![]() |
Uzun süredir adresi biliyordum, siteyle işim olmuyordu. Bi Pit10 sevdası var bende... Sanırım Olympus burada (: bende bu yüzden buradayım... Sitedeki bilgiler ve bollukta dikkatimi çekti... |
Selam,google'dan bı konu hakkın da bılgı ararken burasını buldum ....ılk gordugum de gercekten mest oldum.Sanırım vaktım oldukca sızlerle bırlıkte olacagım.Ben mı kımım ? ben paling bılgısayar egıtımı alan ve unıversıteye gırmeye calışan bırısıyım...neyse zamanla benı daha ıyı tanırsınız...Basarılarınızın ve paylasımlarınızın devamı dılegıyle. paling |
teşekkürler siteyi çok sevdim ben de bişeyler yapacam her şey için teşekkürler ne mutlu türküm diyene:) :) :) şans eseri bişey arıyodum böyle grafikler hoş geldi resimler:) :) |
ben bilg. mühh ogrencisiyim...nasıl bulduğuma gelince yaklaşık 3 ay önce ben bu sitenin üyesi idim...ama sadece üyeliğimi yapıp çıkmıştım...Anlaşılan bizi veritabanından silmişler...Bende üyeliğimi tazeledim...C/C++ ile oyun programlama üzerine çalışıyorum...ayrıca pascal ve delphi dillerini de bilmekteyimmm yardıma ihtiyacı olan arkadaslara yardımcı olmaya calısırım.... |
tamamen tesadüf, adını hiç duymamıştım sitenin ancak ilk izlenimleerim harika.... |
slm |
Selamlar;arkadaşlar. Ben Msxlabs ile google de gezinirken tanıştım. Özelliklede adult içerikli tantanaların sitede makbul görmemesinden dolayı ve girişinde ŞANLI TüRK BAYRAĞININ nişanı olan hilal ve yıldızın site girişinde tercih edilmesi beni bu siteye iltica etmeme neden oldu. Herkese iyigünler ve teşekkürler..... <<<<KUNDAKLI ÇAĞIMDAN ÖLECEĞİM ANA KADAR VARLIGIM TüRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN....>>>>. Y man... |
ben bir arama moturundan proğ. ararken tesadüfen karşılaştım.iyikide karşılaşmışım :)) güzel bi site.elinize sağlık |
Aslında ben çok önceleri...bu sitenin yüzü değişmeden önce üye olmuştum ama nedense zamanla üye adım silindi. bugun tekrar üye olayım dedim. Umarım bir daha silinmesssssss... Offf Off :)) |
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler... :smiley32: (Y) |
| Saat: 01:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık