MsXLabs
Sayfa 5 / 45

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/53994-msn-messenger-7-5-surumunden-vazgecemiyor-musunuz.html)

buraqk 14 Eylül 2007 01:38

evt dediklerinizi yaptım kopyalandı fakat bu seferde plus tamamen yok oldu nolur yardımmmmmmmmmmmmmmmm

blacklotus 14 Eylül 2007 01:44

yaw bende nie olmuo
herşeyi yaptım.
msnmsgr.zipin içindekini attım c-progfiles-msnmessengerin içine
msidcrl.zip in içindekini attım system32 ye hemde gene c-progfiles-msnmessengerin içine
gene aynı hata gene aynı hata

only_1907 14 Eylül 2007 01:45

hade tamam ben 7.5 den vazgectım
ama daha suraya bı avatar bılem yapamadım
yazı dolu heryerrrrrrrr
salak dieni vururum:moo:

kactı:cry:

NeutralizeR 14 Eylül 2007 01:52

Alıntı:

Güncelleme 3: MsgPlusH.dll dosyası tekrar güncellendi. Aşağıdaki resimde gösterdiliği gibi Messenger Plus! menülerinde sorun yaşayanlar, lütfen ekteki MsgPlusH.zip dosyasını yeniden indirip kopyalama işlemini tekrarlasınlar.
http://img260.imageshack.us/img260/4415/hatagy4.jpg
Hala yüklemede sorun yaşayanlar;

MSN Messenger'ın simgesinin saatin yanında görünmediğinden emin olun. Kopyalama işlemlerini yaparken MSN Messenger tamamen kapalı olmalıdır. İlk mesajdaki adımları bir kez daha uygulayın...

spadina 14 Eylül 2007 01:53

oncellikle tesekkür ederim calismaniz icin.

msnplus ile ilgili dediklerinizi yaptim fakat plus calismiyor genede.uyumluluk sözlesmesi die bise cikio ondada ileri deyince live plus yüklemeye kalkiyor.Anliyacaginiz plus isini halledemedim onu nasil yapacam bir bilginiz var mi ?

_GULGUZELi_ 14 Eylül 2007 01:58

Alıntı:

ghost_man adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696115)
,işteeeee buuuuu olduu yaptım çok sağol kardeş allah razı olsun....

Alıntı:

spadina adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696130)

msnplus ile ilgili dediklerinizi yaptim fakat plus calismiyor genede.uyumluluk sözlesmesi die bise cikio ondada ileri deyince live plus yüklemeye kalkiyor.Anliyacaginiz plus isini halledemedim onu nasil yapacam bir bilginiz var mi ?

sizin verdiginizz linki tiklayip msni 7.5 indirdim ve kurmaya calisirken uyari geldi ve kurulmuyorr .. dünden beri ugrasiyorum 8.1 den kurtula bilmek icin ama kurtulamiyorum cocuk oyuncagi gibi ufacik ufacik yazilar resimler deli ediyor beni ...

Banada yardim edebilirmisiniz ... :smiley9:

blacklotus 14 Eylül 2007 01:58

olmuo bende live kullancaz artık napalım.
10 defa silip tekrar yükledim 7.5 i her defasında yaptım kopyalama işlemini ama olmuo kader :)

spadina 14 Eylül 2007 01:59

lütfen biri yardim edebilirmi ya plus'i silip tekrar yükledim o dosyayi degistirdim fakat msn e girince gene plus calismiyor uyumluluk sözlesmesi die bise cikiyor tam olarak ne yapmam lazim acaba?

NeutralizeR 14 Eylül 2007 02:01

Alıntı:

spadina adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696130)

Bir bilgim var :)

-Ctrl + Alt + Del tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni çalıştırın.
-İşlemler sekmesine gelin.
-Listeden msnmsgr.exe işlemini bulup İşlemi sonlandır tuşuna basın.
-Listeden MsgPlus.exe işlemini bulup İşlemi sonlandır tuşuna basın.
-İndirmiş olduğunuz MsgPlusH.zip dosyasının içindeki MsgPlusH.dll dosyasını C:\Program Files\MessengerPlus! v3 klasörünün içine kopyalayın.
-Mevcut dosyanın üzerine yazmak isteyip istemediğinizi soracak, onaylayın.
-MsgPlus.exe dosyasına çift tıklayın.
-Başlat > Programlar > MSN Messenger 7.5 kısayoluna tıklayın.
-Sonuç olumsuz olursa ilk maddeye dönün ve yavaş yavaş aşağı doğru gelin.

_GULGUZELi_ 14 Eylül 2007 02:01

sakin yazdiklarimi ourmsunuz demeyin lütfen yaklasik 10 dk yazdiklarinizi okuyorumm ^o) ^o)
yazdiklarinizz cok uzun bilgisayadan okadr cok anlamyiorumm ... :hysteric:

Saat: 18:40
Sayfa 5 / 45

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık