![]() |
|
Ağlarken kimse görmedi beni Ağlarken kimseler görmedi beni Kimselerde göremezdi Çok ağladığım geceler olmuştu oysa Hıçkıra hıçkıra yanlız başıma O terkedilişlerin ardından Dimdik duruşlarım Gidenlerin gözlerine şahin bakışlarım İçimden geçirdiğim yıkılmadım ayaktayım tavırlarım Her nekadar ciddi duruşlarımda olsa Ben yanlız kaldığımda çok ağladım Ben yarsiz ben sevdasız ben aşksız Ben yanlızda çok kaldım Asaletli Ağır yürüdüğüme aldanma Ben gizli gizli çok ağladım Hep terk edilmişliğin Hem sevdalıdan hem dosttan çok çekmişliğim Hepsinin birikmişliğindendir Böyle tek kalmayı seçişim Bu yüzdendir insanlardan kaçışım Bu yüzdendir aklımı kaçırışım Sırlarımızı söyledik dostlarımıza Dostlarımız anlattı dostlarına Aşklarımızı soktuk ortamlarımıza Ortamdan geri gelmediler tarafımıza Ben dostlara, ben sevdalara Ben arkadaşlarıma kızdım Ben karanlık gecelerde Gizli gizli gerçekten çok ağladım Ağladım ağladım Hep kaderime yandım Ben sabahlara kadar içip Bir park köşesinde çok sızdım Ben bülbül iken yüz vermeyen güle Ben gül iken sırt çeviren bülbüle Ben verilmiş ama tutulmamış her söze Kendimi kahredip çok ağladım |
KORKUYORUM Korkuyorum, seni kaybetmekten, senden haber alamamaktan, Korkuyorum, sanki birşey olacak diye diken üstünde oturmaktan, Korkuyorum, senin o duru güzelliğini, bir gün görememekten, Korkuyorum, benim yerime bir başkasına yarim demenden, Korkuyorum, bir sefer olsun, bende seni seviyorum demiyeceğinden, Korkuyorum, bilmeden seni kırmaktan, sana küskünüm diyeceğinden, Korkuyorum, cankuşum, ölümü senden daha çok seveceğimden. |
Buruk Bir Yalnızlık Şiiri Gideceksin değil mi? Beni bu hallerde bırakarak Bir kuş gibi avuçlarımın arasından uçacaksın Bilmelisin ki, Bırakırsan bir ben kalırım gecenin koynunda Uyumasını bilmeyen bir ben. Bırakacaksan, ki bırakacaksın Yüreğimdeki fırtınalarla Gözyaşımdan oluşan sellerde bu tertemiz Fakat tek taraflı aşkı alabora etmemek için Yine de deliler gibi çabalayacağım bilesin Şimdi çekinmeden söyle yeni bir sevgili bulduğunu Onu benden daha çok sevdiğini Bana beslediğin sevgiyi çocukça bellediğini Tam da bu gün söylemek istediğini Yani sevgililer gününde beni ellerinle Yabana atmak istemeni çekinmeden söyle . Artık dönmeni beklemek Ölümü beklemekten daha beter Bir yemin ettim tertemiz aşkıma Seviyorum dedim. Ölene dek seveceğim Eğer etmeseydim bu yemini Ölümü beklemek daha beter olacaktı belki. Bilesin ki her şarkıda sen varsın. Notaları deşifre etmeye çalışırken, Ayrılığın kelepçesi aşkımı nasıl da sıkar? Sıkar da aşkımı da bedenimi de karabasanlara sunar Mahkumum yalnız kuytularda Uzun zaman hasret kalmanın düşünceleri Her gece çocuklar gibi ağlatır beni Ben çok mutsuz çok umutsuzum bugünlerde, bilesin. Hiç değilse bir haber sal da mutlu olduğuna dair Bu küçük sevinç müsvettenle Bir nebze olsun ben de mutluluğu deneyim. Olmayacak duaya ben de amin diyeyim |
Kara Sevda ...ve nihayet gelip çattı Bir dilimi zehir zıkkım Bir dilimi candan tatlı. Masallarla indi yere Sebil oldu cümle hikayelere kara kara kazanlarda kaynadı Diyar diyar al kanlara boyandı Türkülerde ateş alev yandı tutuştu Gördes kiliminde nakış Minyatür bahçelerinde suret kesildi. Ve nihayet gelip çattı Elveda belirsiz bedava sevince Uçan kuşa eşe dosta elveda Bütün haşmetiyle gelip çattı Bir dilimi zehir zıkkım Bir dilimi candan tatlı. |
Hani Kurşun Sıksan Geçmez Geceden Yiğit harmanları, yığınaklar, Kurulmuş çetin dağlarında vatanların. Dize getirilmiş haydutlar, Hayınlar, amana gelmiş, Yetim hakkı sorulmuş, Hesap görülmüş. Demdir bu... Demdir, Derya dibinde yangınlar, Kan kesmiş ovalar üstünde Mayıs... Uçmuş, bir kuştüyü hafifliğinde, Çelik kadavrası korugan'ların. Ölünmüş, canım,ölünmüş Murad alınmış... Gelgelelim, Beter, bize kısmetmiş. Ölüm, böyle altı okka koymaz adama, Susmak ve beklemek, müthiş Genciz, namlu gibi, Ve çatal yürek, Barışa, bayrama hasret Uykulara, derin, kaygısız, rahat, Otuziki dişimizle gülmeğe, Doyasıya sevişmeğe,yemeğe... Kaç yol, ağlamaklı olmuşum geceleri, Asıl, bizim aramızda güzeldir hasret Ve asıl biz biliriz kederi. İçim, bir suskunsa tekin mi ola? O Malta bıçağı,kınsız,uyanık, Ve genç bir mısradır Filinta endam... Neden, neden alnındaki yıkkınlık, Bakışlarındaki öldüren buğu? Kaç yol ağlamaklı oluyorum geceleri... Nasıl da almış aklımı, Sürmüş, filiz vermiş içimde sevdan, Dost, düşman söz eder kendi kavlince, Kınanmak, yiğit başına. Bu, ne ayıp, ne de yasak, Öylece bir gerçek, kendi halinde, Belki, yaşamama sebep... Evet, ağlamaklı oluyorum, demdir bu. Hani, kurşun sıksan geçmez geceden, Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram. Gene bir cehennem var yastığımda, Gel artık.. |
Ertelemeyelim mutluluğumuzu.. mutluluğun içimde binlerce yıldız, ayrılığın beni bırakmayan en kötü hırsız, Yokluğun içimde yaramaz bir kız, en büyük günaha mecbur etti beni! Rüyalarımda bile avutmuyor,sensiz yaşadığım bu hatıralar, canım sevgini istiyor, Ayrılığın her anında.. ertelemeyelim mutluluğumuzu gel yalancı baharlara, Ne cenneti görüyor gözüm senden uzakta,cehennem bile mutluluktur senin yanında.. |
Sadece bunu söyleyip susmak isterdim.. Ebediyen susmak.. Çünkü canım acıyor.. Konuştukça, özledikçe, en kötüsü yaşadıkça canım acıyor.. İyiliklerim bile güçsüzlüğümden.. Güçsüzlüğümdendi, beni daha çok kırmasınlar diye kendimi adamalarım olmadık insanlara!.. Evet yalnızım... Çünkü ne zaman aşkla büyülensem, o çok eski korkum bana yaralı kendimi hatırlattı.. Ne zaman aşkla büyülensem, aynı anda ayrılığın o korkunç hüznü kalbimi yaraladı. Suç senin değil, özlemek değil, en büyük acı, bu giderek büyüyen boşlukmuş.. En büyük dert KİMİ ÖZLEDİĞİNİ, KİMİ SEVDİĞİNİ BİLEMEMEKMİŞ. Sevgili, öyle yanlış bir yerdi ki bu dünya, ben seni en çok karanlıkta kaldığım zamanlarda özlüyordum. |
|
Seni Andım Daha dün neşeli şarkılarla, Seni andım günboyu. Şiirler yazdım, Sevgi sözcüğü dolu Her şarkıda seni buldum, Sana aşık oldum. Dudaklarımda fısıltı, Gözlerimde ışıltısın. Yüreğimden sevdanı silsem, Ruhum seninle dolu. Engelleri yıksanda, Bana koşsan ne olur? Dudaklarımdan öpüşün, Sence nasıl unutulur? |
| Saat: 03:06 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık