![]() |
slm ben oozak yeniuyeoldum sizden ricamcoklu msnindiremiyorum banayardımcıolurmusunuz acaba |
SLM BEN ONURALPAY KENDİMİ KISACA TANITAYIM.. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ TARİH BÖLÜMÜ 4. SINIF ÖĞRENCİSİYİM..İNTERNETE EVDEN BAĞLANIYORUM.. YANİ SİZİNLE ARTIK HEP BERABERİZ..SİZİ WİNDOWS LİWE MESSENEGER ÇOKLU MSN AÇMA YAMASI ARAKEN BULDUM..PROGRAMI İNDİRDİM.KULLANIYORUM..PROGRAM İÇİN ÇOK TŞK.. NİCE MUYLU ANLARA:) |
tşk ederım ben bu sıteyı nete gezerken buldum ziyaret ettim cok güzel bi site ve üye oldum kendimden kısaca bahsedeyim ben istanbul deniz har***ulu 3. sınıf ögrencisiyim bilgisayarla ve internetle meslek icabı sürekli ugraşmadayım ve insallah bu sitedede benimle sürekli karsılasacaksınız saygılar |
bana bi arkadaş tavsiye etti siteyi kullanıcı adı g_o_z_d_e.. bende çok beğendim sitede emeği geçen herkese teşekkürler |
|
Bana bu siteden kimse bahsetmemişti.Tesadüf eseridir ki msn için farklı birşeyler ararken kendimi bu sitede buldum ve bana biraz karışık gelmesiyle beraber ilgimi çekti.Üye oldum vatana millete hayırlı olsun pişman olmayacağa benzerim..... |
bi arkadasın tavsiyesi uzerıne uye oldum sıtenız gercekten harıka basarılarınızın devamı ve hep bırlıkte olmak umudu ile |
ehuehueh ben üye olmadan once cok once biliodum burdan resımler fln alıodum bı ara bu sıte durduruldu bende gırmedım ıste 3 5 gundur gırmeye basladım we bugun uye oldum arkadaslar =) |
ben de bu sıteye yenı oldum tam olrak kullanamadıgım için fazlabır yorum yapamıyacagım |
Ben bu siteyi tesadüfen buldum.Gerçekten harika bir site emeği geçen arkadaşlarıma teşekkürler. |
| Saat: 03:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık