![]() |
msn kişi listesi yanındaki yıldızlar.. ArkadasLAr Kişi Listemin Yanındaki yıLdızLarın Üstüne TıkLayıp kişinin Space'ini Gördükten sonra Msn'i komple Kapatıyorum..Sonra biLgisayarı Yeniden Başlatıp actıgımda Bu yıLdızların Tekrar cıktıgını Görüyorum..Bazı kişiLerin Space'lerinin yıLdızLarı cıkmıyor ama(space'i oldugu halde)Bunun Sebebi Nedir?Bu sürekli cıkan kişi listesinin yanındaki yıldızları nasıL iptal ederim? arkadasLar Son oLarak'da MDX1 kuLlanıyorum..Popup'lar ekranın Tam Sag Köşesinde Cıkmıyor..Bunun sebebi nedir?normaL'de Cıkması Lazım.MDX1'in içerisinden popuplar sag tarafta cıksın die işaretledim ama gene tam ortada cıkyor bunun sebebi nedir? |
ya benim msn de ifadeler sürekli siliniyor bunun nedeni ne olabilir aynı bilgisayardan girdiğim halde ifadelerim siliniyor? |
arkadaslar benim MSN adresimi kırdılar nasıl geri alacam bilen varmı eğer bana yardımcı olursanız sevinirim...;) |
msn hotmail hesabımı nasıl iptal ederim yardımcı olurssanız sevinirim |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? Alıntı:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) Alıntı:
|
msn mesenger yardım merhabalar beim sorunum söle bişi mesala a@hot.com da ve b@hot.com da yok ole bişi olmuyor göz kırpmları ifadeler titreşim yazı tipi ve diğer simgeler çıkıyor ama c@hot.com olunca simgeler yok neden olyo anlamadım yardım ederseniz sevinirimhttp://img373.imageshack.us/img373/4673/capture29nf.jpg |
Alıntı:
Herhangi bir eklenti kurduysanız ya da bir yama uyguladıysanız MSN Messenger'ı kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz. msnmsgr.exe dosyası orjinal haliyle açılmış olacaktır... |
Arkadaşlar Çok İlginç bir problemle karşı karşıyayım msn messengerimi açıyorum aradan 5 dk geçiyor kişisel durumumu değiştiremiyorum. messenger kilitleniyor nedir benim problemim acaba? |
msn messenger 7 ve 7,5 denedim ama sürekli düşüyorum yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler |
Alıntı:
|
| Saat: 23:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık