![]() |
arkadaş kusura bakma o kesip yapıştırma olayı bütün programları alt üst etti sana aldandım sana hakkımı helal etmiyorum:(( |
linki nerde bunun yaaa |
iyide kanıdeli abi bende 7,5 msn yok ki live messenger var olmayan şeyi nasıl program ekle/kaldır dan kaldırıyoz seninki biraz 2 msn kullanma olmuş yani ben msn live messengerden birkaçtane açmak istiom. |
bunu yaptıktan sonra msnplus la discovey i 2 msn de görmüyor ne yapabiliriz.. |
Alıntı:
|
olmuyooo kardeşimmmm ikisi yüklenmiyoooo |
arkadaşlar ben önce liveyi kurdum sonra masa üstüne kopyaladım liveyi kaldırdım ardından 7,5 i kurdum masa üstünden live yi bilgisayardan 7,5 i çalıştırıyorum :D yani demokrasi sayesinde gene hallettik bu işi çare tükenmiyormuş doğru :D |
windows live msn de ben niye çoklu oturumu kullanamıyorum??:( |
Alıntı:
İnceleyin: https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/4456-coklu-oturum-coklu-oturum-acma-a-patch-windows-live-messenger.html |
Messenger Plus Live ile Çoklu Oturum Açma Windows Live Messenger Alıntı:
Birde bu Yolu dene istersen... arkadaşım kesin çözüm olacaktır emin ol... Messenger Plus Live ilede çoklu oturum açabiliriz... Plus/ preferences(Tercihler) ordan Messenger sekmesini tıklıyorsunuz ve orada "Aynı anda birden fazla hesaba bağlanmama izin ver" "Allow me to connect to several accounts simultaneously" seçeneği işaretleyim ve tamam diyoruz... Artık çoklu msn açabilirsin... Yardımcı olabildiysem Ne mutlu... (Y) |
| Saat: 18:39 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık