![]() |
valla bende çalıştı msnde 5 dk fln durdum 1 kntim gitti 7610 var bende ama online sayısı 10 gösteriodu en az 20 kişi varken tek sorun oydu saolun |
super ooo |
emeğine sağlık 6600,6630,3230 6260ve6680 de denedim calışıyo emeğine sağlık |
aynen kan_tr nin dediği gibi kutucuklar var 6131 de |
Arkadaslar su Telefon bunda calısırmı gibi sorular lütfen yöneltmiyelim.Belirli Olanlar Zaten Acıklanmıstır.Lütfen tüm Topicleri Okuyunuz |
bana yardım e65 messenger arıyorum |
n72 si için yokmu ? |
Alıntı:
Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn) Alıntı:
Turbo MSN v1.92 - Cepten Messenger (Türkçe) |
ya size nokia 3250 icin güzel temalarvarmi varsa neden alip yaa blabilirim :D ?? bulamiyorum da |
ARKADAŞLAR BU MSN PROGRAMINDA ÜCRETLENDİRME BİLGİLERİNİ BİLGİSİ OLANLAR BİLGİLENDİRME AMACIYLA MSJ ATMALARINI RİCA EDİYORUM. BİR BİLGİNİZ VARSA LÜTFEN ARK LAR.ŞİMDİDEN TŞK LER |
Arkadaşlar , Cepten internete ya da msn ye bağlanırken web-seçenek-ayarlar kısmında, "varsayılan erişim noktası kısmında" kullandığınız gsm markasına göre " internet " seçeneğini seçmeyi unutmayınız ... ( Örn: Turkcell Internet, Avea Internet vb ) Wap veya diğer erişim noktalarının maliyeti daha yüksek diye biliyorum yanılmıyorsam...^o) |
ya ben yapamadım arkadaşlar bana yardım edermisiniz:( |
6125 E CEP MSN İNDİRİYOM ÇALIŞTIRMIYO.NİYE?BİLEN Bİ CWP YAZSA ÇOK SEVİNCEM.UYGUN Bİ PROGRAM BİLEN VARSA BANA YARDIMCI OLSUN... |
superrrrr |
Arkadaşlar işlem başarız yazıyor sürekli. Telefonum Nokia N70 lütfen yardım. |
ARKADAŞLAR MSN İ AÇIO TŞKR AMA Bİ SORUN VAR YAZIYI YAZIOM SEND DİOM ATIO PROGRAMDAN NASIL OLCAK O |
ARKADAŞLAR BENDE L6 VAR ONA NASIL İNDİREBİLİRİM LÜTFEN İNDİRME ŞEKLİNİ TARİF EDİN DELİRCEM |
6600 da Şu bağlanmak için hangi operatörü seçcez lütfen söleyim Bu arada HAttım TURKCELL !! Yardımcı olun Plss |
arkadaşlar bende samsung D600 var. turkcell kullanıyorum. msn yi cebe nasıl yükleyip kullanabilirim. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler. bana yardım edecek kimse yok mu??? |
arkadaşlar ben bunu nasıl yüklicem N73 ee bana yardım cı olabilirmisiniz? |
6131 de açmıyo be kardeşim bu neyaa:@:@ |
ee hepsi iyi guzelde şifrelerini de verseniz iyi olacak |
MSN MESSENGER HAKINDA YARDIM HELP LÜTFEN Arkadaşlar msn messenger programını kullandığım bilgisayara indiremiyorum 1603 nolu hata geliyor.bu ne demek yada kurulumsuz msn messengere nasıl baglanabilirim daha önce meebo dan girebilyordum ama artık ordanda giremiyorum lütfen yardımmmmmm:*( |
ya iide bu nrden iniooo_???? |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) Alıntı:
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek MSN Hata Kodu 1603 Windows Live Messenger Hatası |
SÜRESİ GEÇMİŞ SERTİFİKA DİYOR |
BU PROGRAM N80'DE ALIMIYOOOOOOOORRRR :S |
Ya benim cep 6131 bendede çalışııyor ama yazılar kutu şeklinde gözüküyor :Syardımınızı bekliyorum tşk:) |
elinize sağlık çok güzel olmuş;) |
n80 de de calısmıyo n80 için wlm lütfen |
ANLIYAN VARMI 3660 için uyumlu msn proğramı yok galiba napsam olmuyor peki sonyericsson p800 için msn proğramı yada ayarlarını bilen varmı saygılar:) |
tşkler paylaşım için.. |
arkadaşlar paylaşım için teşekkür ederim fakat sony ericson k750 de yazılar değişik görünüyor ve internete baglanmıyır |
yaaa Ltfen bana yardımcı olursanz sewinirim n73 msn programı we ema indircem tıklıyorum baska sayfa açiliyoor amaa yok indirmıyo dowlAND felan yokkk cok acıl lasım beklıyorummmm ???? |
TeşekküRLeR... |
Kardeşim ben telefona MSN kurdum gayet normal çalışıyor güzel ama bi sorun var MSN de online kişiler görünmüyor ama karşı taraf online YARDIM için şimdiden Tşk.LeR :) |
hocam n70 me kullaniyorum yükleme hatasi veriyor uyumlu mu degil bende mi sorun var |
n80 için yüklemiyor eline sağlık |
n73te çalışmadı malesef |
Nokia 2630 işletim sisteminin versiyonu nedir? Arkadaşlar Nokia 2630 işletim sisteminin versiyonu s40 1st Ed. mudur yoksa s40 2nd Ed. mudur? |
6300 icin hangi programi indirecegim yardimci olursaniz sevinirim |
arkadaşlar 6125 e gönderdim ben bunu bluetooth ile çalıştırmadı..Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden Teşekkürler.. |
samsung d900 için msn yokmu daha |
6131 için msn indirdim ama çalışmadı napmam lazım |
uzun bi aradan sonra merhaba arkadaşlar size yılın sorusunu sormak için burdayım evvveeet soruyorum nokia 5610 bu programa uygunmu ve aranızda 5610 kullanan bi ALLAHın kulu yok mu ? sorum bitmiştir cvplarınzı beklioommm. |
:):(Bunun süresi giçmiş bizi batırcakmısınız:@(H) |
Alıntı:
|
arkadaslar, bu programi cep telefonunu nasil yukleyebiliriz? hafiza kartina koyuyorum ama telefonu acinca goremiyorum??? |
abi n73 kuramadım gecmis sertifika diyor |
Alıntı:
Tarafımdan kendi telefonumda denenmiştir, sorun çıkarsa sorumluluk bana ait:)... |
| Saat: 13:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık