![]() |
thin,neut,mglls,sedef 21,kompetankedi |
my love for you ablam virtuecat abim örnek aldıklarım takdir ettiklerim ise bütün msx kusursuzlugu bıldklerı ıcın |
takdir ettiğim = ThinkerBeLL :rose: |
ThinkerBeLL//nünü //sedeph.abla.//leblebi.//yüksel2//natyeş.// mhtp__dnz88,//ThE_HeLeN//BuGS_BuNNY// nick leri aklıma gelmeyen daha cok rkadaşlar ver asla_asla_deme.//ahmed bunlarda işini yapanlardan//NoRanynn |
thin, mglls,neut,virtuecat,kompetankedi |
Nautralizer kurduğu siteden anlaşıldığı üzre başarıları tartışılmaz biri..ThinkerBeLL işini çok iyi yapan sitede emeği en çok geçenlerden çok sevecen yardımsever ve çok sabırlı biri :) virtu,kompetankedi,efnalya,inlove.asla asla deme(hüdaverdi),evo,Nora,aymetseydi sevdiğim ve taktir ettiğim yetkililer..Eh böyle insanlarıda örnek almamak elde değilki..:bilmem: |
En Takdir Ettiklerim = asla_asla_deme , evo ,green almondkaremel_11,kekemekemal_11keramettinLeblebiMikropçuk_11tuğçe_11 Örnek Aldığım =ThinkerBeLL |
örnek aldığım : ThinkerBeLL :rose: en taktir ettiklerim: NeutralizeR başta olmak üzere mthp__dnz88, HeLeN, Pasakoş, TheZodiac, NaTyEş, HaY_LaZ, blueeyez, recruit87 we P.u.s.a.T daha çok war ama uzatmak istemedim zaten taktir ettiklerim kendilerini bilirler :tender: |
tihikerbell,meft,neut,mglls,sedef 21,rucuit |
1.TAKDİR ETTİĞİM:NeutralizeR MSXSİN MAVİ PRENSİ MSXDE GÖSTERMİŞ OLDUĞU BAŞARIDAN DOLAYI ONU TEBRİK EDİYORUM EŞİ BENZERİ OLMAYAN KİŞİLİK.. _MSX DE EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARA SAYGILARIMI SUNUYORUM_ 2.TAKDİR ETTİĞİM:THİNKERBELL MSX DE YAPMIŞ OLDUĞU EMEKDEN VE ÜYELERLE YAKINDAN ÇOK İYİ İLGİLENMESİ VE YARDIMCI OLMASI EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.. VE TABİKİ TAKDİR ETTİĞİM ÜYELER VAR SAYMAYA KALKSAM BİTMEZ KENDİLERİNİ BİLİYOR ONLAR:smiley9:(sw) |
| Saat: 00:34 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık