![]() |
ULa GünLük... Bak HeLe Bir Saate Kaç OLmuş ( 05:43 ) ve Ben Yeni Yatıyorum,, Evet Doğru BiLdin Ben Uyanıp Birde İşe Gideceğim :D BiLiyorum İşim Zor SöLemene Gerek Yok..!!! Neyse Ben Yatıyorum GünLük.. Kendine Cici Bak,, HeaAaA Unutmadan Seni Sefiyom ;) |
Sevgili günlük Allah hepimizin yardımcısı olsun sallanıp duruyoruz. bugün nasıl geçecek bilmiyorum benden başka herkes sokaklara dökülmüş. Allahım sen bize acı. |
ee günlük bu günde monoton olan hayatımızdan bi gün daha eksildi... bakalım ne kadr ne kdar sürcekk?? |
ULa GünLük,, İzmirde Deprem OLdu BiLiyorsundur.. Ebrunun Dediği Gibi ALLAH Hepimizin Yardımcısı OLsun,, 17 Ağustos GeLiyorda AkLıma Töbee Töbee... Neyse GünLük Bugünde Gececiyiz AnLaşılan, Seni Es Geçmek İstemedim BiLion Seferim Seni,, Saten Sende OLmasan Nederdim BiLemiom... Bana Müsade Şimdik Ben As TakıLayım Sağda SoLda ;) KıtLadım Seni YanakLarından..!!! |
bak günlük senin adını değiştirdim kafamda senin adın bundan sonra geceli günlük olsun:) hep geceleri yazıom sana yaws...nese kısa kesiom yatıcam sabah üni. gitcem.. |
selam günlük yaa son bir haftadır hayatımın en güzel günleri ........ aşık olmak çok güzel helede karşılıgı varsa ....... |
Günlük ben geldim yine.... Ankara'daki martıların katili... Aslında martıları severim ve öldürmem ama bu aralar katil oldugum konusunda iddiaları olanlar var.Beni martı öldürmekle sucluyorlar. :( Ankara'da martıların olmamasının sebebi benmişim..Neyse bu suclamalardan kendimi kurtarmaya calısıyorum bu sıralar.Görüşürüz daha sonra.:) |
oh bee bugünde atlattım dersleri:D okadar mutluyumki günlük...gece yine yazıcam bişiler yalnız bırakmam seni merak etmee:) :) :D |
Sewgili günlük bende bir değişiklik yok yine okulu astım (A) |
ee günlük yorucu bir gün daha bitti ve bigün daha eksildi sonunu bilmediğimiz yaşamımızdan...bugün de monotondu herzmanki gibi.. nese ii geceler.. |
| Saat: 00:09 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık