![]() |
bu mantıksız çözüm sayesinde arkadaşın sorunu çözüldü http://img710.imageshack.us/img710/1986/pis.png msnmsgr dosyasını sonuna 2 ekledik oldu http://img710.imageshack.us/img710/1986/pis.png |
Şaka gibi evet bende denedim msn ismini değiştirin oldu :S :) |
bende otomatik alda zaten dns ve Ip. ama yinede giremiyorum..msn hata kodu 80072ee7 diyor halaaaa |
Başlat --> baglan --> tüm baglantıları gösteri seçin. Acılan pencerede internet iletişim kuralları (TCP-IP) e tıklayın ve özellikleri seçin. Eger orada dns numarası varsa "otomatık sec" e tıklayın ve tekrar messengerı açmayı deneyin den oluyor |
wallla arkadaşlar bana bu olay az önce oldu internet yoktu o sırada internet geldi düzeldi yanlış düsünüyosunuz hepiniz internet bağlantılarına bakın sorun varsa kenarda bilgisayar simgesi var ağ kablosuzsa eğer onar a basın biter |
hayret bişe arkadaş yaaa. 2 saattir o forum sitesi bu forum sitesi. yok dns yok IP yok çalıştır yok kapat. bu ne yaaa. harbiden dosyanın adını messenger2 yaptım düzeldi. şuan msn deyim. arkadaşlar teşekkür ediorumm:):):) |
bağlanıo ama biri sizi ekledimi vea siz birini ekledinzmi olmuo :S |
MSN in neden durduk yere böyle bir hata veridiğini anlayamadım ama anlayabilirsek sanırım sorunun kesin ve mantıklı çözümüne ulaşabiliriz :) ben msnmsg sonuna 2 koymadım yada msn i yeniden yüklemedim, messenger ı sıfırlamadım, bilgisayarı yeniden başlatmadımi, kişileri temizlemedim. sadece ilk söylendiği gibi dns i otomatik yaptım messenger i sonlandırıp tekrar açtım ancak oda sonuç vermedi. Sonra farkettim ki windows live mail açık ve mailleri alıyo yani hotmaille bağlantı kuruyo. Windows live mail i de kapatıp messneger i başlattıığımda sorun çözülmüş oldu. Sanırım windows live mail de oturum açık olduğu için messenger bi çakışma yaşıyor o yüzden önce msn de oturum açıp sonra mailde oturum açmak gerekiyor. |
merhaba. cepten pcye usb aracılığıyla nete bağlanıyorum. internet sayfalarını sorunsuz açıyor ama msni açmıyor. 80072ee07 hatasını alıyorum. burda söylenenlerin hepsini yaptım ama olmadı. yardımcı olurmusunuz. teşekkür ederim |
o zaman biri bunun nasıl değişeceğinide yazabilir mi?? Yani nasıl msn massenger2 yapacağım ??? işim zor :DD |
| Saat: 01:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık