![]() |
Ya Arkadaslar Ben Hiç .705 Başdan Yükleyemdim ZıpLı Dosyayı AÇmam Mı Lazım Anlamadımda Yardımcı Olursanızz.. |
Alıntı:
Alıntı:
Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/142923-mesaj4.html https://www.msxlabs.org/forum/msn-goz-kirpmalari-winks/2364-msn-winks-content-installer-adder.html https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/4743-msn-content-adder-v2-0-msne-herseyi-otomatik-kuruyor.html Alıntı:
|
Bilgisayarda yüklü plus ta dahil bütün msn programlarını silip tekrar yüklediğimde, ve anlatılanların hepsini adım adım tekrar yaptığımda hiç bir sorun kalmadı. Teşekkür ediyorum... Bu linkten msn plus v3.63 ü yükledim.. https://www.msxlabs.org/forum/ |
Alıntı:
Yardımların için çok teşekkürler... |
31 sıra sayısı, msidcrl.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası alan arkadaşlar varsa aynı hatayı bende alıyodum bilgisayaınızdaki msn messengerla alakalı bütün programlı ve msn yi program ekle kaldırdan kaldırın bilgisayarınız yenden başlatın sitedeki 7.5 i download edin kendi 7.5 inizi kurmayın sitediki 7.5 download edip kurun ve yamayı içerisne atın kopyal yapıştırla ve değiştime isteğine evet deyin daha sonra msn yi çalıştırmak için masa üstindeki simgeden açın yarımcı aolabildiysem ne mutlu verildiyse halledildiyse ksr bakmayın 52 sayfa yazı yazılmış hepsini okuyamadım :D |
ARKADASLAR ben 50 sayfayaıda Okudum Ama Tek İsteğim MSN 7.05 yüklemek Bana Bu KOnuada Yardımcı Olun Sordum bİDe ZIPLI DOSYAYI atdım ama Olmadı ŞUNU SORCAM ZIPLI DOSYA içinde EXE dosyalrınmı AÇçcam Anlamadım Yoksa ZIPLIMI durcak... |
kusra bakmayin belki bu sorunu biri yazmıştır ama sayfa 13 e kadar okuyabildim herşeyi sonrası sıkıcı geldi herkes aynı hatalardan bahsedio:p şimdi ben MSN 7.5 Msn Plus 3! ü kurdum bunlardan sonra da Windows Live Messenger 8.1 ve buna ait hangi plus warsa onu da kurdum Güsel Güsel Geçinioduk 1. Problem MSN 7.5 i açmaya çalışırken gerçekleşio http://img113.imageshack.us/img113/7620/53017391lz6.jpg 2. Problem de Windows Live Messenger da belki süre ile alakalıdır sorun yokken bir den tüm konuşma pencereleri kapanıor Saatin yanındal, live simgeside gidio Ctrl + Alt + Del den de işlemelere bakıyorum msnmgr.exe yok olmuş oluo Trojan Worm vs düşündüm fakat ağdan laptopdan bakıncada aynı sorunlar karşılaştım masaüstünde de laptopda da sadece 1 kez karşılaştım bu sorunla fakat nedeni ni merak ediyorum falan filan işte:D Alıntı:
bence okumamşsın ama zipli dosyayı .../MSN Messenger/ klasörünün içine çıkarıcaksın ve bir uyarı gelcek msgmsgr.exe dosyasınını msgmsgr.exe ile değiştirmek istiyormusunuz die Evet diceksin eğer başka sorunlarla karşılaşırsan tekrar 50 ye kdr okumanı tavsiye ederim |
ben hala plusı yükleyemedim olmuoooooooooooooooooo :@ :@ vallahi sinir oldum :D:D:D: :D |
bnm msj arada kaynadı sanırım:P |
Allah razı olsun yav yaşasın 7.5 kahrolsun live :)) maili bile bela ki messengerinden ne hayır gorelim :D |
teşekkürler.. ben 7.0 kullanıyorum 8.1 i de yükledim.. 7.0 da çevrimdışı girenler felan oluyor..onları stuff plug labazne yakalıyorum.. o yüzden işime yarıyor :) |
msn live berbat bi uygulama yaw aynen cezaevi kuralları gbi zorunlu kullanın diyor tşk kardeş paylaşımın için tşk |
selamlar ben hala halledemedim.. kopyalama işlemini yaptım. ancak orda değiştirilecek bir dosya yoktu (sadece msmsgs.exe vardı) direk kopyaladım.. messenger 7.5 i yüklerken yüklemeye çalıştığınız sürüm, bilgisayarınızdakinden daha eski diyor. sonda da msn kurulumu başarısız oldu diyor,hata 1603. yardımcı olursanız sevinirim. live la bir sorunum yok ancak 8.1de bilgisayar ısınıyor, fanı çalışıp kapanıyor:) sanırım listedeki fazla kişi sayısı.! |
Alıntı:
Ardından ilk mesajdaki MSN Messenger 7.5 indirme bağlantısını kullanarak MSN Messenger 7.5'in en son sürümünü kurmalısınız. Sonra da dosya değiştirme işlemlerini yapmalısınız. |
sorunlar bitmiyorr:*( daha öncede bir msj yasmistim ama bir açıklama gelmedi bende yapmam gerekni yaptım gittim hepsini sildim MSN 7.5 MSN Plus StuffPLugNG kurup sonra 7.5 in ismini değiştirip silip sizin yamalari ekledim Windows Live Messenger 8.1 MSN Pus Live! StuffPlugNG kurdm gene güsel dewam edioduk fakat multi giriş istedim Stuff dakiler bir işe yaramadi MSN 7.5 için olani denedim Version Bulunamadi Dedi Doğru Dio Bende 8 için olani denedim oldu gibi oldu şimdi 7.5 te bir sorun yok fakat 7.5 açıken 8.1 açılmıo 8.1 açıkkende 7.5 açılmıo yani multi giriş yok:S 8.1 warken 8.1 7.5 warken 7.5 gene açılmıo ve esas sorun 8.1 de giriş yaptığımda bağlantı sorunum şu an itibariyle yok login olup MSN kişi listesini gördükten sonra düşüyor sonra tekrar bağlanıp tekrar düşüyor Silip Silip Kurmakdan S-I-K-I-L-D-I-M:@ hatayi nerde yapiom:S:S:S ------ bu arada elimdeki multi giriş için olan prg lar MSN7 Universal Patcher++ bu 7.5 için olan ile WLM Universal Patcher++ bu da live için gene msxlabs.com dan alinmis prg lar umarim okumak zor gelmes:$ |
arkadaşlar gerçekten durumunuzu anlıyorum ama ilk sayfadaki tariflere tıpa tıp uyarsanız herşey çok kolay oluyo kendinizi kasmayın bu arada burdaki tüm ekibe çokk teşekkür ediyorum bizler için canla başla çalışıyolar herkese kolaylıklar diliyorum |
bu 7.5 çoklu msn programı varmı |
Alıntı:
Inceleyiniz Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 |
arkadaşlarben bu ekteki msnmsgr.zip dosyasını üye olmama rağmen yükleyemiyorum bana üye adı ve şifre soruyo fakat msgplush.zip dosyasını yüklerken sorun çıkarmıyo yardımcı olursanız sevinirim |
Çok talep gelirse 8.0 için de zorunlu güncellemeyi devre dışı bırakan bir exe sürümü hazırlayabiliriz. bunu hemen hayata geçirseniz süper olur:D |
Alıntı:
|
biz daha 7,5 halledemedik indiriyorum dosyaları ama istediğim söylediğiniz dosyalar yok içerisinde gerekli olan dosyaların linklerini burya bıraksana live kullanmak istemiyorum |
Alıntı:
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? |
Arkadaşlar sayfa 56 da yazdığım #276 noluo msj a cwb veriyorum şimdi sonunda farkettim Eğer Windows Live Messenger 8.1e bundan öndeki WLM lerde kullanılan WLM Universal Patcher++ ile çoklu(multi) giriş yaması uyguladığınızda WLM ye her login olduğunussda bir kaç saniye içerisinde oturum düşüor 5sn online kalmak imkansız Peki Administrator Neutralizer bey Bize bu konuda yardim edebilecekmisiniz_? Stuff un Çoklu Girişi bende çalışmıyor Elinisde WLM 8.1 için olan multi giriş prg mı war mı hiç |
Alıntı:
|
bide oyle deniiim bari zaten 10 kez silip kurdum bir kes daha yapsam nolcak ki;) |
Bir kaç sorum daha olacak sanirim bnm:$ 1. dediğinizi yaptım http://img217.imageshack.us/img217/9045/42841265oq1.jpg sadece resimdeki gibi çoklu giriş dedim bunu deyince online olduktan 1-2 sn sonra tekrar düşüyor bağlantı ve aşağıdaki gibi bir sorun ortaya çıkıyor http://img217.imageshack.us/img217/7151/multigirivb6.jpg 2. MSN Messenger 7.5 ile Windows Live Messenger 8.1 i ayni anda calistirma ihtimalimiz warki aslinda 7.5 in versionu 8.1 olduğuna göre 8.1 e multi giriş yaptığında onlardan birinin 7.5 olması mümkün olmali:P |
Merhaba; bu güncellemeyi messenger 7-0816 versiyonuna göre de yapabilirmiyiz. zipli dosyayı denedim çalışmadı.. yada bu versiyon numarasını nerden değiştiğini söylerseniz bizde yapmaya çalışabiliriz.. İyi çalışmalar |
evet arkadaşlar ilacı bulabildim sonunda 7.0.0816 .. 7.5.. versiyonlarda çalışıyor denenmiştir. C:\Program Files\MSN Messenger klasöründeki msnmsgr.exe nin üzerine sağ tıklayıp özellikler i seçin ordan uyumluluğa tıklayıp ordaki seçeneklerden windows 2000 i seçin ve uygula ve tamam deyin sonra msn yi açtığınızda onarım yapacak ve msn oturumu açılacaktır. Kolay gelsin |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/692990-mesaj11.html |
SELAM merhaba bir konuda yardıma ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz selam ordamısınız yardıma ihtiyacım var msn 7.5 istiyorum ama olmuyo yapamıyorum anlamıyorumki hiç bişey yardım edermisiniz |
Alıntı:
|
burdamısınız ay burdan başka biyere yazamıyorum cevap lütfen burdamısınız bu forum bana çok karışık geldi |
Alıntı:
|
yada burdamısınız ay iyice kafam karıştı sizi bulmıyorum bi türlü nerelere girdim nerden yazdın ben yaw argo olucak ama salaklaştım galiba kafayı yedim:) |
Alıntı:
www.msxlabs.org/forum/msxchat.php |
şükür öncelikle özür dileyerek başlamak istiyorum bilgisayar kullanmayı pek bilmem ben msn 7.5 istiyorum ama yazdıklarınızdan bişey anlamadım öyle dosya yükle falan anlamam siz bana en başından yavaş adımlarla anlatırken bende yapsam biyandan olurmu |
yaa bennnn live msn istiorumm ama otomatık yukleme yapmasını ıstemıorum yarıdm edın |
Alıntı:
|
Msn8.1 live nin dakikalarca açılmasını beklemek yerine 7,5 gibi hizli ve arayüzü daha az cpu kullanan bi msn i tekrardan hayata döndürdügünüz icin cafem müsterilerim ve kendi adima tesekkür ediyorum......elinize bilginize sağlık;) |
ya benim sorunum daha msni yüklerken ortaya çıkıyo.. 7.5 u yüklemesi tamamlanır tamamlanmaz uygulama düzgün olarak başlayamadı. hata kodu c0000142 flan dio. nedeni ne olablr?????????? bilen varsa yardm edeblr misnz lütfen.. |
stuff plug için nası yapıcaz |
bu mesenger kendini sürekli bir üst versiyonuyla değiştiriyomu yoksa bizmi yapıyorduk ? |
Alıntı:
son sürüm için: Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe |
Arkadaşlar bende 7.0 sürümü var,mecburum onu kullanmaya (win98 var da) Bu yöntem 7.0 için geçerli midir acaba? mssnger.zip'i indirdim,msn dosyasına kopyaladım. mscrdll eksk dedi.Onu da indirdim, shell bilmem ne dll eksik dedi onu da indirdim. sonra açmadı işte. Bir de hppplus,zip v3 (gibi bişeydi) baştaki 2 dosyadan diğeri hani.Onu indirmeme gerek var mı,çünkü onnu kopyalayacagım msnplus yok bende? Valla silicem bu msn'yi,yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim 3 gün oldu microsoft ocagıma incir ağacı dikeli! |
Alıntı:
bu hata kodu 0000142 ye nasıl bir çözüm buldunuz bende de aynı sorun oluşuyo fakat çözemedim.. başka kimsede böyle bi sorun yok gibi.. http://img113.imageshack.us/img113/7620/53017391lz6.jpg nedir bilen var mıııııııııııııı?????????????? |
insanlar eski msnlerde ne buluorlar anlamıyorum:@ |
valla bende uyumluluğu windows 2000 yapınca başka bir şey yapmadan çalıştı çok şükür.. :) |
Merhaba, 8.0'ı anlattığınız yöntemle sorunsuz çalıştırdım hatta üzerine messpatch de yaptım tam istediğim gibi oldu. Üzerine messenger plus v.4 de kurdum. Plus'ın önceden kullandığım ayarlarını kaydedip ordan import ederek çalıştırdım. Ancak hiçbir şekilde plus'ın kendine özgü tuttuğu logları şu an tutmuyor :( Linkte verdiğiniz MsgPlusH.dll dosyası v.3 için sanırım. Bu sorunu aşmak için v.3 plus mı kurmamız gereklidir? |
Bilen yok sanırım...... |
| Saat: 21:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık