![]() |
bi soruda ben sorıyım ozman :) eskden spacimde müzik çaldırabiliodum filelodge adlı bir sitedn url alarak şimdi ise çalmıyor müzik bunu yapabileceğim baika bir yol biliyormusunuz??? |
Alıntı:
eğer sorun link ise free bir host a upload edip 'de kullanabilirsiniz. |
Hayır aynı sorun bende de var File Lodge sitesi çalışmıyor ve başka bir URL ise Space kabul etmiyor eskiden çok sayıda şarkı yüklemiştim şimdi yok..Yardım edebilirmisiniz? |
Msn Space'e Resim Eklenmemesi Sorunu ewet arkadaşlar ne yaptıysam kendi pc den space ime resim ekleyemiyorum başka pclerden ekleye biliyorum ama kendi pc den eklenmiyor daha doğrusu axtive x denetimlerini yüklüyorum resimler penceresini açıp yükleyeceğim resmi seçip yükleye biliyorum ama space sayfasına resim gelmiyor neden olabilir acaba çıldırmak üzereyim işletim sistemim xp media center. çalışması için yaptıklarım. resim yükleye bildiğim pc ile benim pc nin explorer ayarlarını aynı hale getirdim olmadı. format attım olmadı. explorer 7.0 ı yükledim olmadı. birtürlü beceremedim yardımlarınızı bekliyorum... |
Windows Live Spaces resim eklenmiyor ewet arkadaşlar ne yaptıysam kendi pc den space ime resim ekleyemiyorum başka pclerden ekleye biliyorum ama kendi pc den eklenmiyor daha doğrusu axtive x denetimlerini yüklüyorum resimler penceresini açıp yükleyeceğim resmi seçip yükleye biliyorum ama space sayfasına resim gelmiyor neden olabilir acaba çıldırmak üzereyim işletim sistemim xp media center. çalışması için yaptıklarım. resim yükleye bildiğim pc ile benim pc nin explorer ayarlarını aynı hale getirdim olmadı. format attım olmadı. explorer 7.0 ı yükledim olmadı. birtürlü beceremedim yardımlarınızı bekliyorum... |
Ya bu konuda çok soru sorulmuş farkındayım ancak sanırım Space'de sorun var .. Şöyleki bir kere şarkı upload edeceğimiz linkler çalışmıyor bu zaten bir problem sebebi..Diğeride şarkıya URL versek bile Space bunu kaydetmiyor.. Bu konuda bilgisi iyi olan arkadaşlardan şarkı yükleyeceğimiz başka linkler varsa öğrenmek istiyorum ve film adresleri varsa şayet paylaşırlarsa çok sevinirim.. Teşekkürler... |
Alıntı:
|
merhaba şuan nereye ne yazıyorum bilmiyorum ama lütfen yardım istiyorum ben 2.5 yıldır blogcuyum ordaki şablonlara html kodlara resim eklemeye alıştım my spaceye yeni üye oldum ama bişey yapamıyorum resim ekleyemiyorum yani blog girdi ekle diyor gözat yapıyorum okadar dün denedim gözatta kaldım enter falan yokmu harika anlatılmış bu formda herşey ama gerçekten çok karıştı herşey biizm düzenleyeceğiz şablon yok galiba sadece kod yazıp html ya çeviiryoruz ama saat eklemek istedim kodu aldım anlatıldığı gibi yaptım yine olmadı saat falan çıkmıyor bu spacenin enter veya yayınla tuşu falan yokmu çokmu sordum acaba yardım edermisiniz teşekkür ediyorm gerçekten formu gezdim ama yapamadım bulabileceğim formda nersi var başlık yazarmısınız |
saol yhaa yapamıodm ;) tsk lerr |
ayni sorun bendede oluyor benimkin sebebi norton antivirus 2005 varmis bende o yüzden olmuyo msn yardim istedingde bi kod veriyo ordan buluyosun onu aktivse deaktiv etmen gerekiyor ama benim pc de software de bi sorun oldugu icin silemedim nortonu ve ekleyemiyorum pc den sendede öyle bi sorun var kesin bi dene istersen popup blocke eden seyi deaktiv hale getircen |
| Saat: 21:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık