![]() |
büyük harfke WAP yaz 2222 ye yolla jurdedikleri kuruyon yarlarını verio tmm diyosun oluo |
merhaba nokia c7 kullanıyorum hattım da turkcell ama internete giremiyorum hep bağlantı koptu yazıyo ne yapmalıyım ? |
benim tlf c3303kt'di yardım edin |
Telefonum facebook'a girmiyor. arkadaşlar ben yeni bir telefon aldım. General Mobile DST450 acaba içinizde bunu kullanan varsa bana yardımcı olabilir mi ? telefonumun internet ayarları yok. hattım vodafone yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.. |
cepten nete giremiyorum. cepten nete girebilmem için ayarları nasıl yaparım. |
Alıntı:
Operatörünüzün sitesine girip "GPRS WAP" ayarlarını bulup telefonunuza uygularsanız girebileceğinizi sanıyorum |
telefonum 3303 ama 0.facebook qiremiyorum yardım edermisiniz.? |
nokia 5800 expressMusic internetinii nasıl acama ? |
Benim telefonum Nokia C1-01.Mesaj geliyor.Ayarlarıda yapıyorum ama açılmıyor.Sorun Opera Mini'den kaynaklanıyor diye düşünüyorum. |
nokıa 3220 wap ayarı AYARLAR >> YAPILANDIRMA AYARLARI >>> KİŞİSEL YAP.AYARLARI >> WEB >> WEB isminin turkcell wap yada vodafone wap yazın ana sayfa wap.turkcell-im.com.tr k.adı wap şifre wap yazın tercih edilen erişim noktası kullan evet diyin tamam dır facebooka 0.facebook.com yer imine kaydet faceye ücretsiz gir resimli ve videolu aylk 3 tl lik paketle de gireersiniz |
| Saat: 16:49 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık