![]() |
Kendime Örnek Aldığım Ve Takdir Ettiğim Üye; torchbearer... |
Örnek aldıgım >> Ben ; Takdir ettiğim yine Benn ..(H) |
Örnek Aldığım Mavi Boyalı Üye: NeutralizeR :noangel: Takdir Ettiğim Kırmızı Boyalı Üye: Keten Prenses :skull: |
MsX Yoneticileri ve UyeLeri Beni Ornek Alan Varmı :P |
Kompedankedi abim,careless_WhispeR ve ThinkerBeL'i taktir etmişimdir hep.Kompedan abi her zaman ağır olmuştur yerinde herzaman ayrı bi yeri olmuştur.ThinkerBeLL'se üstün güzel konuşma ve yazma meziyetiyle taktir hatta örnek aldığımız bi kişidir şahsen yani -) carL ise kankamız yani taktir etmessek ayıp olur burda (: Şaka bir yana onunla %90 aynı kafada olduğumuzdan taktir ederim:P Daha burda yazamadığım arkadaşlar kusura bakmasın yani :) |
Takdir ettiğim ÜYE:bir bayan üye ile konuşurken şımarıp cıvıtmayan delikanlı gibi sohbetini yapan adam gibi adam erkek ÜYE.Tüm siteye msn adresini vermeyen Bayan ÜYE.Tartışmanın sokak kavgası olmadığını seviyeli ikna edici sohbet olduğunu unutmayan bilinçli ÜYE.Allah(c.c)selamını alan ÜYE.Yapılan paylaşımlara samimi şekilde yorumda bulunan emeğe saygılı ÜYE. Örnek aldığım ÜYE:ilk üye olduğunda ilk takındığı düzgün kişilikli halini koruyan sohbette nasılsa beni görmüyorlar diye şımarık, lakayıt ,argo,bayanlara karşı asılma bayanların da erkek üyelere karşı asılma (afedersiniz)gibi saçma davranışlarda bulunmayan tavırları sergileyen ÜYE.tartışmalarda karşısındaki kişinin bayan olduğunu unutmayan erkek ÜYElerimiz,sohbetin seviyesini bilen msn adresi istemeyen TÜM ÜYELERİ KENDİME ÖRNEK alıyorum!! bunlar benim görüşlerim kusurumuz var ise affola:) |
Msx'da ki,Tum iyi kalpli uyelerden Ornek alirim... Takdir Ettiğim Üye'ye kalinca ...... ben.... 1)RuffRyders 2)Neutralizer 3)Ahmed 4)ThinkerBeLL 5)Kral Aslan 6)KisukE UraharA 7)Sanar 8) Morrigan 9) CrasHofCinneT 10) BrookLyn Yukardakilarin hepsini basarilarindan,dolayi buraya yazdim..burada olmayanlarda basarili...ama, ben kendi..bildiklerimi yazdim.....! Daha Cok ama...... |
The Unique :) şeker pembe :) ener muhabbeti hoş arkadaşım.. https://www.msxlabs.org/forum/m2.gifKral_Aslan Kutsal54 :cici: daha yeni olduğum için şimdilik bu kadar :cici: tanıdıkça daha da çok olacaktır muhakkak :cici: |
|
Yeni olduğum için erken bir analiz olur fakat NeutralizeR ThinkerBeLL https://www.msxlabs.org/forum/a.gifkompetankedi asla_asla_deme Kral_Aslan The Unique Daisy-BT arwen Bu arkadaşları görüyorum .. |
_MMia_ Örnek alma konusunda özürlüyümdür,lakin sezarın hakkı sezara,_MMia_ günlüğünü çok beğeniyorum,paylaşımları iyi,özellikle hafize çok başarılı.Yokluğunu hissettiğim,uzaklaştığımda beni buraya çeken vefalı bir dost.Evet,_MMia_takdir ettiğim bir üye. |
Takdir Ettiğim Üyeler: *NeutralizeR *ThinkerBeLL *kompetankedi *ahmed *Kral_Aslan *The_Unique *asla_asla_deme *Daisy_BT *arwen *AndThe_BlackSky *My sassy girl *BrookLyn *ruffryders *buz perisi *ener *_Yağmur_ *CeLebRindaL *Jumong *CNR *Revenger *fairy *sade *Teamoore *BlueBlood *seramiksır *nicely * mustakar Bunlar şimdilik aklıma gelenler aslında daha çok var.Örnek aldıklarım ise takdir ettiklerimin hepsi.:) Not: Bu liste hiç bir sıraya göre yazılmamıştır.Yani en baştaki daha iyi en sondaki kötü gibi düşünmeyin lütfen :) |
örnek aldığım ve takdir ettiğim üyeler: RuffRyders ThinkerBell NeutralizeR My Sassy Girl sade Kompetankedi _Yağmur_ Revenger aklıma gelenler bunlar burda sıralama yok hepsi eşit benim için... |
Alıntı:
KisukE UraharA |
bi ekleme de benden Chelsea Eny KisukE UraharA |
Chelsea Eny KisukE UraharA NeutralizeR ThinkerBeLL kompetankedi ahmed Kral_Aslan The_Unique asla_asla_deme Daisy_BT arwen AndThe_BlackSky My sassy girl BrookLyn ruffryders buz perisi ener _Yağmur_ Unuttuklarım olabilir. |
Bi ekleme: CeLebRindaL Jumong CNR |
|
|
benim de 3 kişi: 1-RuffRyders 2-Valeria 3-Mustakar hepside çok yardımseverler .:) |
_MMia_ |
fairy jumong AndThe_BlackSky Kral_Aslan |
Böyle sitelerde en iyi soru bu. Tabikide: Blue Blood |
TABİKİ DE '' (*)(*)'' ---------- Mesaj tarihi 17:49 ---------- Önceki mesaj tarihi 17:49 ---------- NeutralizeR |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Tabikide: Valeria |
Valeria |
takdir ettiğim üye ekselans |
Nötrino |
|
_EKSELANS_ |
_VICTORY_ |
Takdir ettiğim > NeutralizeR (Çok mükemmel bir site kurmuş) Örnek aldığım > nötrino (Sessiz,sakin, kendi halinde adı üzerinde bu da rutine aykırı...) |
Takdir ettiğim Mira Örnek aldığım yok.. |
Taktir ettiğim essien örnek aldığım hic olmadı :X |
jumong amcamm |
Takdir ettiğim _Leydim_ |
taktir ettiğim mira |
|
tabiki yagmur ablamm :smiley9::bow: |
makara,aşkın gözü kör |
takdir ettigim üye deniz yıldızı ve leydim |
mustafaseyit |
Şimdiye kadar denk gelmedi tanıştıklarımızın arasında. |
Jumong Abi Bitanedir !! :) |
sarah benim için vazgeçilmez |
Mustakar arkadaşımız nebence çok iyi |
Neutralizer :Dfazla suskun ve iyi işler başarıyı :) |
Doğru ama bir başka Jumong Abi!!! (H) |
Büyüğüm olarak hem takdir ettiğim hem de örnek aldığım insan kesinlikle Nötrino... |
| Saat: 01:49 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık