![]() |
site tasarımı için öneriniz arkadaşlar site tasarımı ve yapımı için önereceğiz bir program veya yazılım var mı? |
Web sitesi nasıl yapılır Web Sitesi kurmayı öğrenmek İsteyenler arkadaşlar; bu adreste " www.onlinehayat.org/web-sitesi-nasil-yapilir " nasıl web sitesi yapılacağını anlatan bir eğitim seti ile ilgili yazı okudum. Eğer daha önce hiç web sitesi yapmadıysanız ve artık yapmaya başlamak istiyorsanız bu yazıyı bir okuyun derim. Şimdiden Kolay Gelsin ... ---------- Mesaj tarihi 16:20 ---------- Önceki mesaj tarihi 15:54 ---------- Web Sitesi kurmayı öğrenmek İsteyenler arkadaşlar; bu adreste " www.onlinehayat.org/web-sitesi-nasil-yapilir " nasıl web sitesi yapılacağını anlatan bir eğitim seti ile ilgili yazı okudum. Eğer daha önce hiç web sitesi yapmadıysanız ve artık yapmaya başlamak istiyorsanız bu yazıyı bir okuyun derim. Şimdiden Kolay Gelsin ... ---------- Mesaj tarihi 16:21 ---------- Önceki mesaj tarihi 16:20 ---------- Web Sitesi kurmayı öğrenmek İsteyenler arkadaşlar; bu adreste " www.onlinehayat.org/web-sitesi-nasil-yapilir " nasıl web sitesi yapılacağını anlatan bir eğitim seti ile ilgili yazı okudum. Eğer daha önce hiç web sitesi yapmadıysanız ve artık yapmaya başlamak istiyorsanız bu yazıyı bir okuyun derim. Şimdiden Kolay Gelsin ... |
Bayağı karışıkmış bu iş yahu :D |
daha fazla bilgi lazım |
gerçekten iyi olmuş ama dana kısası yok muydu yaaaaaaaaaaaa |
ya arkadaşlar daha önce hiç web sitesi kurmadım.. gerçekten bir yardıma ihtiyacım var..şöyle bilgisayara indirip kurabileceğim bir site yok mu? |
çok güzel anlatmışsınız |
bence her şeyden önce bu konuda uzman eğitimi almak daha iyi. özellikle netten para kazanmak istiyorsan ( reklam, tasarım gibi ) bu yüzden kendimi geliştirebilmek adına kursa gideceğim yazın. bilişim eğitim merkezi baya iyiymiş bu konuda. giden 2-3 arkadaşım gayet memnun kaldılar. ona gitmeyi düşünüyorum. |
Bu iş kadar karışık birşey görmedim ama benim çok hoşuma gidiyor :) |
İndir Herseyi Bu da benim sitem arkadaşlar. Wordpress ile oluşturulmuştur. Eğer kodlama bilmiyorsanız hazır scriptler kullanarak web sitesi kurabilirsiniz |
| Saat: 21:24 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık