MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

YollugTgN 16 Eylül 2006 17:03

Geçen sene bu aylarda bi forumda dolaşırken mdx in Taklit(imitate) özelliğiyle karşılaştım ve çok hoşuma gitti. Programı yükledim ve taklitten başka ve daha önemli özelliklerini de gördüm , kaptırdım kendimi. Discovery hakkındaki en genel ve sağlam içerikli bilgileri de bu forumda buldum..Bize bu olanakları sunan arkadaşlara saygı ve teşekkürlerimi sunarım...

heart 16 Eylül 2006 21:02

merhabalar ben herart =)
live messenger icin genis detay ariyordum bi baktim burdayim .. güzel bi site dedim nie üye olmuyorum .. :)

eastblood 17 Eylül 2006 11:15

Ben "msxlabs" la çoklu oturum programı sayesnde tanıştım. :) Google'den çoklu oturum yazınca karşıma çıkan ilk site bu oldu. Hemen üye oldum. Ve çok sevdim.:) Özellikle e-mail adresine gelen maili görünce bu siteye daha da hayran oldum...(L)

veba 17 Eylül 2006 12:39

bu site karşıma internette dolaşirken çıktı ama gerçekten dolaştıkça hayranlığım artti emeği geçen tüm admin ve yönetici arkadaşlarımızın yüreğine sağlık çok güzel bir siteyi bize sunduğunuz ve bizleri aranıza kabul ettiğiniz için sağolun:smiley32:

yurdanur 17 Eylül 2006 21:27

DÜN AKŞAM MESSENGER DİSCOVERY İ YÜKLEMEK İÇİN GEZİNİRKEN ARAMA ESNASINDA BURAYI FARKETTİM.SİTE HARİKA HERŞEYİ BULABİLDİM.YÜKLEMEYİ DE BAŞARDIM.
HENÜZ SİTENİN ACEMİSİYİM AMA YAKINDA HERŞEYİ ÖĞRENİRİM ...
GÖRÜŞMEK ÜZERE ARKADAŞLAR.

jeck_dowsen 18 Eylül 2006 12:06

selam olsun herkeze ben kısaca Think'e teşekkür etmek istiyorum neden mi ben msn discovery ararken googlede orda burada bu site ile tanışma fırsandı buldum ve bana aradığım ve istediğim programı almamı sağladı bana kaydolduğum için teşekkür ettiler ama bende onlara bizleri yani üyelerine gösterdiği ilgiden dolayı onlara teşekkür ederim her sitenin harcı değil bu davranış sağol Think,

alemdaroglu 18 Eylül 2006 12:56

bir bilsem bu askin nasil basladigini belki ilacini zamninda bulal bilirdim ama gerkte yok yani artik bu sevda sardi artik istemde kopamam

Misafir 18 Eylül 2006 14:21

Çocuklar goog da dolaşırken tesadüfen buldular, şimdi ise msxlabs hayatımızın bir parçası oldu.Harika vazzgeçilemez bir site, emeği geçenlere tşkler:smiley32: (F)

fyuksel2 18 Eylül 2006 15:16

Google'da arama yaparken karşıma çıktı, tıkladığımda açılan sayfanın müthiş dizaynı ve görünüşüne hayran kaldım ve mutlaka üye olmalıyım dedim, diğer forum siteleri çok basit geldi bana, onun için sizi tercih ettim

begumocek 18 Eylül 2006 18:22

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

merhaba
ben akupunktur ve fizik tedavi uzmanı tıp doktoruyum
google'da akupunkturla ilgili arama yaparken, tedavi merkezleri baslığı ilgimi cekti..
tıkladım..
ve sizle karsılastım..
umarım birlikteligimiz sürer..

dr begüm öcek

Saat: 03:35

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık