![]() |
HoşgeLdin Arkadaşım :)) Ben Bugün Bu Bizim DavuLcuyu Dövmeye Karar Verdim Yardım Edersin DeğiLmi :)) |
aa neyle dövücez peki??ya bide bişi sorcam PLaYY sizin davulcu dambada dambada mı açlıo yoksa direk dam dam dam die mi çalıo davulu... |
ayıb edidiyon nedemek valla bende dövcem yalan yoq :D bari belediyeye söylesinde remix yapsın yaaa |
Dam Dam Dam Hatta Dambada Damdam Diye Bi SesLer GeLiyor OnunLa KaLsa İyi Üstüne ÜstLük Birde Çığırıyor Ayu O KArt SesiyLe.. Bir Gün Abi GeL dedim Kaç Para İstiyon Vereyim de ALLAH Aşkına Git Burdan ve Bir Daha Sesini ÇıKarma Dedim :)) Bi Daha Gelirse BeyzboL SopasıyLa DaLacam FaLLA :D |
hııım ya bizim burda adam geçio ama sanki peşinden süvariler kovalıo bide direk vuruo davula ritm olsa gam yemicem yaws:):) gerçi ben top atsan uyanmam işte bööle pc başındaysam duyuyom... |
zaten lüzumzuz kaldırsınlar baş vuralım yüksek mertebelere |
Sırf Şu DavuLcuLar Yüsünden EyLem Yapacam TopLayacam Tüm ÇARŞI yı Hepsini Ama En Çok da Bisim DavuLcuyu HaLatLa BağLayıp KömürLüğe Kapatacam Sonunda :D |
eheheheh... davulcu düşmanı die ilan edelim mi seni?? :) |
Et FaLLa YaLan Yok DavuLcu Düşmanıyım Ben :Pp Kökünü Kasıyacam Hepsinin Gör Bak :D |
yaparsın sen bu gidişle birasdan başlarlar çalmaya gümbede gümbede:) |
| Saat: 20:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık