![]() |
arkadaşlar benim sorunumda şu msn mi açtığımda kişi listemin en üst kısmında şu ileti duruyor...ağ ilişkili nedenlerle , bazı gelişmiş messenger özellikleri kapatıldı.anlık ileti gönderip almaya devam edebilirsiniz..sizce bu iletide ne demek istiyor..baktım gördüğüm kadarıyla hiçbir özelliği kapanmamış..ağla ilgili deyince şüphe sardıda beni...mümkünse yardımcı olurmusunuz? |
Alıntı:
|
merhaba bende 2011 messangerden nefret edip 7.5 dediğiniz gibi yükledim sorun yok çalıştırıyorum ama görüntü resmini değiştirirken veya ifade oluşturmaya çalıştıgımda msn atıyor kendi kendine kapanıyor bunun bi çözümü varmı acaba ? |
|
arkadaşlar ben msn yükleyemiyorum bir türlü mesenger 9 vardı sildim şimdi hiç birini yükleyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım yenisini yüklemeye çelıştığım zaman sizde daha üst sürümü var diyor fakat mesenger ile ilgi ne varsa sildim lütfen yardım edin sabaha kadar uğraştım olmadı |
msnmsgr.exe dosyası güncellendi. İlk mesajdan MSN Messenger 7.5 ile oturum açabilmenize izin veren dosyayı indirebilirsiniz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download |
hepinize selamlar,bende bi sorun yazayım msn 7.5 tan vazgecemiyorum ama kameralı sohbet edemiyorum dediklerinizi harfiyen yaptım,msn calısıyor fakat karsımdakı kişi kamera görmüyor yani kamerayı gönderiyorum ama hemen reddediliyor,o da bana kamera gönderemiyor,çünkü kamerasız görünüyormusum bende de kameralar görünüyor''hem benim hemde karsımdakinin''ama gönderir göndermez hemen reddediliyor...simdiden tesekkür ederim |
Canım sıkıldı.Yeni sürüm msn yi kaldırdım.Şimdi yeniden msn 7.5 kullanmak istiyorum.Kameralı görüşme yapmak istemiyorum zaten.Fakat kuramıyorum.Yeni sürümü yükleyin diyor.Uyumluluğu değiştiriyorum.Yine olmuyor.Biliyorum sıkıldınız belki de bu sorundan ama yine de sormak ve çaresini öğrenmek istiyorum.Microsoft bu sürümü bırakıyor ama ben bırakmak istemiyorum.... |
| Saat: 00:09 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık