![]() |
space le ilgili kişi listemden sildiğim ve engellediğim kişinin space ini izinsiz görebilirmiyim |
space'imize kimlerin girdiğini öğrenmek mümkün mü sayısını öğreniyoruz onu biliyorum space in de zaten belli kişilere açık olması gerekir çünkü herkese açıksa hiç bir Windows Live hesabindan giriş yapmadan da görebilirler spaceimi hadi diyelim sadece arkadaş listemdekiler bunların görmeleri için Windows Live hesabi ile girşi yapmaları gerekiyor işte onlar gördükten sonra görenleri not alcak bir script eklenti özellik vs. mevcut mu_? Alıntı:
herkes görsün sadece arkadaşlarım görsün sadece seçtiğim kişiler görsün kimse görmesin vs. eğer engellediğin veya sildiğin kişiler, onlarda seni engellemiş ve silmişse ve o kişinin spaceinde herkes görsün varsa göre görebilrisin eğer engellediğin veya sildiğin kişiler, onlar seni engelleyip silmediyse zaten onlarda hala eklisindir ve hala arkadaşı olduğun için gene görebilirsin ama karşı taraf sadece seçtiğim kişiler görsün demişse ne yaparsan yap hiçbir şekil ve durumda göremessin |
merak ettiğim bi konu var..peki birisi benim resimlerimi spaceine ekledi ama ben eklemesini istemiyorum.msn inin de şifresini bilmiyorum ki resimleri silsem..oda silmiyo..bu durumda ne yapabilirim?? |
Alıntı:
O kişinin parolasını ele geçirip resimleri silseniz bile, yarın yine ekler. Başka hesap açar, oraya ekler. Üzgünüm, boşa uğraşıyor da olabilirsiniz. |
Alıntı:
|
arkadaslar yapmıs oldugunuz paylasımlarınız ıcın tesekkurler benım de sızlere danısmak ıstedıgım bır nokta var flatcast radyo yayını spaces den yapabılırmıyız yapabılırsek eyer bu konuda benı aydınlata bılırmısınız |
slm arkadaşlar size bisey danışıcam benım space acılmıor nasıl aktif edebilirim bana acıklarsanız sevinirim. bana space icin maıl yolladılar ona cvp yazarsam ne yazacam bana acıklarsanız cok sevinirim arkadaşlar |
Alıntı:
Sana kim alanla ilgili e-posta gönderdi ve e-postada neler yazıyor? |
evet mevcut alanım var zaten olmasa ugrasmam bir cok resim var orda acılmama sorun ile bir mail göndermisler space ile ilgili suan space ulasılamıyor falan diyor ama 2-3 gundur bu devam ediyor baska bir msn space girmeye calısıom olmuyor SPACE.WNLV.WW.00.EN.SYK.MNL.AU.T02.SPT.00.EM@css.one.microsoft.com sitesinden geldi mail gelen mail zaten ingilizce. |
Alıntı:
Bir de sana neden bununla ilgli bir e-posta gönderdiler? Sen Windows Live Spaces desteğe mi sordun sorunu? Kimsenin alanına girememense çok garip geldi bana. Neyse, şu epostanın içeriğine bakarsak birşeyler anlarız. |
| Saat: 00:07 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık