![]() |
Kendi çıkarlarını düşünerek devlete millete zararlı işler çevirenleri :hey::sopa: |
Kitap okumayanları protesto ediyorum...:sopa: |
Bende protestoya sıddet ıfadelerı ıle protesto edenlerı protesto edıyorum |
ben her şeyi bilirim diyenleri protesto ediyorum |
''KAHVE MOLASI'' isimli foruma ''TEBRİK EDİYORUM'' isimli bir konu açmıştım ama bir türlü bulamıyorum.Kaybolmuş.Silinmişse eğer PROTESTO EDİYORUM...Eğer yanlışım varsa ÖZÜR DİLİYORUM.... *-):*(:@(U):dontknow: |
yanıltanlar'ı |
yanıltanları protesto edıyorum |
para kazanmak için insanları sefalete sürükleyenleri protesto ediyorum.. |
Bende senı protesto edıyorum :D |
İyi niyeti kaldıramayanları... |
Özellıkle bana ıma :Dedenlerı protesto edıyorum |
Siteye eklenen yeni futbol takımı iconlarından,Galatasaray icon'u eklenene kadar,takım belirtmiyorum.Böylece durumu protesto etmiş oluyorum:):P İlginize sayın adminler...Saygılar |
trafikte değil de kendilerini f1 pistinde zannedenleri protesto ediyorum,kınıyorum,yuh diyorum hemde.ölüyordum dün yaa... |
Hastayım dediğim halde inanmayıp illaki kendisini teyzemlere götürmem konusunda başımın etini yiyen annemi, dışarda iftar yapalım diye tutturan aşkımı ve zırt pırt çalan lanet cep telefonunu protesto ediyorum..:faint: |
Yalan Yere Yemin Edip Yüce Yaratıcyı Şahit Gösterenleri :sopa: |
Kalbımı kıran ve bundan haz alan sato sınemı protesto edıyorum cunku cok korkunc gorunuyorsun. |
arkadan iş çewirenleri protesto ediyorum.. |
Sinirine hakim olamayanları protesto ediyorum.En başta da kendimi!!!:S |
MeLL'i protesto ediyorum :cl: |
Pırasalı rostoyu protesto edıyrum |
Protesto ediyorum!! Söyleyeceğiniz yerde susmayın! |
Nerdeyse hergün verdiğimiz şehitlerimize haberlerde ıvır zıvır haberlerden daha az süre verilmesini;ve sadece bir anda fazla sayıda şehit verdiğimizde ayağa kalkan insanları PROTESTO EDİYORUM..... |
Bende Haksızlık Karşısında Susan Herkesi ... |
Her ne sebeple,ne şekilde olursa olsun,İnsan haklarını çiğneyen; Her sözü,zorbalığı,kararı,kanunu protesto ediyorum... |
Protesto edıyorum dunyanın hergun daha kırlenmesıne seyırcı kalan ınsanları Protestı edoyrum tarzıma saygı duymayanları Protesto edıyorum cocukların yuzunden gulumsemeyı ve yarınlarını calmayı planlıyan kara dusuncelerı . |
Hollanda savunma bakanı Joris Voorhove tarafından da doğrulanan tüyler ürpertici bir hadiseye göre Bosna-hersek'de görev yapan BM Barış Gücü Birliği'nde vazifeli Hollandalı askerlerin, bazı bölgelerin mayınlı olup olmadığı anlamak için Bosnalı küçük çocukları ''yem olarak''kullandıklarını,kendi hayatlarını tehlikeye atmaktan çekinen bu korkak asker bozuntularının, mayınlı olup olmadığı şüpheli bölgelere şekerlemeler ve çikotalalar atarak herşeyden habersiz masum çocukları o bölgelere sürerek kobay olarak kullandıklarını biliyor muydunuz? AeraCura adlı arkadaşımızın günlüğünde paylaştığı bu olay karşısında Hollandayı şiddetle protesto ediyorum:@:@ |
Bende sana sıddetle katılıyor Hollandayı protesto edıyorum.Hayat bır oyuncak degıl hele cocuklar bu dunyada tek gerceklıgı yok etmek hakları degıl.Insan olmayan azgın malukatları protesto edıyorum . |
Ben de son zamanda bu askerlerini aklayıp bir de onlara madalya takan Hollanda yi PROTESTO EDİYORUM... |
Savaşları özgürlükleri için değil maddi çıkarları yüzünden çıkartan her devleti protesto ediyorum. |
Savaş'ı protesto ediyorum... |
çocuklarını zorla evlendiren ebeveynleri protesto ediyorum!!! |
Kendimi protesto ediyorum :cl: |
Kin ve kibir sahibi iseniz, Yoksulla paylaşmayan zenginseniz, Öfkeye sabır göstermezseniz Protesto ediyorum!! |
Halen kendınız ıcın yasıyorsanız kendınızı protesto edıyorum |
üni bitmeden evlenmek isteyenleri protesto ediyorum. Hemde şiddetle.... |
Türk Telekomu bir admin şifresi alıp hakaret görüntülerini silecek otoriteye sahip olmadıkları için(youtube zaten öldü de dailymotion da yeni kurban). |
ben de ediyorum sık sık tlkm u protesto ama tamamen faklı nedenlerle... bu arada iyi olmuş |
Tuyu bıtmemıs yetımlerın hakkını yıyenlerı protesto edıyorum.:@:@:@:@:@:@:@ |
Türk Telekom'u protesto ediyorum...(ŞİDDETLE) |
Araba kullanırken dikkat etmeyen,yalnız gidiş-geliş şeritli yolda karşıdan gelen arabaların şeridine geçen,sarhoşmu-dikkatsizmi,artık her ne olduğu bilinmeyen o trafik canavarlarını protsto ediyorum....:@(üstelik sollama bile değil.Direk) Ölüyorduk beee!!!!! |
Bayramda el öptürüp para vermeyenleri protesto ediyorum:D |
bende Haftada 3 gün yerine 5 gün okula gitmeyi vede çocuklarında kişsel hakları olduğunu protesto ediyorum |
Çok güzel bir kare yakalamışken fotoğraf makinesinin filminin bitmesini protesto ediorum !! |
Bende Haftada 3 gün yerine 5 gün okula gitmeyi vede çocuklarında kişisel hakları olduğunu protesto ediyorum..:hih!::hih!:Hiç mütevazi olamayacağım..Bu konuyu açanada teşekkürler:O:ONasıl Düşünmüş hiç Aklıma gelmezdi tekrar teşekkürler.. |
galatasarayın aldığı haksız 3 puanları protesto ediyorum :D:D:D |
Başarılarımız kıskananları protesto ediyorum! |
protesto ediyorum......işsizligi üç aydır iş arıyorum yaaa üç aydır doldurdugum forumların sayısını ben bile unuttum:( |
ilahi ya rabbi intikamımızı al!terörü ve teröre destek veren herkesi kınıyor ,lanetliyor ve protesto ediyorum.öteki dünyada iki elimiz yakanızda olsun.cehenneme odun olun inşiaalah!!! |
Long lıve heavy metal yeahhh onların dısındakı ajdar gıbı muzısyen gecınen maymunları protesto edıyorum :P |
terör örgütlerini protesto ediyorum bugün 15 Şehit daha verdik. Bu devleti yıkamayacaklar. |
| Saat: 00:08 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık