkamaz? 67- Hakem ile trafik polisi arasında ne benzerlik vardır? 68- En gürültülü maç hangi takımlar arasında oynanır? 69- Türkiye’de acil hastalara ameliyattan önce ne verilir? 70- Hostesler neden havada dedikodu yaparlar? 71- Bir kadın kocasını milyoner yapabilir mi? 72- Akılsız başın cezasını kimler çeker? 73- İçinde günlük süt bulunan şey nedir? 74- Memur maaşı ile bulgur pilavı arasındaki benzerlik nedir? 75- Banker ile tanker arasında ne benzerlik vardır? 76- Şişmanlar niçin güneş yağı kullanmazlar? 77- Güneş girmeyen eve ne girer? 78- Milletvekillerinin en çok yediği salata hangisidir? 79- Kitap deftere ne demiş? 80- Hangi ayda 28 gün bulunur? 81- Doktor ile avukat arasında ne fark var? 82- Kırıldığı zaman kullanılan şey nedir? 83- Benzin ile insan arasında ne benzerlik vardır? 84- Nasrettin hoca eşeğine neden ters biner? 85- Karanlıkta neyimizi göremeyiz? 86- Kekemeler ne zaman kekelemezler. 87- En kibar kuş hangisidir? 88- Hangi meslektekiler bir gün bile çalışmazlar? 89- Bir duvar bir duvara ne demiş? 90- Türkiye’nin en efendi ilçesi hangisidir? 91- Hangi yolda yürünmez? 92- Dünyanın döndüğünü en iyi kim bilir? 93- Türkiye’nin en namuslu ilçesi hangisidir? 94- Kral ölürse oğlu ne olur? 95- Üstüne yazı yazılmayan satır hangisidir? 96- Hangi simit yenmez? 97- Her tarafı sayılarla dolu olan adama ne denir? 98- Ayağını yorganına göre uzatmayan ne olur? 99- Hiç yorulmadan dünya yolculuğu yapan şey nedir? 100- En çok acı çeken dağ hangisidir? CEVAPLAR 01- İtfaiye 02- Samanyolu'nda 03- Ceplerin yerini öğrenmek için! 04- Oyun havası 05- Islık 06- Kendi çöplüğünde 07- Kartopu 08- Sağlık karnesinde 09- Ayakkabı bağında 10- Karanfil 11- Terzi 12- Nöbetçi 13- Trafik kazasının 14- Arının eşeği vardır ama eşeğin arısı yoktur 15- Öğretmen 16- Lahmacunla 17- Kaplumbağa 18- Oruç 19- Balıklar kokmasın diye 20- Benzin istasyonunda 21- Çenelerini kapamaları 22- İlk göz ağrısı 23- Kara cahil 24- Tahtalıköye 25- İki yakaları bir araya gelsin diye 26- Kafa ütülenir 27- Futbol kalesi 28- Ütü 29- Zili 30- Şeftali 31- Su faturası kabarır 32- Vakit 33- Karnında çalan zilden 34- Gül 35- Bel lastiği 36- Dil 37- Alın yazısı 38- Futbolcuların kurduğu barajda 39- Surat asılır 40- Maaş 41- Vantilatör 42- Kitap yaprakları 43- İçine kurt düşmüş de ondan 44- Yılan hikâyesi 45- Gökkuşağını. 46- Sigara böreği 47- 06 olduğundan 48- Ayakkabıya 49- Su dondurularak. 50- Kontrol kalemiyle 51- Virgül 52- Ayakkabı bağında 53- Bilinen yol 54- Çok konuştukları için 55- Amma gevezesin be kardeşim 56- Düşüncemizi 57- Alın yazısı 58- İkisi de her havadan çalar 59- İki kaynanaya sahip olmak 60- Her ikisi de ilan edilir edilmez çarpışmalar başlar 61- Biri çekilir, biri çekilmez 62- Her ikisi de sıfırı gösterdiği zaman, insanlar titrer 63- Yer çekimi kanunu 64- Ağzına bakarız, kapalıysa ölmüştür 65- Politikacılar 66-Cezaevinde 67- Her ikisi de kocaman adam oldukları halde düdük çalarlar 68- Mehter takımı ile bando takımı arasında 69- Gün verilir 70- Yerin kulağı olduğu için 71- Eğer adam daha önce milyarder ise milyoner olur 72- Onu kendilerine "baş" seçenler 73- İnek 74- İkisi de hemen suyunu çeker 75- İkisi de batınca felaket olur 76- Kendi yağlarıyla kavruldukları için 77- Soluk yüzlü ev sahibi 78- Laf salatası 79- Amma da boş adamsın 80- Bütün aylarda 81- Doktor önce soyar, sonra dinler. Avukat önce dinler, sonra soyar 82- Yumurta 83- İkisinin de sulusu çekilmez 84- Eşeğin dikiz aynaları olmadığı için 85- Gölgemizi 86- Konuşmadıkları zaman 87- Baykuştur 88- Gece bekçileri 89- Köşede buluşalım 90- Beyşehir 91- Samanyolu’nda 92- Sarhoş 93- Şereflikoçhisar 94- Yetim olur 95- Kasap satırı 96- Deniz simiti 97- Numaracı 98- Üşütüp, romatizma 99- Posta pulu 100- Ağrı |
Boğulan bir adamın ölmemesi için, tavada pişen bir balığın yanmaması için, bir kadının hamile kalmaması için ne yapmak gerekir? 3 sorununda tek cevabı olmalı !! |
Google'da aradım:) cevap:Vaktinde çıkarmak |
|
kar olabilir mi? |
Hangi tene krem sürülmez? |
antene krem sürülmez KOLU VAR ELİ YOK, KARNI YARIK KARNI YOK |
Bir tabakta 7 tane portakal var. Bu portakalları, 7 çocuğa birer tane bütün portakal vererek paylaştırın ve hâlâ tabakta bir portakal kalsın? |
biliyorum biraz sacma ama gusel olmasa emin ol sanada göndermezdimm!!?? Çünkü ben acaipp şaşkınlık içersinde kaldım........ Oyunun sonunda güleceksin tabi,eger oyun bozanlık yapmazsann...... =)) onun icin herseyi , sira sira okuman gerekiyo, asagiya bakmak yok, sıra _______sıra___________________________, Oyunun ortasinda korkacaksin belki ,rahat dur ve devam et okumayaa.... (bir isim yazacak olursan, emin ol ki, o kisiyi taniyorsun).... =))))) =))))) Bu oyun 3 dakikani alacak onun icin konsantra ol ve sorulari duygularina göre cevaplaaaaaaaaaaa........................!!!!!!!!!!!??????????@@@@@@----------------&&>>>><<<< Bana gönderen bu kisinin dileginin, 10 dakika<<<<< sonra gerceklestigini söyledi................!!!!!!!............. _____________________ HAZIR MISIN...???????<<<<<<<<<<<<<<< >> ____________________________________________________________________ ........................ HADİ BAKALIMM........................ ............................. ŞİMDİ BAŞLIYORUZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzz........!!!!!!!! =))) ÖLEYSE..... Eline bir KAĞIT ve bir KALEM alllll........... UNUTMA!!!!!! soruları sıra sıra cevaplaa vee sakın aşağı bakma sonra pişmaannnn olursunnnn ;)) hizlica bakma sorulara, yoksa hersey bozulur................... >>>>>>>>>>>>>>>>>ŞİMDİİİİ<<<<<<<<<<<<<<<< 1) bir kagida yukardan asagiya 1-11´e kadar numarala 2.) 1'le 2'nin yanina herangi bir sayi yaz 3.) 3'le 7'nin arkasina degisik isimler yaz ama >> baska bir cinsiyetten. unutma, asagiya bakma........... 4.) 4,5 ve 6 nin yanina isimler yaz. (mesela aile veya arkadaslarinin isimlerini) 5.) 8,9,10 ve 11 cinin arkasina tanidigin veye sevdiğin sarki adlarini yaz 6.>>>>>>>>>>>Şimdi bir DİLEK tut<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Tuttuysan aşağı in bakalım neler göreceksin????????????????? simdiii gelelim aciklamalara: 1.) bu oyunu belirli kisilere anlat. kac kisiye anlatacagini yazdigin kagitdaki,2 numaranin arkasinda yaziyor. 2.) 3'ün arakasina yazdigin isim, cok sevdigin biri. 3.) 7'nin arkasina yazdigi isim, sevdigin biri ama araniz olmuyor. 4.) 4'ün arkasina yazdigin isim, kopamadigin biri. 5.) 5'in arkasina yazdigin isimi cok iyi taniyorsun. 6). 6'nin arkasina yazdigin isim, sana sans getiren biri senin ( luckystar'ın)=şans yıldız'ın.....=) 7.) 8'n arkasina yazdigin sarki adi, 3 numaradaki kisiyle ilgili. 8.) 9'un arkasına yazdığın sarkı 7 numara içinnn........ 9.) 10 numaradaki sarki sana cok bagli. (ruhun icin iyi geliyo ) 10.)11'inci sarkı hayatla ilgili dugularını yansıtıyorr.. Şimdi bu mesajı 10 değişik kişiye gönderirsen dilediğin DİLEK GERÇEKLEŞECEK... =) eger yapmazsan iyi olmaz, cünkü tam tersi olur ve 10 yil boyunca şanssızlık yasarsin. kopyala ve gönder.............................. eger 15 den fazla gönderirsen F6 ya bas, cünkü o zaman sevdigin kisinin ismini büyük yazılmış bir şekilde göreceksinnn.... KORKUNÇ DEĞİL Mİİ???.......... DİKKAT; eğer bunu dikkate almazsan büyük aşkın senden nefret edecek ve sen 4000 gün olumsuzluklarla karsılaşacaksın!! Eğer yaparsan 4 gün içinde sevdiğin birinden haber alacaksın!!!! zinciri bozduğun takdirde ömür boyu olumsuzluklarla karsılaşacaksın |
şimdi ben lanetlendim mi? |
Hakan Şükür sahada sakatlanırsa onu kim taşır? |
hakan taşıyan:))) |
uzaktan baktım hiç yok yakından baktım pek çok |
Trenler ne zaman üşürler? |
kusura bakmayın ama ben sorudan hiç bişey anlamadım burdaki eşitliğin başında ne var ki anlamadım bir örnek verirseniz ii olar... |
Saat niçin tehlikelidir? |
bu trenıne gore değişir eger buharlı ıse komuru bıttıgı zaman dızel se o benı aşar elektriklıye gırmıyorum hiç |
ufak ufak yaslanma sebebidir |
Zamanın geçtiğini ve hep arkada bıraktığımız bişeylerin olduğunu hatırlattığı için... |
geçen zaman gerçek oldugu ıcın! |
Alıntı:
yassı yatar sivri sürter ? :P :D |
jilet bildim mi bir fille karınca evlenmeye karar vermişler ama evlenememişler neden |
bir bilmecem var çocuklar haydi sor sor çayla kahvaltıda yenir acaba nedir nedir bisküvi denince akla hemen onun adı gelir... |
KETİ KETİ AKŞAMA BABACIM UNUTMA KETİ GETİR |
ekmek mi? bir fille karınca evlenmeye karar vermişler ama evlenememişler neden? |
karınca ufak oldugu için.... tomusan böcegi karıncadan neden dalga geçmiş .... |
sen bunu uydurdugun için... bir arabada 4 kişi varmıs,marlon gelmiş binmek istemiş,arabadakiler kabul etmemiş,neden? |
hayıre bunu uydurmadım hadi cvp verin bakım ben bunuda ha öncede sordum yine kimse bilememişti |
bilmeceni bilemiyecem ama ben bu akeemi elime alıp vura vura öldürecem yakında beni biraz daha zorlarsa laflarıyla.... |
Alıntı:
hadi devam bakım |
Alıntı:
|
kızlar neden erkeklerden daha kıskanç:faint:bunun cevabını hiç bulamadım ya siz? |
kız lar ilgi ister ama erkek ler istemez fark bu .. |
oyun yoldan çıkmış hani bilmecem..? |
valla bende bilmiyom .. çarşıdan aldım bitane eve geldim bin tane...? |
Nar elbette.. Şimdi benim soracağım soru,bir zeka problemi.Alt komşum hazırsan bu problem sana! :) Telefon çalınca dedektif Alican yerde iki kol saati gördü.Saatler durmuştu.Alican hemen heriki saati de kurup doğru zamana getirdi ve birini sol,birini de sağ koluna taktı.Bir saat sonra sol saat bir dakika ileri gitmiş,sağ saat iki dakika geri kalmıştı.Ertesi sabah sol saat sabah 7 yi gösterirken; sağ saat 6 yı gösteriyordu. Telefon saat kaçta çalmıştı? |
Aynı saatte :) |
size bir soru = ağaca iki ayapıyla çıkıp bir ayağı ile inen şey nedir:) .:: TRTUNING - Türkiye'nin Modifiyeli Otomobil Dergisi ::. |
neymişş?:D |
Bilsem sölerim:D bende size soruyom zaten :D |
bende size basit nişi soruyun pazardan aldım bi tane eve geldim bin tane..:D |
cocuklugumuzdaki cevabı nar olabilir ama simdilerdeki reklamlara bakarak sölersek cevabı kontör dür.nasıl ama:D:D |
|
| Saat: 00:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık