![]() |
cevap msn adresinin üstüne gell delete bas siliniyo canım |
lütfen facebook email mesajlarına nasıl girilir |
Sanal Sosya Paylaşım Sitesi Olan ''FACEBOOK'' 'ta Msn Adresi Örnek: [msnadresim@hotmail.com vs.vs.] gibi msn adresleri eklediyseniz eger silmek için Yukarıda sag üst kosede yer alan ''Profil'' Yazısına tıklatarak oradan ''Kişisel Bilgiler'' adlı bir yer göreceksiniz.. oraya tıklatarak Msn adresinin Felan [ İlişkiler düzenle oldugu bölümü bilirsiniz..] Oradan msn bilgilerini düzenleyebilirsiniz.. |
facebookta e posta adresleri nasıl silinecek acaba |
Facem E postamı kabul etmiyor |
Alıntı:
Kabul etmiyor derken qeçersiz mi diyor? Yoksa yanlış mı diyor? Eqer qeçersiz diyorsa birisi senin facebook adresine qirerek mail adresini deqiştirmiştir... Yanlış diyorsa senden kaynaklanan bi sorun yanlış hatırlıyor ve ya yanlışlıkla başka harflere basıyor olabilirsin... |
[QUOTE]fecebok giris ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum[/QUOTEtamam |
otomatik e-postamın görünmesini istemiyorum faceye gireken oraya kayıtla isimler bizim ailemizin e-posta adresi çıkıyo benim girdiğimi bilmesinler istiyorum onu ordan nasıl silebilrim O: |
ya olmuyo nasıl??? |
aynı dert bende de vardı arkadaşlar normalde kullandığımız delete ile silemedim ..sayıların olduğu yerde num lock'taki deleteyle sildim ..silinecek msn adresini seçiyorsun önce num lock sonra delete ye basıyoruz siliniyor sonrada yön tuşlarıyla diğer silincek msn adreslerini secip aynı yöntemi uygulayın mehmet sevgiler |
| Saat: 21:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık