![]() |
msn spaces dee benı goruntuleyenlerın adını nasıl gorebılırım slmlarr spaces de bu gunkı goruntulemeler dıye bı bolum var burada sayfanız gun ıcınde kac kere zıyaret edıldıgını goruyorsunuz fakat goruntuleyen kısılerın adreslerı gorulemıyooo bunu gorebılecegımız bır yol yada eklentı varmıdır acaba |
Alıntı:
|
arkadaşlar ben yeni bir mail adresi aldım. eski mail hesabımda bulunan spaces imi nasıl yeni mail hesabıma aktarabilirim. (en kolay şekilde) ya da spacesimi eski heabımdan alıp yeni hesabıma aktaracak bir yol var mıdır* cevaplar için şimdiden teşekkürler... |
slm kardeşler ya ben spaces açmayı bilmiyorumda biri bana açık bişekilde yazıp gönderirse çok sevinirim.çünkü ben açmayı bilmiyorum çok denedim amma olmadı.açamadım nasıl açıyoruz????? ya kardeş ben spaces açma istiyorum ama açamıyorum bilmiyorum onu ne t nişe kilde açıklarmısın açıklarssan sevinirim |
Alıntı:
http://home.services.spaces.live.com/?mkt=tr-tr |
benım bı sorum olacak arkadaslar önceden space acarken ıstedıgımız adreste acabılıyoduk sımdı "cıd " le baslayan bı adres verıyo ben ole ısyemıyom kendım adres yazmak ıstıyom onu nasıl yapabılırz bılen varsa yardımcı olabılırmı |
Alıntı:
|
siteden görüntülü arka plan eklemek istiyorum. nasıl bakacagım |
spacemi silmek istiyorum ama bulamadım nereden silebilirim |
Alıntı:
|
| Saat: 21:21 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık