![]() |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/attachment.php?attachmentid=11958&d=1194373249 |
Tesekkürler açiklamalar için. Gerçekten bu son hali süper olmus. Yanda uygulamalari görebilmek harika. |
Merhaba, ben eklentiyi indirip kurdum, yalniz "kişisel iletim, resmim" felan hepsi gitti, hiçbiri yok. :S |
kaldirgimiz butonlari sonradan eklemek istersek ne yapmamiz gerekiyor arkadaslar... |
pencere seçeneklerinden sonra kurulumda yama donup kalıyor ???? |
Alıntı:
Alıntı:
Yamanın donması muhtemelen sizin MSN Messeger'ınızı tamamen kapatmamanızdan dır... Bilgisayarınızın görev çubuğunda bulunan yeşil MSN Messenger simgesine sağ tıklayıp ''Çıkış'' yapın ve yamayı tekrar deneyin... |
Öncelikle selamlar arkadaşlar, Windows Live Messenger 8.5 versiyonunda Paylaşım Klasörünü bu A-Patch ile nasıl silebiliyoruz, diyelim sildik, A-Patch 'ı kaldırırsak Paylaşım Klasörü tekrar çıkarmı? Paylaşım Klasörünü; regsvr32 -u "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\fsshext.8.5.1302.1018.dll" Bu kod ile silebiliyoruz ancak Windows Live Messenger 'a girişte tekrar yüklüyor bir çare arıyorum yardımcı olursanız minnettar olurum? Teşekkürler. |
Alıntı:
Buraya açtığınız konuya ve şuanki cevabınıza hepsinden önceki konunuzda çözümü anlatmıştım oysa ben... |
Hocam, çözüm bulamadım o şekilde biraz ayrıntılı ve net çözüm arıyordum kusuruma bakmayın. Windows Live Messenger 8.5 versiyonunda Paylaşım Klasörünü bu A-Patch ile nasıl silebiliyoruz, diyelim sildik, A-Patch 'ı kaldırırsak Paylaşım Klasörü tekrar çıkarmı? |
Alıntı:
:*( |
| Saat: 03:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık