MsXLabs
Sayfa 5 / 8

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   MSN'de sohbet günlüklerinin kayıtları nerede tutuluyor? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/215988-msnde-sohbet-gunluklerinin-kayitlari-nerede-tutuluyor.html)

Misafir 23 Nisan 2010 16:03

msn

msn gunluklerim nerede saklanılıyor bilmek istiyorum konuştugum konuşmalar nerede tutuluyor lutfen yardımcı olun

fadedliver 23 Nisan 2010 16:07

Alıntı:

fadedliver adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1470301)
.Messenger/Araçlar/İletiler'den günlüklerinizin nereye kaydedidiğini öğrenebilirsiniz.

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1763620)
msn gunluklerim nerede saklanılıyor bilmek istiyorum konuştugum konuşmalar nerede tutuluyor lutfen yardımcı olun

Bu seçeneği işaretlemişseniz sohbet günlükleriniz "Belgelerim > Sohbet Günlüklerim" veya "C:\Documents and Settings\Burak XX\Belgelerim\Sohbet Günlüklerim" dosyasında kayıt altında tutuluyorlardır.

Misafir 2 Mayıs 2010 15:29

yardim ltfen

lutfen yardimci msn plus yok benim pc de dediginiz yerlere baktim bulamadim msn kayitlarini acil bulmam lazim lutfen yardimci olun ....

KaNKaWaReZ 2 Mayıs 2010 22:03

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1769082)
lutfen yardimci msn plus yok benim pc de dediginiz yerlere baktim bulamadim msn kayitlarini acil bulmam lazim lutfen yardimci olun ....

.
Alıntı:

Fadedliver adlı kullanıcıdan alıntı
Bu seçeneği işaretlemişseniz sohbet günlükleriniz "Belgelerim > Sohbet Günlüklerim" veya "C:\Documents and Settings\Burak XX\Belgelerim\Sohbet Günlüklerim" dosyasında kayıt altında tutuluyorlardır.

Misafir 10 Mayıs 2010 19:16

Yardımmmmmm

Sohbet günlüklerimden sildiğim halde sohbetlerim ailem tarafından görünüyor.Nasıl bulabilir bu dosyayı ? Çok acilll

Misafir 26 Temmuz 2010 13:04

ya ablamlar arkadaşlarımla ne konuştuysam okuyabiliolar bunu nasıl engelleyebilirim..?? lütfen yardım edin

Misafir 10 Ağustos 2010 06:34

slm
ben mns günlüklerimi kaydetme olarak işaretledim fakat kaydetmiş nerede oldugunu bulamıyorum nasıl bulabilirimm....

Misafir 16 Ağustos 2010 12:44

acilll

msndeki yazışmlar shbet gnlüğü oladğı için yok başka nereye kaydolur programı varmı acil silmem grek

fadedliver 1 Eylül 2010 00:04

Alıntı:

KisukE UraharA adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1252110)
Alıntıdaki Ek 17123

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1813106)
msndeki yazışmlar shbet gnlüğü oladğı için yok başka nereye kaydolur programı varmı acil silmem grek

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1810651)
slm
ben mns günlüklerimi kaydetme olarak işaretledim fakat kaydetmiş nerede oldugunu bulamıyorum nasıl bulabilirimm....

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1805218)
ya ablamlar arkadaşlarımla ne konuştuysam okuyabiliolar bunu nasıl engelleyebilirim..?? lütfen yardım edin

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1819224)
emesen yazışmalarımı taha sonra nasıl okuya bilirim nereye kayıt oluyor

.Messenger/Araçlar/İletiler'den günlüklerinizin nereye kaydedidiğini öğrenebilirsiniz.

Misafir 13 Eylül 2010 03:35

msn

msn de iletileri "görüşmemin geçmişini otomatik olarak sakla" seçeneği iptal edilmiş
geçmiş iletilere ulaşabilirmiyim

Saat: 21:23
Sayfa 5 / 8

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık