![]() |
Bence o seni silip tekrar eklemeli |
Kişi Listemdekiler Bana Yazdığında Ekli Olmadıkları Uyarısı Alıyorum Kişi listemde oldukları halde üstte uyarı olarak kişiyi ekle ibaresi çıkıyor. Sorun hakkında çözümü olan varsa cevaplarsa sevinirim, kolay gelsin... http://img717.imageshack.us/img717/483/83374065.jpg |
sorun bazılarında olup bazılarında olmadıgı için kaynagı bilinmiyor ama yakın bi zamanda microsoft açıklama yapacaktır. |
msn den bikaç kişi silersen o kişiyi tekrar ekleyeblrsin |
ekli olan kişiler gözükmüyor :S burda ki çözüm yollarını deneyim önce |
msnde sildiğim benim silmiş gözüken veya gözükmeyen hangisini silersem sileyim 1 yada 2 günn sonra hepsinden tekrar kişi sizi ekledi diye yeni eklemişer gibi toplu geri geliyor çözüm nedir. |
Alıntı:
Alıntı:
Bu Sorun Nasıl Oluştu ? MSN Eski Sürümden Yeni Sürüme Geçiş Yaptıktan Sonra mı Oldu ? MSN Kişi Listesi Önbelleği Temizlik Yaparak Deneyin Gizli Klasörü Açın Aşağıdaki Dizini Takip Edin Alıntı:
Daha Sonra İçindeki Bütün Dosyaları Silip MSN Oturum Açmayı Deneyiniz. Sorun Devam Ederse Bir Kez Daha MSN'yi Sistemden Kaldırıp Yeniden Kurunuz Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? MSN 8.5 https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili 1 Kez Oturum Açıp Kapatın Yeni Sürüme Geçmek İsterseniz Üstüne Kurabilirsin Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726) İster 8.5 Kullanılabilir İsterse 2009 Model MSN :skull: |
Bir ara bendede aynı sorun oluyordu, şimdi sorun yok. Kolay gelsin. |
msn de sildiğim kişiler her açtığımda sizi ekledi diye yeniden geliyor msnde 100 e yakın kişi sildim msn yi her açtığımda o kişler yeni biri eklemiş gibi uyarı geliyor iptl etmekten bıktım ayrıca lstem kabarık o hiç görüşmdiğim iş için eklenen kişilerden kurtulamıyorum yardım edin... |
gizlilik bölümünde kutucuk işaretli degilmiş nasıl farketmedim :S sonunda düzeldi. |
| Saat: 21:27 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık