MsXLabs
Sayfa 5 / 14

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/1797-msn-messenger-kisi-listesi-yoneticisi.html)

exodus 17 Mayıs 2007 03:05

Ya arkadaşlar çok acaip bir durum var. Beni eklemek isteyen bi adresin davetini kabul etmediğim halde engelliler listemde duruyor..Çok sinir bozucu 2 gündür kafayı yicem silemiyorum:@ :@ Kişi listemde değil sağ tıklıyorum kişilere ekle diyor ama engellenenler listemded duruyor..Üstünde sağ tıkladığımda sil pasifgörünüyor silemiyoruuuuuuum..Ya eklemediğim birisi nasıl engellenenler de olur ve silinmez..?

deneme51 30 Haziran 2007 19:38

bu programı subat ayında kullanmıstım işe yaramıştı ama şuan bu programda sökmüyor engelli 1259 kişi var ve hergün 10 larca kişi ekliyor sıkıldım ama mail adresımdıe değiştiremiyorum bunun bir çözümü olmalı bu program boş denemeyın arkadaslar

makana 3 Ağustos 2007 01:41

Heheh hiç denedinizmi sileceğiniz email adreslerini en sondan başa silmeyi hiç bir hata vermiyor o zaman :D

Kişileri sildim tekrar oturum açtım bu sefer tekrar aynı kişiler sizi listenize eklemek istiyor dedi her açışta bu uyarıyı alıyorum ne anladım ben bu işten bloke listesi yine doldu :D

ELeCtRiC 8 Ağustos 2007 02:12

Sanırım @live.com uzantısını desteklemiyor...

valuable18 9 Ağustos 2007 11:12

bende denedim bunu hersey tamamda engelleyip sildiğim kişiler oturum acınca tekrardan geliyo silindiği yere....nasıl olacak bilgisi olan varmı ?

alper035 18 Ağustos 2007 10:57

arkadaşlar bu msn 7.5 tede çalışıyormu ben gerekli herşeyi yaptım ama dalaa ocx hatası veriyor nasıl halledebilirim bunu ?

Mikropçuk_11 18 Ağustos 2007 11:07

ewet öyle sildiğin kişiler gene geliyo sinir oluyom

erahead 5 Eylül 2007 16:46

Sil dedigimde bu hata ile karsilasiyorum :@
ImageShack - Hosting :: listio5.jpg

zodyakoo 14 Eylül 2007 21:59

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 74786)
Programı indirdikten sonra çalıştırırken ocx hatası alırsanız:

Oturum açtıktan sonra Lists > Clean Lists... seçeneğine tıklayın:
Alıntıdaki Ek 5261

Contact List: Bu bölümde sizin listenizden sildiğiniz kişiler yer alıyor.
Allow List: Sizin listenizden sildiğiniz fakat engellemediğiniz kişiler yer alıyor.
Block List: Engelleyip sildiğiniz kişiler yer alıyor.
Alıntıdaki Ek 5262

Listelerdeki kişileri tek tek seçip Delete Selected tuşuna basabilir ya da otomatik temizlik için Clean List tuşuna basabilirsiniz.
[/center]

'Run-time' hataları alırsanız muhtemelen çok fazla kişi ile ilgili işlemi tek seferde yapmaya çalıştığınızdan dolayıdır. Sayıyı 5'er, 10'ar kişi olarak belirleyip o şekilde temizlik yapın.

Saygılar

component'MSCOMCTL.OCX'or one of its dependencies not correctly registered:a file missing or invalid

hatası veriyor

oyuncu36 26 Ekim 2007 10:44

DENİYORUM SİLİYOR FAKAT SİLDİĞİM KİŞİLER TEKRAR BENİ EKLEMİŞLER GİBİ GERİ EKLENİYORLAR...

Saat: 16:41
Sayfa 5 / 14

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık