![]() |
eski çağ kahini olurdum,bütün tarih adamlarının geleceğini bilirdim,ee nede olsa yanımızda 100 küsür cilt ansiklopedimiz olucak..kopiş çekip bütün geleceklerini bilirdim,ozaman gelsin mangırlar.. buarada PLAYBOYcummm TeoDora yunan tanrıçası değil,Bizans imparatorunun kızı..Bence sen saraya girmeyi başarırsan teodorayıda ancak camdan görebilirsin sanırım...;) |
osmanlı devleti dönemine gitmek isterdim sultanların ihtişamını yaşamak için |
alp dağlarında olmak isterdim |
Alıntı:
ben; o saraya acilan; CAM lerden girerim... ama bi daha disari birakmazlar beni ;) ... bizans imparatorlugunun en guclu oldugu zamana gider, sarayin cam larini aralik birakirdim... yaramazligim butun saraya yayilirdi,,, |
ateşim icadının olduğu zamana gitmek isterdim |
Eurovısıon yarışmalarının ilk zamanlarına giderdim ve sertap erenerin bizi birinci yaptığı şarkıyla katılıp,puanlarla tavan yapardım,Türkiyeyi her sene 1. olamasada 2. yada 3. yapardım showlarımla.. yaaaaa..(K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) |
n eyse ya burda olmak güsel |
benım secegım bırısıile tekerlegı ıcat eden kısının yanına gıtmek ısterdım... bak bılader kesfını basardıgın sey bu hala geldı... (sececegım kısı kım mı?) [[fatih ÜREK veya YÜREk]] |
1960 lı yıllara dönüp chevrolet lerin arasına ferrari F50 yi cekerdim PLAYBOY ve REVO ile negüzel kızları tavlardık :D |
lisede hergün karıncaya giderdm sigara içmeye sadece cuma diil :D |
| Saat: 02:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık