![]() |
Maalesef kişi listesi sorunları için bir çözüm önerisinde bulunmamız pek mümkün görünmüyor. Çünkü Microsoft yeni Messenger sürümleri yayımladığında sadece bilgisayarınıza yüklenen Messenger programı değil, Messenger programının kullandığı iletişim protokolü ve Messenger hizmeti de yenilenmiş oluyor. Bu gibi kişi listesi, görüntü adı vb. sorunlarla karşılaşmanızın nedeni de budur. |
Alıntı:
Peki sürekli takip edeceğim çözüm için bu topici.Teşekkürler. |
Takipdeyim? |
Alıntı:
|
slm WLM 8.1 kullanıyorum anlatıklarınızı harfiyen uyguladım ama yine güncelleme istiyor bende ne yapmalıyım?? |
bunun bir çözümü olmalı kişi listesi allak bullak nick desen sinir ötesi her oturumda tekrar yaz |
7.5 kullaniyorum msn adresiminin uzantisi k.st dünden beri nick değiştiremiyorum.Görüntü adınız değiştirelemedi diye hata aliyorum.Yardimci olabilecekmisiniz :/ |
Alıntı:
herhangi bi gelişme mevcutmu |
arkadaşlar dediğiniz gibi bu kişi listesi,nick değiştirme yüzünden msn sürümümü 9.0 yükselttim fakat yine aynı sorun devam ediyor bende..beni ekleyenleri kimler sizi kişi listesine eklemiş bölümümden göremiyorum..arkadaşlarım listesinden beni silmiş gibi görünüyo halbuki listelerindeyim:(bu sorunu nasıl hallederim yardımcı olabilirmisiniz.. |
hala bi cevap alamadım soruma?? #405 |
| Saat: 00:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık