MsXLabs
Sayfa 5 / 9

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/53994-msn-messenger-7-5-surumunden-vazgecemiyor-musunuz.html)

MaYDaY06 17 Eylül 2007 15:20

Ya Arkadaslar Ben Hiç .705 Başdan Yükleyemdim ZıpLı Dosyayı AÇmam Mı Lazım Anlamadımda Yardımcı Olursanızz..

NeutralizeR 17 Eylül 2007 15:22

Alıntı:

kocaelispor41 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 703825)
Peki arkadaslar ben bunu yaptım başarılı sonuc aldım güncellememi istemiyor kullanıyorumda 7.5 merak ettigim konu mSN nin yeni bir sürümü çıktıgında yine güncelleme yapmamı isteyecekmidir cevaplarsanız sevinirim iyi çalışmalar :)

Windows Live Messenger 8.1'i de zorunlu güncelleme kapsamına alırsa Microsoft, evet.

Alıntı:

bulutes adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 703897)
Program çok iyi ellerinize sağlık.. Fakat bilgisayarı her kapatım açtığımda Plus ı tekrar yüklemek zorunda kalıyorum. Çünkü kayboluyor bu konuda ne yapmalıyım?

Bu konuyu inceleyiniz:
Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu

Alıntı:

jashua01 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 704036)
Üstteki ilk yazdığım mesajım tekrar anlatmayayı deneyeyim.Msn kuruyorum exeleri değişiyorum çalışıyor buraya kadar sorun yok plus 3.63 yüklüyorum .dll değişiyorum ondada bi sorun yok ama msni kullanırken durduk yere msn content plus uyarısı geliyor uyarıyı kapatmak için sağ üstündeki çarpı işaretine basıyorum bu kezde ekrana msn content plus activite ekranı geliyor.

İşin en ilginci bu sabah pcde msn adına ne varsa komple sildim msn ile ilgili bişey olmamasına rağmen hala plusla ilgili o 2 uyarı gelmeye devam ediyor.Bende şaştım kaldım bu işe zorla msnlive kullandırcaklar bu gidişle :(

Sizin bahsettiğiniz Messenger Plus!'la ilgili bir sorun değil. MSN Content Plus ayrı bir yazılımdır. Bu konuyu inceleyerek sorununuzu çözebilirsiniz:
https://www.msxlabs.org/forum/142923-mesaj4.html
https://www.msxlabs.org/forum/msn-goz-kirpmalari-winks/2364-msn-winks-content-installer-adder.html
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/4743-msn-content-adder-v2-0-msne-herseyi-otomatik-kuruyor.html

Alıntı:

mstbrk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 704041)
abi bn msn 7.5e döndüm çok saol ellerine sağlk çok mutluym:) ama plus'ı yapamadım snn dediklerini yapıorm uyumluluk bilgisi yazıor ona tıklıorum 4.23 sürümünü indiriorr snrada plus yazısı ordan kalkıorr. Abi plusı da halletmek istiorum acbb bu konuyu resimli anlatabilirmisin??

Konunun başına dönüp ilk iki mesajımı okuyunuz.

La Poupée 17 Eylül 2007 17:49

Bilgisayarda yüklü plus ta dahil bütün msn programlarını silip tekrar yüklediğimde, ve anlatılanların hepsini adım adım tekrar yaptığımda hiç bir sorun kalmadı. Teşekkür ediyorum...

Bu linkten msn plus v3.63 ü yükledim..
https://www.msxlabs.org/forum/

jashua01 17 Eylül 2007 20:46

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 704183)

Evet sorun bundan kaynaklanıyormuş şuanda sorunsuz olarak msn ve plus çalışmakta.
Yardımların için çok teşekkürler...

fbcarlos 17 Eylül 2007 22:29

31 sıra sayısı, msidcrl.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası alan arkadaşlar varsa aynı hatayı bende alıyodum bilgisayaınızdaki msn messengerla alakalı bütün programlı ve msn yi program ekle kaldırdan kaldırın bilgisayarınız yenden başlatın sitedeki 7.5 i download edin kendi 7.5 inizi kurmayın sitediki 7.5 download edip kurun ve yamayı içerisne atın kopyal yapıştırla ve değiştime isteğine evet deyin daha sonra msn yi çalıştırmak için masa üstindeki simgeden açın yarımcı aolabildiysem ne mutlu verildiyse halledildiyse ksr bakmayın 52 sayfa yazı yazılmış hepsini okuyamadım :D

MaYDaY06 18 Eylül 2007 13:49

ARKADASLAR ben 50 sayfayaıda Okudum Ama Tek İsteğim MSN 7.05 yüklemek Bana Bu KOnuada Yardımcı Olun Sordum

bİDe ZIPLI DOSYAYI atdım ama Olmadı ŞUNU SORCAM ZIPLI DOSYA içinde EXE dosyalrınmı AÇçcam Anlamadım Yoksa ZIPLIMI durcak...

spk_ghost 18 Eylül 2007 21:10

kusra bakmayin belki bu sorunu biri yazmıştır ama sayfa 13 e kadar okuyabildim herşeyi sonrası sıkıcı geldi herkes aynı hatalardan bahsedio:p

şimdi ben MSN 7.5 Msn Plus 3! ü kurdum bunlardan sonra da Windows Live Messenger 8.1 ve buna ait hangi plus warsa onu da kurdum
Güsel Güsel Geçinioduk

1. Problem
MSN 7.5 i açmaya çalışırken gerçekleşio
http://img113.imageshack.us/img113/7620/53017391lz6.jpg

2. Problem de
Windows Live Messenger da
belki süre ile alakalıdır
sorun yokken bir den tüm konuşma pencereleri kapanıor
Saatin yanındal, live simgeside gidio
Ctrl + Alt + Del den de işlemelere bakıyorum msnmgr.exe yok olmuş oluo
Trojan Worm vs düşündüm
fakat ağdan laptopdan bakıncada aynı sorunlar karşılaştım
masaüstünde de laptopda da sadece 1 kez karşılaştım bu sorunla fakat nedeni ni merak ediyorum falan filan işte:D

Alıntı:

MaYDaY06 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 705905)
ARKADASLAR ben 50 sayfayaıda Okudum Ama Tek İsteğim MSN 7.05 yüklemek Bana Bu KOnuada Yardımcı Olun Sordum

bİDe ZIPLI DOSYAYI atdım ama Olmadı ŞUNU SORCAM ZIPLI DOSYA içinde EXE dosyalrınmı AÇçcam Anlamadım Yoksa ZIPLIMI durcak...

bence okumamşsın ama zipli dosyayı .../MSN Messenger/ klasörünün içine çıkarıcaksın ve bir uyarı gelcek

msgmsgr.exe dosyasınını msgmsgr.exe ile değiştirmek istiyormusunuz die
Evet diceksin
eğer başka sorunlarla karşılaşırsan tekrar 50 ye kdr okumanı tavsiye ederim

b_ballack13 18 Eylül 2007 23:58

ben hala plusı yükleyemedim olmuoooooooooooooooooo :@ :@ vallahi sinir oldum :D:D:D: :D

spk_ghost 19 Eylül 2007 03:08

bnm msj arada kaynadı sanırım:P

CooLony 19 Eylül 2007 10:36

Allah razı olsun yav

yaşasın 7.5

kahrolsun live :)) maili bile bela ki messengerinden ne hayır gorelim :D

cankarlo 19 Eylül 2007 10:58

teşekkürler.. ben 7.0 kullanıyorum 8.1 i de yükledim.. 7.0 da çevrimdışı girenler felan oluyor..onları stuff plug labazne yakalıyorum.. o yüzden işime yarıyor :)

Hasan ozbek 19 Eylül 2007 13:14

msn live berbat bi uygulama yaw aynen cezaevi kuralları gbi zorunlu kullanın diyor tşk kardeş paylaşımın için tşk

sorunlumessenger 19 Eylül 2007 19:00

selamlar
ben hala halledemedim.. kopyalama işlemini yaptım. ancak orda değiştirilecek bir dosya yoktu (sadece msmsgs.exe vardı) direk kopyaladım..
messenger 7.5 i yüklerken yüklemeye çalıştığınız sürüm, bilgisayarınızdakinden daha eski diyor. sonda da msn kurulumu başarısız oldu diyor,hata 1603.
yardımcı olursanız sevinirim.

live la bir sorunum yok ancak 8.1de bilgisayar ısınıyor, fanı çalışıp kapanıyor:) sanırım listedeki fazla kişi sayısı.!

NeutralizeR 19 Eylül 2007 19:45

Alıntı:

sorunlumessenger adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 709983)
selamlar
ben hala halledemedim.. kopyalama işlemini yaptım. ancak orda değiştirilecek bir dosya yoktu (sadece msmsgs.exe vardı) direk kopyaladım..
messenger 7.5 i yüklerken yüklemeye çalıştığınız sürüm, bilgisayarınızdakinden daha eski diyor. sonda da msn kurulumu başarısız oldu diyor,hata 1603.
yardımcı olursanız sevinirim.

live la bir sorunum yok ancak 8.1de bilgisayar ısınıyor, fanı çalışıp kapanıyor:) sanırım listedeki fazla kişi sayısı.!

Önce mevcut Windows Live Messenger sürümünü kaldırmalısınız.
Ardından ilk mesajdaki MSN Messenger 7.5 indirme bağlantısını kullanarak MSN Messenger 7.5'in en son sürümünü kurmalısınız.
Sonra da dosya değiştirme işlemlerini yapmalısınız.

spk_ghost 20 Eylül 2007 06:50

sorunlar bitmiyorr:*(
daha öncede bir msj yasmistim ama bir açıklama gelmedi
bende yapmam gerekni yaptım
gittim hepsini sildim
MSN 7.5
MSN Plus
StuffPLugNG
kurup
sonra 7.5 in ismini değiştirip silip sizin yamalari ekledim

Windows Live Messenger 8.1
MSN Pus Live!
StuffPlugNG
kurdm

gene güsel dewam edioduk
fakat multi giriş istedim
Stuff dakiler bir işe yaramadi
MSN 7.5 için olani denedim Version Bulunamadi Dedi Doğru Dio
Bende 8 için olani denedim oldu gibi oldu
şimdi 7.5 te bir sorun yok
fakat 7.5 açıken 8.1 açılmıo
8.1 açıkkende 7.5 açılmıo
yani multi giriş yok:S
8.1 warken 8.1
7.5 warken 7.5 gene açılmıo
ve esas sorun
8.1 de giriş yaptığımda bağlantı sorunum şu an itibariyle yok
login olup MSN kişi listesini gördükten sonra düşüyor
sonra tekrar bağlanıp tekrar düşüyor
Silip Silip Kurmakdan S-I-K-I-L-D-I-M:@
hatayi nerde yapiom:S:S:S

------
bu arada elimdeki multi giriş için olan prg lar
MSN7 Universal Patcher++ bu 7.5 için olan
ile
WLM Universal Patcher++ bu da live için
gene msxlabs.com dan alinmis prg lar

umarim okumak zor gelmes:$

torture123 20 Eylül 2007 14:06

arkadaşlar gerçekten durumunuzu anlıyorum ama ilk sayfadaki tariflere tıpa tıp uyarsanız herşey çok kolay oluyo kendinizi kasmayın bu arada burdaki tüm ekibe çokk teşekkür ediyorum bizler için canla başla çalışıyolar herkese kolaylıklar diliyorum

skopyon22 20 Eylül 2007 16:25

bu 7.5 çoklu msn programı varmı

[WoL]bL 20 Eylül 2007 17:03

Alıntı:

skopyon22 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 712220)
bu 7.5 çoklu msn programı varmı

Inceleyiniz Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5

sinasiaytac 20 Eylül 2007 19:30

arkadaşlarben bu ekteki msnmsgr.zip dosyasını üye olmama rağmen yükleyemiyorum bana üye adı ve şifre soruyo fakat msgplush.zip dosyasını yüklerken sorun çıkarmıyo yardımcı olursanız sevinirim

tunga_20 21 Eylül 2007 10:27

Çok talep gelirse 8.0 için de zorunlu güncellemeyi devre dışı bırakan bir exe sürümü hazırlayabiliriz.

bunu hemen hayata geçirseniz süper olur:D

[WoL]bL 21 Eylül 2007 12:33

Alıntı:

tunga_20 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 714244)
Çok talep gelirse 8.0 için de zorunlu güncellemeyi devre dışı bırakan bir exe sürümü hazırlayabiliriz.

WLM 8.0 da boyle bir acık su anlık yok.8.0 in alt sürümlerinde görülebilir

piran_21_m 21 Eylül 2007 15:08

biz daha 7,5 halledemedik

indiriyorum dosyaları ama istediğim söylediğiniz dosyalar yok içerisinde gerekli olan dosyaların linklerini burya bıraksana live kullanmak istemiyorum

NeutralizeR 21 Eylül 2007 17:12

Alıntı:

tunga_20 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 714244)

Güncelleme: Windows Live Messenger 8.0 için zorunlu güncellemeyi kapatacak msnmsgr.exe dosyası için tıklayınız:
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

spk_ghost 22 Eylül 2007 05:56

Arkadaşlar sayfa 56 da yazdığım #276 noluo msj a cwb veriyorum şimdi
sonunda farkettim
Eğer Windows Live Messenger 8.1e bundan öndeki WLM lerde kullanılan WLM Universal Patcher++ ile çoklu(multi) giriş yaması uyguladığınızda WLM ye her login olduğunussda bir kaç saniye içerisinde oturum düşüor
5sn online kalmak imkansız

Peki Administrator Neutralizer bey
Bize bu konuda yardim edebilecekmisiniz_?
Stuff un Çoklu Girişi bende çalışmıyor
Elinisde WLM 8.1 için olan multi giriş prg mı war mı hiç

NeutralizeR 22 Eylül 2007 06:00

Alıntı:

spk_ghost adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 716629)
Arkadaşlar sayfa 56 da yazdığım #276 noluo msj a cwb veriyorum şimdi
sonunda farkettim
Eğer Windows Live Messenger 8.1e bundan öndeki WLM lerde kullanılan WLM Universal Patcher++ ile çoklu(multi) giriş yaması uyguladığınızda WLM ye her login olduğunussda bir kaç saniye içerisinde oturum düşüor
5sn online kalmak imkansız

Peki Administrator Neutralizer bey
Bize bu konuda yardim edebilecekmisiniz_?
Stuff un Çoklu Girişi bende çalışmıyor
Elinisde WLM 8.1 için olan multi giriş prg mı war mı hiç

Yamayı sadece çoklu oturum açma özelliği işaretli, diğer hiçbir seçenek işaretli değilken kullanın. Bu şekilde problem yaşamazsınız.

spk_ghost 22 Eylül 2007 06:12

bide oyle deniiim bari
zaten 10 kez silip kurdum bir kes daha yapsam nolcak ki;)

spk_ghost 22 Eylül 2007 06:30

Bir kaç sorum daha olacak sanirim bnm:$
1. dediğinizi yaptım
http://img217.imageshack.us/img217/9045/42841265oq1.jpg
sadece resimdeki gibi çoklu giriş dedim
bunu deyince online olduktan 1-2 sn sonra tekrar düşüyor bağlantı
ve aşağıdaki gibi bir sorun ortaya çıkıyor

http://img217.imageshack.us/img217/7151/multigirivb6.jpg

2. MSN Messenger 7.5 ile Windows Live Messenger 8.1 i ayni anda calistirma ihtimalimiz warki
aslinda 7.5 in versionu 8.1 olduğuna göre 8.1 e multi giriş yaptığında onlardan birinin 7.5 olması mümkün olmali:P

dartii 22 Eylül 2007 09:59

Merhaba;
bu güncellemeyi messenger 7-0816 versiyonuna göre de yapabilirmiyiz. zipli dosyayı denedim çalışmadı..
yada bu versiyon numarasını nerden değiştiğini söylerseniz bizde yapmaya çalışabiliriz.. İyi çalışmalar

dartii 22 Eylül 2007 10:58

evet arkadaşlar ilacı bulabildim sonunda
7.0.0816 .. 7.5.. versiyonlarda çalışıyor denenmiştir.

C:\Program Files\MSN Messenger klasöründeki msnmsgr.exe nin üzerine sağ tıklayıp özellikler i seçin ordan uyumluluğa tıklayıp ordaki seçeneklerden windows 2000 i seçin ve uygula ve tamam deyin sonra msn yi açtığınızda onarım yapacak ve msn oturumu açılacaktır. Kolay gelsin

NeutralizeR 22 Eylül 2007 18:02

Alıntı:

dartii adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 716841)
evet arkadaşlar ilacı bulabildim sonunda
7.0.0816 .. 7.5.. versiyonlarda çalışıyor denenmiştir.

C:\Program Files\MSN Messenger klasöründeki msnmsgr.exe nin üzerine sağ tıklayıp özellikler i seçin ordan uyumluluğa tıklayıp ordaki seçeneklerden windows 2000 i seçin ve uygula ve tamam deyin sonra msn yi açtığınızda onarım yapacak ve msn oturumu açılacaktır. Kolay gelsin

Tavsiyem, bu sürüme güncelledikten sonra uyumluluk sorununu halletmeye çalışmanız:
https://www.msxlabs.org/forum/692990-mesaj11.html

eflatun_eflatun 23 Eylül 2007 01:33

SELAM

merhaba bir konuda yardıma ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz

selam ordamısınız yardıma ihtiyacım var msn 7.5 istiyorum ama olmuyo yapamıyorum anlamıyorumki hiç bişey yardım edermisiniz

NeutralizeR 23 Eylül 2007 02:01

Alıntı:

eflatun_eflatun adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 718202)
merhaba bir konuda yardıma ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz

selam ordamısınız yardıma ihtiyacım var msn 7.5 istiyorum ama olmuyo yapamıyorum anlamıyorumki hiç bişey yardım edermisiniz

Buyrun, yardımcı olmaya çalışayım :)

eflatun_eflatun 23 Eylül 2007 02:06

burdamısınız

ay burdan başka biyere yazamıyorum cevap lütfen burdamısınız bu forum bana çok karışık geldi

NeutralizeR 23 Eylül 2007 02:09

Alıntı:

eflatun_eflatun adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 718268)
burdamısınız

ay burdan başka biyere yazamıyorum cevap lütfen burdamısınız bu forum bana çok karışık geldi

Evet, burdayım... :) Doğrudan konuya geçelim isterseniz?

eflatun_eflatun 23 Eylül 2007 02:12

yada burdamısınız ay iyice kafam karıştı sizi bulmıyorum bi türlü nerelere girdim nerden yazdın ben yaw argo olucak ama salaklaştım galiba kafayı yedim:)

NeutralizeR 23 Eylül 2007 02:13

Alıntı:

eflatun_eflatun adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 718287)
yada burdamısınız ay iyice kafam karıştı sizi bulmıyorum bi türlü nerelere girdim nerden yazdın ben yaw argo olucak ama salaklaştım galiba kafayı yedim:)

:) Hangi konuda yardıma ihtiyacınız var? Forum karışık geldiyse Flash Chat -1- sisteminin teknik destek odasına girebilirsiniz, ordan yönlendirmeyi deneyim...

www.msxlabs.org/forum/msxchat.php

eflatun_eflatun 23 Eylül 2007 02:15

şükür öncelikle özür dileyerek başlamak istiyorum bilgisayar kullanmayı pek bilmem ben msn 7.5 istiyorum ama yazdıklarınızdan bişey anlamadım öyle dosya yükle falan anlamam siz bana en başından yavaş adımlarla anlatırken bende yapsam biyandan olurmu

tunga_20 23 Eylül 2007 11:00

yaa bennnn live msn istiorumm ama otomatık yukleme yapmasını ıstemıorum yarıdm edın

[WoL]bL 23 Eylül 2007 15:33

Alıntı:

tunga_20 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 718580)
yaa bennnn live msn istiorumm ama otomatık yukleme yapmasını ıstemıorum yarıdm edın

BURAYA tıklayıp WLM 8.1 Final Turkce yi Yükleyerek Otomatik yüklemeden kurtulabilirsiniz

Thehelys 24 Eylül 2007 22:13

Msn8.1 live nin dakikalarca açılmasını beklemek yerine 7,5 gibi hizli ve arayüzü daha az cpu kullanan bi msn i tekrardan hayata döndürdügünüz icin cafem müsterilerim ve kendi adima tesekkür ediyorum......elinize bilginize sağlık;)

digiti 26 Eylül 2007 20:33

ya benim sorunum daha msni yüklerken ortaya çıkıyo.. 7.5 u yüklemesi tamamlanır tamamlanmaz uygulama düzgün olarak başlayamadı. hata kodu c0000142 flan dio. nedeni ne olablr?????????? bilen varsa yardm edeblr misnz lütfen..

nigner_54 27 Eylül 2007 01:02

stuff plug için nası yapıcaz

Misafir 27 Eylül 2007 11:34

bu mesenger kendini sürekli bir üst versiyonuyla değiştiriyomu yoksa bizmi yapıyorduk ?

hellboy726 27 Eylül 2007 22:25

Alıntı:

DERF_YORK adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 732215)
bu mesenger kendini sürekli bir üst versiyonuyla değiştiriyomu yoksa bizmi yapıyorduk ?

değiştirmenizi öneriyor, yükletirseniz yükler hayır derseniz yüklemez *-)

son sürüm için: Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe

pwrc 28 Eylül 2007 17:41

Arkadaşlar bende 7.0 sürümü var,mecburum onu kullanmaya (win98 var da)

Bu yöntem 7.0 için geçerli midir acaba?

mssnger.zip'i indirdim,msn dosyasına kopyaladım. mscrdll eksk dedi.Onu da indirdim, shell bilmem ne dll eksik dedi onu da indirdim. sonra açmadı işte.

Bir de hppplus,zip v3 (gibi bişeydi) baştaki 2 dosyadan diğeri hani.Onu indirmeme gerek var mı,çünkü onnu kopyalayacagım msnplus yok bende?

Valla silicem bu msn'yi,yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

3 gün oldu microsoft ocagıma incir ağacı dikeli!

digiti 30 Eylül 2007 11:51

Alıntı:

spk_ghost adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 707030)
kusra bakmayin belki bu sorunu biri yazmıştır ama sayfa 13 e kadar okuyabildim herşeyi sonrası sıkıcı geldi herkes aynı hatalardan bahsedio:p

şimdi ben MSN 7.5 Msn Plus 3! ü kurdum bunlardan sonra da Windows Live Messenger 8.1 ve buna ait hangi plus warsa onu da kurdum
Güsel Güsel Geçinioduk

1. Problem
MSN 7.5 i açmaya çalışırken gerçekleşio

2. Problem de
Windows Live Messenger da
belki süre ile alakalıdır
sorun yokken bir den tüm konuşma pencereleri kapanıor
Saatin yanındal, live simgeside gidio
Ctrl + Alt + Del den de işlemelere bakıyorum msnmgr.exe yok olmuş oluo
Trojan Worm vs düşündüm
fakat ağdan laptopdan bakıncada aynı sorunlar karşılaştım
masaüstünde de laptopda da sadece 1 kez karşılaştım bu sorunla fakat nedeni ni merak ediyorum falan filan işte:D

bence okumamşsın ama zipli dosyayı .../MSN Messenger/ klasörünün içine çıkarıcaksın ve bir uyarı gelcek

msgmsgr.exe dosyasınını msgmsgr.exe ile değiştirmek istiyormusunuz die
Evet diceksin
eğer başka sorunlarla karşılaşırsan tekrar 50 ye kdr okumanı tavsiye ederim

bu hata kodu 0000142 ye nasıl bir çözüm buldunuz bende de aynı sorun oluşuyo fakat çözemedim.. başka kimsede böyle bi sorun yok gibi..

nedir bilen var mıııııııııııııı??????????????

ufukcry 30 Eylül 2007 16:56

insanlar eski msnlerde ne buluorlar anlamıyorum:@

asdf29 1 Ekim 2007 01:26

valla bende uyumluluğu windows 2000 yapınca başka bir şey yapmadan çalıştı çok şükür.. :)

SaLsiZ 2 Ekim 2007 10:53

Merhaba,

8.0'ı anlattığınız yöntemle sorunsuz çalıştırdım hatta üzerine messpatch de yaptım tam istediğim gibi oldu. Üzerine messenger plus v.4 de kurdum. Plus'ın önceden kullandığım ayarlarını kaydedip ordan import ederek çalıştırdım. Ancak hiçbir şekilde plus'ın kendine özgü tuttuğu logları şu an tutmuyor :( Linkte verdiğiniz MsgPlusH.dll dosyası v.3 için sanırım. Bu sorunu aşmak için v.3 plus mı kurmamız gereklidir?

SaLsiZ 2 Ekim 2007 21:58

Bilen yok sanırım......

Saat: 21:22
Sayfa 5 / 9

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık