MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/4414-coklu-oturum-coklu-oturum-acma-windows-live-messenger.html)

NeutralizeR 26 Eylül 2008 19:13

Alıntı:

a35_5 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1187573)
wındows live messengerım vardı 8.1 ve 8.5 live messınger ıcın multi coklu oturum acmayı ındırdım ama sımdı bırakın coklu oturum acmayı bır tanesını bıle acınca 2-3 snde bır tekrar kapanıp acılıyor. o kadar bıktırdı kı msnı komple sılmeyı dusundum. artık coklu oturum acmaktan da vaz gectım bır tanesını acsam yeter. cok kısa surede cevap yazarsanız sevınırım cünkü bılgısayar da benım degıl. hepsını sıl sunu yukle dersenız de olur. sımdıden cok tesekkur edıyorum.

( otomatık ac komutu olan hıc maıl adresım yok aynı anda acmaya calısıldıgından aksamıyor)

Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Destek bilgisi için burayı tıklatın. > Onar

Bu işlemi yaptıktan sonra yamayı sadece çoklu oturum açma özelliği aktif olacak şekilde uygulayın.

veygun 28 Eylül 2008 21:27

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1187614)
Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Destek bilgisi için burayı tıklatın. > Onar

Bu işlemi yaptıktan sonra yamayı sadece çoklu oturum açma özelliği aktif olacak şekilde uygulayın.

Aynı sorun bendede oluyor. Msn 8.1.0178.00 versiyonunu kullanıyorum. XP Sp3 yüklü. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi denetim masasından win.live messenger sağ tıklayıp Destek bilgisi, onar seçtim. WLMuniversal exe çalıştırıp "çoklu msn izin ver" dedikten sonra 2 adet msn açtım 5,6 sn aralıkla biri kapanıp tekrar baglanmaya çalışıyor, baglanınca biri kopuyor biri baglanıyor.
Neden böyle yapıyor. Teşekkürler

veygun 28 Eylül 2008 22:52

Çoklu msn yi açmazsam sorun olmuyor. Ne zaman çoklu msn ye izin versem bu sorun ortaya çıkıyor.

rmzn.cn 29 Eylül 2008 05:28

Tşkrler.

zorbey27 30 Eylül 2008 13:23

:):)HEPİNİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN PAYLAŞIM İÇİN SAOL KARDEŞ BU ARADA:):)

nymphetamine 4 Ekim 2008 14:39

bu programı nasıl kaldırabilirim

tuna_cemre 20 Kasım 2008 20:31

emeğinesağlık üstad

duygu1982 22 Kasım 2008 23:06

programı yükledim fakat maillerimi açamıyorum nedenn :(

NeutralizeR 22 Kasım 2008 23:18

Alıntı:

nymphetamine adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1193981)
bu programı nasıl kaldırabilirim

Başlat > Denetim Masası > Ayarlar > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Destek bilgisi için burayı tıklatın. > Onar

Alıntı:

duygu1982 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1236495)
programı yükledim fakat maillerimi açamıyorum nedenn :(

Sorunun bu yamadan kaynaklandığından emin misiniz? Yukarıdaki onarma işlemini siz de deneyin ve çoklu oturum açma özelliği için bu yamayı yeniden kullanmak isterseniz sadece "Çoklu Oturum Açma" özelliğini seçin ve yamayı o şekilde uygulayın. Ayrıca WLM sürümünüze uygun yama sürümünü edindiğinizden emin olun.

reball 2 Aralık 2008 17:12

tessekkurler

Saat: 02:48

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık