![]() |
ben daha dun ogame e basladım guzel oyuna benziyor acemilerine itfaka kabul edermisiniz acaba;) |
slm ben 2. evrendeyim ama oyundan bişey anlmadım nasıl savaşılacak bunu bi anlatın. |
bu ogame i 1 ay oynadim bisi yapamadim :D ama baya fanatigi warmis :P |
arkadaşlar ben 16. ewrendeyim oyun gerçekten güzel bide şu zamanlar kısa olsa kristal madeni yapmak ölüm benimki 20 de metal 22 bu arda kimse 16. ewrende değilmi:turkiye: gezegen adı kutlubatu |
12.evren MWT ittifakına oyunda 1000 puanı gecmıs tum arkadasları beklıyoruz ilgililere :) İttifak Tagi : MWT |
ben 7 evrendeyim ve 145 bin puanım var bu oyunu 5 aydır oynuyorum ve sigara ve alkolden daha fazla bagımlılık yapan bir oyun hayattaki zamanınızı bu oyuna göre planlamanız gerekiyor berbat bişi |
tatildeyken oynamıştım ben 9. evrendeydim çok gsl bi oyun puanımda iyiydi 120. felanken oyunu bıraktım çünkü okul başlamıştı:*( |
ben 9 evrendeyim puanım 10000 civarı |
Ben 12. evren de ittifağım ilk 7 deydi T.S.K ittifağı wave & dova 1000 komuta binlerce hafif binlerce GD mi uçurmasa idi devam etcektim... bir gece ansızın gelebilirimmmm diye bir şarkı bir hafta boyunca dudaklarıma türkü olmustu... ama artık oynamıyorum |
Alıntı:
|
| Saat: 18:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık