![]() |
ilk oglum: RAJIN ikinci oglum: ROJDA ucuncu oglum: BOAZ dorduncu oglum: JAKIN en son olan kizim ise: EVA |
benim ailede ikizi olan çok benim ikiz doğurma şansım yüksek,ama ben dördüz yapıcam çatır çatır..:D :D erkeklerim=mert,engin kızlarım=eftelya,zeynep erkek sarp kız dicle |
kız için ruğçem ya da mekselina erkek içinse sarp |
kız da olsa erkek de aynı isim var aklımda = İlkan, ve çocuğuma ilk bunu koyacağım |
kız GÖRKEM:) erkek RÜZGAR ULAŞ |
önce sağlıklı bı evlat olsun. sonra da kız istiyorum. adıda BİLGE olsun. erkek olarak da ONUR olabılır. |
hakan koya bilirdim |
Erkek olursa Mafia :P Mafia Babası olabilirim...:naughty: Kız olursa da Saba *-) |
istediğim kız ismlerini zaten koydum:)) elifnaz ve merve:)) eğer oğlum olsaydı eren ismini koyardım:)) |
ERKEKLER: RAJIN (Kurtce Gunesin batisi) VERSAGE (Aciklamama gerek yok herhalde) ROJDA (Kurtce, gunesin dogusu) FEORA (Misir imparatoru) EROS (Yunan ASK tanrisi) ARES (Yunan SAVAS tanrisi) ------------- kizlar: EVA (Eva herzigovadan kalma bi takinti) AZRA (El degmemis kumsal) UZI (Bi kerede 36 mermiyi otomatik olarak atabilen en kucuk taramali tufek) |
| Saat: 13:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık