![]() |
Kurtların istila ettiği bir sahrada koyun olunmaz. Aslan olmak gerekir. Eğer dilden gelen elden gelseydi, gedalar cümlesi sultan olurdu Allahım! Beni sen kaldır ki, kimseler yıkamasın. Kovan dışında arı, adi bir sinektir |
kadının kalçalısı yemeğin salçalısı |
Aşk bir otobüstür binmesini bilmeli , son durağa gelmeden inmesini bilmeli |
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek) *İki türlü insan daima açtır. Biri ilmi arayan, diğeri de parayı... (Yusuf İslam) *Bilimsiz din kör, dinsiz bilim ise topladır (Albert Einstein) *Bilginin efendisi olmak istersen, çalışmanın kölesi olmalısın. (Balzac *Düşünmeden öğrenmek faydasız, öğrenmeden düşünmek ise tehlikelidir. (Konfiçyüs) *Her tanımlama bir sınırlamadır. (Andre Suares) |
Arkadaşını söyle bana senin kim olduğunu soyleyeyim sana. |
Ayağına paspas olayım çiğne beni :D |
Kişinin sözü aklını ve faziletini gösterir." "Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol." "Doğrudan doğruya Kur'an'dan alarak ilhâmı, Asrın idrâkine söyletmeliyiz İslâm'ı. "Kusurumuz ne kadar çoksa, o kadar kusur ararız." "Kusursuz dost arayan dostsuz kalır." |
Bir aile bir krallığı yönetmek arasında pek fark yoktur Akıllı olmakta bir şey değil, önemli olan aklı yerinde kullanmaktır |
Aşıksan vur saza , şöförsen bas gaza |
|
| Saat: 18:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık