![]() |
Alıntı:
Download MSN Messenger 7.5.0324 - FileHippo.com |
Hani İngilizceydi? Türkçe bu da, ingilizcesinde çalışmayacaksa 7.5 yenisini yuklemeyi tercih ederim. Teşekkür ederim bu arada cevap verirseniz sevinirim. |
Alıntı:
İlk mesajdaki ZIP dosyasından sadece msnmsgr.exe dosyasını kopyalayın. |
ben ilk sayfada yapın dediğinz şeyleri tek tek yaptım oldu ama smdide msn açılmıyor S: |
bu zıp dediginiz şeyi nerden indircem |
patch zip bozuk açılmıyor? |
patron yamayı kurunca nickler gitti hep kişilerin nicki hotmail adresi oldu benim nickte hotmail adresi olarak gözüküyor birde bu çoklu oturum açma olmasın tıkladıkça yeni msn açıyor hem sinir bozucu oluyor hemde discovery hata veriyor yeni açılan msn yi tanıyor lütfen acil bir yardım |
bir üstteki arkadaşımın yazdığı sorun bendede mevcut:(((artısında biri diyelim beni msn listesine ekledi..gizlilik ayarlarından kimlerin kişi listesindeyim bölümüne baktığımda o kişinin adresinin bende görünmediğini farkettim ama ben o kişinin listesindeyim:(bir garip oldu msn..her açtığımda kişi nickimi yazmak zorunda kalıyorum ve kişilerin nickleri yerine e-posta adresleri görünüyor bende:(bu konuda yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa yardımınızı rica ediyorum arkadaşlar..:) |
extreme_oki ve kardelenxxx; Bu tür sorunlarla karşılaşmanız eski ve artık tam desteklenmeyen sürümleri kullanmanızdan kaynaklanıyor. Sorunsuz program kullanmaktan vazgeçemiyorsanız bence artık 7.5'ten vazgeçmelisiniz. |
Merhaba MSN Teknik Destek/Bilgiler konusunda bu yönde bir topic acmistim ama arkadas kapatmis soru-cevap bolumune yonlendirmis.Fakat sorunun genel bi sorun oldugunu ogrendim.. Soruna gelince msn'e acildiginda msnadresim@hotmail.com olmakta ve her msn acip kapattimda nickimi tekrar yazmak zorunda kalmam.Ayrica offline gozuken kisilerde hep msnadresim@hotmail.com olarak gozukmekte Kisileri Gorunen ad'da sirali olmasina ragmen.. Bunun haricinde herhangi bir sorun yok sadece bu..Yıllardır msxlabs sayesinde 7.5 kullanmaktayim inanıyorum bu sorunuda asabilecegime Tesekkürler.. |
| Saat: 00:09 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık