![]() |
sensiz olmaz çünkü...... bak kelime bile bulamıyorum senin yerine koyacağım.demekki sensiz oldummu bitiyor cümlelerin kifayeti... |
sensiz olmaz çünkü ''seni sensiz yaşamak'' olmaz |
Yoksun üşüyorum yanında yoksun gel yaa |
sensiz olmaz cunki yalniz kalirim sen yokken ....sensiz olmaz cunkii sen benm herseyimsin......sensiz olmaz cunki karanligimda aydinlatan ay parcamsin..sensiz olmaz cunki senle nefes saliyorum.....sensiz olmaz cunkii sana cok asigim....sensiz olmaz cunkii sen benim yasam sebebimsiz suyum,topragim aldigim nefes hepsi sensinn |
Çunkü ayrılık çok zor düşünmekten vazgeçemiyorum |
Sensiz bir dünya da nefes alamam .Varlığın yeter.Göremesemde dokunamasamda düşüncelerimde ruhumda ve dualarımdasın..Yani bendesin... |
Sensiz olmaz işte olabilirde bilmiyorum |
Olur artık bitti |
sensiz olmazz anlasaniza olmaz isde |
Olmazsa benim hiç olmaz |
sensiz olmuyor yüreğini çok sevdim |
Çünkü Sen farklısın :) |
Çünki o zaman yarım kalırım :) |
Çünkü Seni özlüyorum |
Hangi eksiklik tamamlanabilir ki sensiz ?? Sensiz olmaz çünkü nefes almamı kolaylaştırıyorsun. |
Yaşamamın tek sebebisin... |
Sensiz olmaz çünkü? sonbaharı görmeden kışı gören yapraklar gibi dalında donardım:) |
Nasıl vatan ormansız kalamazsa, ben de sensiz kalamam... |
Aşk' ı tattığım başka bir canlı yok bu yeryüzünde... ''Seni Sensiz de Yaşarım Ben'' |
Çünkü.. Çünkü yokluğun soldurur tüm yeşillikleri.. Çünkü beyazlara kara çalınır... |
Çünkü, seni seviyorum... |
Sensiz olmaz çünkü özlerim :rose: |
Sensiz kalbim durur. |
senınle heryer güzel. |
Kızımsız olmaz çünkü; 'O' benim hayatımın rengi.. |
Etrafın ne kadar dolu olursa olsun.. bir yerde hep yalnızsın.. Sensiz olmaz demiştim ama oluyormuş.. halen ölmediysem oluyormuş.. |
Çünkü Sıkılıyorum yaa.. |
Çünkü; tek sevincimsin... |
Çünkü yalnzlk Yaradana mahsus... |
Çünkü deniyorum olmuyo :) |
sensiz olmaz çünkü ; her ay kredi kartı faturam geliyo :msn_party:msn_party |
Yoksun ya güneş doğmuyor. Her şarkıda hüzün var. |
Yoksun ya kalbim ağrıyor sen yoksun ya yüreğim ağlıyo sen yoksun ya hayat sessizliğe bürünüyo :) |
Sensiz olmazzzzz Kokoreç koko ko :D (8) |
Sen yoksun baktığımda nedir bu hüzün nedir bu sevda? Bir kere olsun görebilseydim seni sana yeniden aşık olabilseydim... Attım :P |
Sensiz olmaz çünkü yalnız kalıyorum |
Sensiz olmak tam bir gerçek |
Olmuyorda ondan.Denedim ... |
| Saat: 01:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık