![]() |
İlk mesajdaki ek dosyası A-Patch143b2_WLM9.exe sürümüne güncellenmiştir. |
teşekkürler |
herşey için tşkler.. |
windows live communications platform hata veriyor ve her açtıgım msn kapanıyo bi yardım edermisiniz windows live communications platform hata veriyor bi yardımcı olursanız çoook sevinirim mesela tek açtıgımda problem yok ama 2 bi msn açtıgımda hata verim ikisininde oturumunu kapatıyor |
ellerine kollarına sağlık usta saol , |
Sağol dostum.. |
Alıntı:
Ayrıca; Alıntı:
|
teşekkürler güzel paylaşım |
Tesekkurlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ANINDA GORUNTU. OLAY BU OLMALI AMA DEWMINI BEKLİYORUZ 1 2.si bu merete msn discowery nasıl uygulanır ? |
Alıntı:
Uyumlu yamalar: Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch Messenger Plus! Live MessPatch Light |
eline saglık cok güzel oldu valla |
çok teşekkür ederim yardımlarınız için. |
walla çalışmıo diğer herşeyi yapıo ama fazldan oturum açmıo :S |
Tsklerrr |
deniçez görcez |
arkadaşlar bende messenger 9 yüklü normal kullandıgım msn yi açamıyorum hizmet geçiçi olarak kullanılmadıgından dolayı açılmıyo diyor ama başka bir msn adreslerini açıyo nasıl yapabilirim ilginiz için teşeşkkürler arkadaşlar bende messenger 9 yüklü normal kullandıgım msn yi açamıyorum hizmet geçiçi olarak kullanılmadıgından dolayı açılmıyo diyor ama başka bir msn adreslerini açıyo nasıl yapabilirim ilginiz için teşeşkkürler |
eyvallah |
yeni sürümün yeni yaması gibisi yok valla teşekkürler |
tesekkurler |
Hala 10 özellik mi sunuluyor Windows Live Messenger 14.0'a uyumlu olan A-Patch de,tam sürümü ne zaman çıkacak bilen var mı? |
Alıntı:
|
0x8ac70202 bende de oldu |
teşekkurler dostum emeğine ellerine yüreğine pc ne sağlık...saygılar... |
WLM 2009 için Patch ??? Arkadaşlar acaba bu son sürüm wlm için patch warmı yenilikler kısmını reklamı vs. kaldımamızı sağlayacak ? Teşekkürler... |
Alıntı:
|
çok teşekkürler çok iyi oldu bu =) |
okito okito okito |
çok teşekkürler |
Teşekkürler çok işime yaradı. |
malesef wlm plus yükleyip tema yükleyince en alttaki reklam geri geliyor. |
teşekürler harika bişey |
teşekkürler |
ellerinize sağlık arkadaşlar. |
Wlm Sürüm GünceLLedi ama yeni patch ne zaman çıkar. |
Windows Live Messenger 2009 14.0.8089.726 uyumlu A-Patch Lite sürümüne güncellenmiştir, ilk mesajdaki ekten indirebilirsiniz. |
Ellerinize saglık cok ii gidiyor bide standart sürüme ulaşılınca cok daha iyi olacak.. Başarılar.. |
TEŞEKKÜRLER |
tskr ederim ellerine saglik |
sagoln ya cok işime yadarı |
saol |
slm |
teşkkrler paylaşım için |
disable photo seçeneği yok hocam :S |
yama felan her şey tamamda çoklu oturumu felan hallettim camın solda olması gıcık etti eski msn sürümlerindeki gibi sağda yapılabiliyormu varmı öyle bir ayarı yardım ederseniz sevinirim saygılar |
14.0.8089.726 msnmsgr kullanıyorum fakat coklu acamıyorum |
işin gıcık tarafı msn kişi listem görünmüyor o kadar kişi var msn kişi listem boş görünüyor bu nasıl çözülecek |
teşekkürler |
|
ya hoca avatarlar sol tarfta bunu sağp tarafa alma gibi şansımız varmı |
ya ben a-patch ı yükLediim haLde haLa msn açıLmıo.. Kurarkn bi sorun mu oLdu biLmiorm. Ne ypmaLıım ? |
| Saat: 18:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık